Teraz jest 4 mar 2025, 09:38

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 602 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 37, 38, 39, 40, 41  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 17:57 

Ej crist mam małą, maluteńką radę.Wiem, że sobie w życiu nie radzisz, wiem też , że robisz z siebie idotę a więc radzę ci W OGÓLE NIC NIE PISAĆ w tym poście bo jest on o rzeczach które wkurzają w BF'ie a nie o osobach a więc zaprzestań spamować i nie pisz więcej lamentacji odnośnie mojej osoby bo to uż naprawdę stało się nudne i tylko bardziej uświadamia ludziom o ty, że jesteś skończonym durniem.

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 18:03 

Qbek napisał(a):
Ej crist mam małą, maluteńką radę.Wiem, że sobie w życiu nie radzisz, wiem też , że robisz z siebie idotę a więc radzę ci W OGÓLE NIC NIE PISAĆ tym poście bo jest on o rzeczach które wkurzają w BF'ie a nie o osobach a więc zaprzestań spamować i nie pisz więcej lamentacji odnośnie mojej osoby bo to uż naprawdę stało się nudne i tylko bardziej uświadamia ludziom o ty, że jesteś skończonym durniem.

Qbek, mam dosc tej idioitycznej dyskusji. Jestes prawdopodobnie najbardziej nielubiana osoba na polskiej scenie BF'a.Zachowujesz sie jak male dziecko, ktoremu zabrano zabawki.podkladasz sie pod samoloty dajac jakies nonsensowne argumenty o kradnieciu samolotow-jesli dostane sie do samolotu, moge z nim robic co chce i takie jest moje swiete prawo.Natomiast ty masz argumenty na poziomie przedszkola. nine wierze, powtarzam NIE WIERZE jakobys chodzil do 3 gimnazjum.A jesli tak jest naprawde, to wspolczuje innym 3klasistom w twojej klasie i na scenie bf'a.Jesli jeszcze tego nie zauwazyles, to NIKT nie mial uwag odnoscnie mojego stylu gry, natomiast twojego-owszem(trudno sie dziwic)
Tak wiec drogi qbku, koncz waść, wstydu (sobie) oszczędź

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 18:05 

Wiesz Qbek lubie takich małych niedorozwiniętych niewyrostków naprawde aż żal serce mi ściaska jak widze takich jak ty. Co do "pokazywania się" po cholere?? jestem tu już od dość dawna wiec po co mam się pokazywać?? Pomyśl najpierw potem napisz. Mój nick coś ci się nie podoba?? To nie patrz proste. Zmieniać go nie zmienie. Wyzywać też cię nie będę bo po co?? Żebyś miał okazje do tego by dalej sobie pyskować oj nie. Pozatym nie zabijam "nudy" jak to ujołeś pięknie bo mam lepsze rzeczy do roboty np. uczyć się do matury. Sory za OT.

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 18:09 

3gimnazjum? to przeca 15lat jest, a gra +16. Zreszta po jego zachowaniu moglem sie domyslic ile ma lat :lol::lol:

Cytuj:
Wojtas napisał:
Spokoj mi tu dzieci,bo bany poleca..

Wojtas Arrow Ale przecież wszyscy z niecierpliwością na to czekają Wink

Ja rowniez na to czekam bardziej niz na prezent gwiazdkowy :lol::lol:

Wczoraj byla fajna sytuacja na lotnisku - bylo na nim pelno ludzi a qbek sie dopchal do samolotu ale sie bal wystartowac bo myslal ze wszyscy mu pod kola wleca, mimo ze nikt takiego zamiaru nie mial :lol:
Prawda Headshot? :lol:

BAN

:(

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 18:15 

Wkurzają mnie j... gracze którym zalezy na własnych tyłkach :D , na dużych mapach tam gdzie trzeba dopłyną lub dojęchać koleś bierze pojazd i wio przed siebie nie myśląc że następny będzie za pięć minut a płynąc 20 kilos się nie opyla, kiedyś do takiego ridera mówię żeby zaczekał dochodzę, zgadza się, dobiegam a ten specjalnie odpłyaw żebym nie zdążył... :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 18:16 

ROFLMAO

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 18:26 
Moderator forum

Jeszcze raz zobacze ze sie wyklinacie to caly temat idzie do kosza...a paru delikwentow pozegna sie z forum. Rozmowa ma byc na poziomie, a nie dziecinne sprzeczki. Chcecie sobie dosolic to na priva won.

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 19:19 

Wojtas---> jak chcesz rozdawać bany, to się nie krępuj, ale takiego ślicznego wątku to prosimy wszyscy tu zebrani - nie wywalaj :) a Qbek niech sobie grabi, będzie kupa śmiechu jak ten jego klan weźmie udział w Lidze - każdy będzie chciał dokopać Klanowi Qbka :D

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 19:24 

http://bf2s.com/compare.php?pid1=Volf_PL&pid2=Qbek_PL

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 19:29 

Vatzeque---> jesteś podły, chłopaki specjalnie nie dawali swoich statów w sigach :D swoją drogą, jak ty tak możesz, tylko spec ops i spec ops... ja bym z nudów umarł :D

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 20:08 

ohh mój ty drogi Robalu.Ja myśłem , że headshot mi stoi na pasie bo te kamery coś tak koślawo pokazują.A co do ciebie Crist to też mam trochę dość tej naszej zaciekłej dyskusji i przezywania jeden drugiego.Po prostu skończmy to raz na zawsze i kropka :wink:
Hahaha i ty się dziwisz Robal że nikt cie nie che do klanu??Mój temat dawno się skończył jeśli chodzi o stawanie na pasie a ty ciągle jakoś do tego musisz nawiązywać :twisted:
A co do ciebie ziemniaczek to weź sie zamknij i nie zaśmiecaj forum

Ostatnio edytowano 19 paź 2005, 20:28 przez Qbek, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 20:09 

lol jakie staty Qbek 5,160 śmierci lol ja się nie dziwie że ma tyle a co dopiero 450 przegranych potyczek jak się ciągle pod koła rzuca lol to się nie dziwię ze jego team przegrywa :P

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 20:36 

Czy ktoś może zna posiadaczo GG o
numerze 1137014? :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 20:46 

Wątpie, żeby ktoś Ci powiedział w tej sytuacji. A skąd Ty możesz wiedzieć, że Robala nikt do klanu nie chce...i czy to go czyni gorszym?? Nie wydaje mi sie...

Tytuł:
PostNapisane: 19 paź 2005, 21:03 

Lol...skad ty niby wiesz kto mnie chce, a kto nie chce do klanu?!
Mialem i to nie jedno, jednakze na brak czasu odmowilem.
BTW. wole nie byc samotnym wilkiem niz nalezec do 'takiego' klanu :lol:, zreszta mam paru kumpli z ktorymi mi sie swienie gra :-)

:(

Ostatnio edytowano 19 paź 2005, 21:13 przez robal, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 602 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 37, 38, 39, 40, 41  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2