calavero napisał(a):
Nie wiem jak do końca z tym 737, może przesadziłem, ale sądzę, że beczkę dałoby się nim zrobić.. Co do Concordea - chyba podczas lotu testowego przez Atlantyk, oblatywacze zrobili nim beczkę i pętlę...

90s - Apache ma prędkość obrotową wzdłuż własnej osi rzędu 100^ Ale sprawdzę specjalnie dla ciebie

-
Cytuj:
Po prawej: Jedną z największych zalet Apacza jest znakomita manewrowość. maksymalna prędkość obrotu wokół własnej osi (wynosząca 100 stopni na sekundę) pozwala mu na wykonywanie akrobacji, które zwykle kojarzą się z nowoczesnymi myśliwcami, a nie ze śmigłowcem
A na rysunku po prawej widać AH-64 w trakcie wykonywania wspomnianej beczki, ustawiony "do góry nogami" w locie nad zaśnieżoną doliną.
Wczoraj na jakimś serwerze, też wykonałem beczkę, i z tego co pamiętam, nie AH-1Z Viper (nie mylić z Cobrą), ale BH-60A
EDIT:
1. Proponuję temat spawnkillerstwa przenieść do osobnego wątku...
2. Nexilis - poczytaj jednak Konwencję Genewską, plus ROE.
3. Wkurza mnie, jak do naszej bazy nieprzejmowalnej przyjeżdża gostek i robi sieczkę... Chcesz APC? M1A2? BH? AH1? Ok, bierz, kradnij i spadaj na gałąź. Wysadzaj co chcesz (o ile na to pozowlimy). Ale nie strzelaj i nie zabijaj tych co się tu rodzą.
Czasem gram komandosem (ostatnio często) i kiedy dochodzę do punktu przeciwnika, w pierwszej kolejności interesuje mnie wykonanie swopjego zadania, potem jakaś kradzie sprzętu, ewentualnie zrzut zaopatrzenia i powtórka punktu nr1. Ale nie killuję nowonarodzonych, chyba, że zobaczą mnie i próbują mnie wyeliminować. Są pewne zasady.