Qbek napisał(a):
Ej crist mam małą, maluteńką radę.Wiem, że sobie w życiu nie radzisz, wiem też , że robisz z siebie idotę a więc radzę ci W OGÓLE NIC NIE PISAĆ tym poście bo jest on o rzeczach które wkurzają w BF'ie a nie o osobach a więc zaprzestań spamować i nie pisz więcej lamentacji odnośnie mojej osoby bo to uż naprawdę stało się nudne i tylko bardziej uświadamia ludziom o ty, że jesteś skończonym durniem.
Qbek, mam dosc tej idioitycznej dyskusji. Jestes prawdopodobnie najbardziej nielubiana osoba na polskiej scenie BF'a.Zachowujesz sie jak male dziecko, ktoremu zabrano zabawki.podkladasz sie pod samoloty dajac jakies nonsensowne argumenty o kradnieciu samolotow-jesli dostane sie do samolotu, moge z nim robic co chce i takie jest moje swiete prawo.Natomiast ty masz argumenty na poziomie przedszkola. nine wierze, powtarzam NIE WIERZE jakobys chodzil do 3 gimnazjum.A jesli tak jest naprawde, to wspolczuje innym 3klasistom w twojej klasie i na scenie bf'a.Jesli jeszcze tego nie zauwazyles, to NIKT nie mial uwag odnoscnie mojego stylu gry, natomiast twojego-owszem(trudno sie dziwic)
Tak wiec drogi qbku, koncz waść, wstydu (sobie) oszczędź