Teraz jest 6 maja 2025, 06:03

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2005, 22:24 

otóż to :lol: mapki mogą mieć dużo więcej ciekawych opcji tym bardziej na 64 można dodać dużo ciekawych żeczy ale same 16 mogłyby by ćwiększe i mieć jakieś "bonusy" :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2005, 23:04 

Rzeczy* ;) Co bo bf pierwszego - gralem. Ale tylko po singlu bo neta nie mialem wtedy, ogolnie gra mi sie srendio podobala i nie mam wyrobionego zdania o niej.

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2005, 23:26 

No brakuje mi pewnych klimatow. Ogolnie malo pojazdow w BF2. Powinny byc np mysliwce,bombowce, ciezkie bombowce(wieeelkie krowy zrzucajace duzo bombek ;]) oraz jakies duze maszyny transportowe. Wyobrazcie sobie desant kilkunastu ludzi z wielkiego transprotowca. Uhhh rozmazylem sie ;]

Z czolgami tez lipa. Mamy albo APC, czolgi no i AA guny. Ja sie pytam gdzie sa jakies pojazdy ppanc? Nie wiem ja kto wyglada w realu ale chyba nie ograniczaja sie do 3 typow pojazdow? :roll:

Smiglowcow tez malo. Brakuje np malego zwiadowczego. Byl taki w bf:vietnam ;p

ale nie wierze w to bysmy ujrzeli wiecej pojazdow w bf2. Pozostaja mody

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2005, 23:34 

tez racja Lailon dobrze mowi wiecej sprzetu przecies czolgow to bylo pare rodzajow heli tez rozniaste,takie transportowe co by pomiesciloz 10 osob ale by byla beka tak by lecieli np. nad karkandem i wszyscy by nagle wyskoczyli ale zajebiscie by bylo,,a juz wogole wkurza mnie to jak zapodasz z eryxa naprzyklad w heli bojowe albo z czołgu to juz niewspomne a heli dalej lata no bzdura jakich malo ja ********* ,kiedys zapodales z rakietnicy i po krzyku a teraz,chcialbym tez zeby zmienili w heli bojowym zeby rakiety kierowane mialy nieograniczony zasieg,

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2005, 23:41 

ja bym na karkandzie zostaił lavy a wywalił m1a2 i t-90 :D:D

Tytuł:
PostNapisane: 3 lis 2005, 23:47 

otóż to.. mozemy sobie pisać iż na karkandzie wywalimy czołgi.. na zatar dodamy po 4 dla kazdej ze stron.. i moze jeszcze jakieś nowe typy pojazdów... ale wszystko w rękach EA... która z juz tak i tak mocno "infantry" gierki.... chce zrobić ją jeszcze bardziej "infantry" -> patrz nowy dodatek.

Tytuł:

Cytuj:
chcialbym tez zeby zmienili w heli bojowym zeby rakiety kierowane mialy nieograniczony zasieg,

Choc sam jestem pilotem heli to nie popieram pomyslu. Fakt, ze mozna sterowac czyms co niszczy wszystko 1 strzalem i tak bardzo zmienia gameplay. Na kazdej klanowce gdy 1 heli spada zostaje zablokowane strzalami z drugiego konca mapy co 30s. Kazdy to potwierdzi ;] Jakby zasieg byl wiekszy to heli byloby po prostu wszechmocne :shock:

Tytuł:

Draga napisał(a):
tez racja Lailon dobrze mowi wiecej sprzetu przecies czolgow to bylo pare rodzajow heli tez rozniaste,takie transportowe co by pomiesciloz 10 osob ale by byla beka tak by lecieli np. nad karkandem i wszyscy by nagle wyskoczyli ale zajebiscie by bylo,

No...a gdyby tak ktoś przypierdzielił w ten transporter z rakietnicy...to by było dopiero zajebiscie... :D Prezent dla strzelającego jak nic...

Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2005, 12:41 

Lailonn napisał(a):
Ja sie pytam gdzie sa jakies pojazdy ppanc? Nie wiem ja kto wyglada w realu ale chyba nie ograniczaja sie do 3 typow pojazdow? :roll:

Smiglowcow tez malo. Brakuje np malego zwiadowczego. Byl taki w bf:vietnam ;p

to już nie te czasy - niema już dział samobierznych - teraz rolę "pojazdów ppanc" pełnią czołgi i śmigłowce szturmowe

a w grze nigdy niebędzie "małego zwiadowczego heli" bo nawet jak dadzą pojazd o takich parametrach to stanie się on niczym iwecej jak "małym transportowym heli" :wink:

pozatym niewidze sensu by na mapie mniejszej niż 64-ka dawać więcej sprzętu - zamało ludzi jest i zamałe mapy są
takie gadanie przywodzi mi na myśl wywód jakiejś osoby żę inżynier zamiast machać kluczem francuskim powinien siadać na ziemi i rozkładać narzedzia jak coś naprawia - i koniecznie popsiukać WD-40 tu i tam
chcieliśmy half-arcade'a to go dostaliśmy

Listek napisał(a):
ja bym na karkandzie zostaił lavy a wywalił m1a2 i t-90

a pamiętasz o tym że APC na tej mapie mają jedynie amerykańce ?
to może zabierzmy jeszcze arabusom broń przeciwpancerną :roll:

rakiety video z heli mają ograniczony zasięg nie bez powodu
gdyby ograniczenia niebyło to gra wyglądała by tak
1)gracz biegnie do heli
2)odlatuje (sam)
3)ląduje sobie gdzieś na skraju mapy na górce lub wysokim budynku
4)przesiada się na gunnera
5)strzela przez całą rundę z video

to by pewnie wymusiło falę graczy z SRAW/ERYX&M95 próbujących odstrzelić takiego "heli-snajpera"
goście w samolocie też by pewnie nonstop latali w to miejsce (o ile komuś udałoby się wystartować)
a na lotniskach i lotniskowcach (zwłaszcza lotniskowcach) byłoby piekło

obecnie śmigłowce są dobrze zbalansowane i IMHO tak powinno zostać
no ewentualnie mogli by jeszcze raz przemysleć kwestię działek bo te w Mi-28 są znacznie skuteczniejsze niż u konkurencji :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2005, 17:42 

Cytuj:
to może zabierzmy jeszcze arabusom broń przeciwpancerną

No z tym sie nie zgodze bo Mece na Karkandzie mają swoje APC ale chyba tylko w ver.64players.Pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2005, 18:10 

RaDe0n napisał(a):
Cytuj:
to może zabierzmy jeszcze arabusom broń przeciwpancerną

No z tym sie nie zgodze bo Mece na Karkandzie mają swoje APC ale chyba tylko w ver.64players.Pozdro

mówiłem o wersji 32 jaka jest na polskich serverach

ale masz rację - MEC ma 1 APC zaś USMC 2

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 56 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 2