Teraz jest 4 mar 2025, 11:20

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 22 paź 2005, 19:59 

sprawa dotyczy zajścia na mapie strike at karkand....prowadze czolg wiec oczywiscie flagi nie zajme dopóki w nie wyjdzie pacz umożliwiający wjeżdżanie czołgiem po schodach....pierwszy resp od strony amerykanów wokół pełno piechoty zbieram fraga jednego po drugim, większość to CQF...po chwili gość robi na mnie vote i zaczyna wyzywac od kamperów, śmieci, gnoi, ciot i jeszcze paru niezliczonych bluzgów, reszta ziomków mu wturuje, jeden na przykład jak mnie przyciął karabinem w uliczce napisał "leżeć gnido" - cytat by CQF GUIDO ;)CQF STEFAN również błyskał co chwila elokwencją....goście po prostu nie umieją grać dlatego mam dla nich parę rad aby oszczędzić następnym razem im nerwów.
1. gracie składem więc dowódca powinień być w miare bezpiecznym miejscu aby reszta mogła się bezpiecznie respawnować, (to, że pierwszy resp otaczają uliczki do których czołg nie ma dostępu jest oczywiste)
2. jak w pobliżu jest czołg bierzcie grenadiera...
3. nie latajcie bez sensu po ulicy skoro macie wokół dachy (w końcu się bronicie...)
4. nie wyzywajcie innych graczy, bo tracicie cenny czas na zniszczenie czołgu

nie umiecie grać, potraficie jedynie bluzgać więc macie ZERO szacunku z mojej strony. chciałbym aby każdy to wiedział bo za to co robicie należy wam się BAN przynajmniej na polskie serwery gdzie to co piszecie jest rozumiane. Mnie w pewnym momencie również poniosło gdyż nie należę do osób które nadstawiają drugi policzek. W każdym bądż razie nie powinienem dać się sprowokować dlatego wszyscy których uraziły moje słowa (pomimo, że w porównaniu z tym co oni pisali to zupełny lajcik) przepraszam

PostNapisane: 22 paź 2005, 20:15 

sqnk napisał(a):
sprawa dotyczy zajścia na mapie strike at karkand....prowadze czolg wiec oczywiscie flagi nie zajme dopóki w nie wyjdzie pacz umożliwiający wjeżdżanie czołgiem po schodach....pierwszy resp od strony amerykanów...

kazda flage w bf2 da sie zdobyc kazdym pojazdem (z wyjatkiem samolotow ofkoz), lacznie z ta o ktorej piszesz. cala reszta mnie nie obchodzi, wiec sie nie wypowiadam. hf.
a nie, autopoprawka na dragonie jest flaga ktora da sie przejac tylko piechota lub heli.

Ostatnio edytowano 22 paź 2005, 20:37 przez przsoi, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2005, 20:32 

nawet jak dostaną bana to maja swój serwer na którym pewnie grałes :D

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2005, 20:35 
Oldboy Battlefield.pl

LOL, znów fajny temat :D

PostNapisane: 22 paź 2005, 20:43 

sqnk napisał(a):
....prowadze czolg wiec oczywiscie flagi nie zajme dopóki w nie wyjdzie pacz umożliwiający wjeżdżanie czołgiem po schodach....

Zaparkuj kolo budki z tel., to bedziesz przejmowal (ale nie radze jak przy fladze stoi specops :) ).

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2005, 20:44 

To jest dosc czeste z strony jakich kolwiek polakow, nie tylko CQF.

Kiedys gram sobie na asterze mialem wynik 0 2x 0 bo latalem samolotem wiec raczej zdobywac falg nie bede a bronic (ci ktorzy czesto lataja wiedza) to jest bardzo ciezko. No ale oczywiscie jakis koles na dzien dobry przyjechal(jak startowalem) pod samolot dzipkiem i stanol perfidnie przedemnie abym go zabil - co sie tak stalo i oczywiscie kara bo to moja wina.Potem oczywiscie vote. Kiedy zauwarzyl wynik ktory wspominalem powiedzial ze gram tylko dla fragow i trzeba koniecznie mnie wywalic.

Bardzo ciekawy poziom reprezentuje nasza "14-letnia polska scena BF2"...

Niestety nic z tym chyba nie zrobimy ale wsumie apeluje do adminow (tych ok bo sa i tacy co lubia wywalac - dla zasady) aby widzeli takie sprawy i poprsotu wywalac takich "szczylow".

PostNapisane: 22 paź 2005, 21:07 
Moderator forum

przsoi napisał(a):
z wyjatkiem samolotow ofkoz

F-35b :wink:
Skriny byś synku zrobił a nie cytaty jakies piszesz :?

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2005, 21:07 

fakt można podjechać pod murek, ale trzeba przy nim twardo stać niemalże w miejscu.....wiadomo jak to się skończy, ale jeśli tego ktoś oczekuje od czołgu to powodzenia....chodziło mi o to, że nie da rady wjechać na górę tzn zabiijać obronę flagi jednocześnie ją zajmując, ale jeśli jeżdżenie czołgiem to kampa to czym jest zrzucanie bomb na respy??.....moim zdaniem nie ma takiego problemu bo każdy resp jest ufortyfikowany defensywnie wliczając w to obronę przeciwlotniczą.....jeśli CQF oczekuje że czołg wjedzie między piechotę żeby dostać się do flagi to słabo widzę ich klanówki

PostNapisane: 22 paź 2005, 21:14 

Dumch napisał(a):
przsoi napisał(a):
z wyjatkiem samolotow ofkoz

F-35b :wink:
Skriny byś synku zrobił a nie cytaty jakies piszesz :?

heh to właśnie ten wasz poziom....pewnie byłeś godzinę temu na EA &Gamesnet.pl i jeszcze ciśnienie z ciebie nie zeszło...powiedz jeszcze jaką masz ksywę, bo z tego co widzę wstydzisz się chyba tego co się wydarzyło

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2005, 21:24 
Moderator forum

Ma racje. Nie masz screenów, nie masz dowodów. A Dumch nie jest fejkiem - tak na marginesie. Ten temat pozostaje otwarty tylko aby dać możliwość odpowiedzi panom z CQFu. Wszelkiej maści erudyci w rodzaju Ziemniaczka niech się powstrzymają z produkcją postów.

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2005, 21:26 

Z kulturą bywa róźnie. Może po prostu nie dawać się sprowokować i zamiast grać z takimi ludźmi samemu rozłączyć się z serwera i poszukać innego?

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2005, 21:34 

a co mają odpisać.....wydarzyło się to godzinę temu na polskim serwie...32 osoby to widziały między innymi FSPQR JUHA, biorący aktywny udział w "dyskusji", a spreparować skrina to żaden problem wystarczy fejka zrobić.....jeśli ten koleś to nie fejk to gratuluję wyszukanego słownictwa. rzucanie epitetów świadczy tylko o tobie....

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2005, 21:34 

lol, co do mnie to odezwalem sie z 3 razy i to kulturalnie, co do twojej wypowiedzi to nc

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2005, 21:39 

lens napisał(a):

Bardzo ciekawy poziom reprezentuje nasza "14-letnia polska scena BF2"...

Wypraszam sobie, z łaski swojej nie mów o wszystkich... :evil: :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 22 paź 2005, 21:41 

heh 30 osób widziało jak wyglądały twoje "kulturalne" wypowiedzi więc nie ściemniaj teraz proszę:)

PS nie stefan nie jestem pedałem.....

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2