Lailonn napisał(a):
Ja sie pytam gdzie sa jakies pojazdy ppanc? Nie wiem ja kto wyglada w realu ale chyba nie ograniczaja sie do 3 typow pojazdow?
Smiglowcow tez malo. Brakuje np malego zwiadowczego. Byl taki w bf:vietnam ;p
to już nie te czasy - niema już dział samobierznych - teraz rolę "pojazdów ppanc" pełnią czołgi i śmigłowce szturmowe
a w grze nigdy niebędzie "małego zwiadowczego heli" bo nawet jak dadzą pojazd o takich parametrach to stanie się on niczym iwecej jak "małym transportowym heli"
pozatym niewidze sensu by na mapie mniejszej niż 64-ka dawać więcej sprzętu - zamało ludzi jest i zamałe mapy są
takie gadanie przywodzi mi na myśl wywód jakiejś osoby żę inżynier zamiast machać kluczem francuskim powinien siadać na ziemi i rozkładać narzedzia jak coś naprawia - i koniecznie popsiukać WD-40 tu i tam
chcieliśmy half-arcade'a to go dostaliśmy
Listek napisał(a):
ja bym na karkandzie zostaił lavy a wywalił m1a2 i t-90
a pamiętasz o tym że APC na tej mapie mają jedynie amerykańce ?
to może zabierzmy jeszcze arabusom broń przeciwpancerną
rakiety video z heli mają ograniczony zasięg nie bez powodu
gdyby ograniczenia niebyło to gra wyglądała by tak
1)gracz biegnie do heli
2)odlatuje (sam)
3)ląduje sobie gdzieś na skraju mapy na górce lub wysokim budynku
4)przesiada się na gunnera
5)strzela przez całą rundę z video
to by pewnie wymusiło falę graczy z SRAW/ERYX&M95 próbujących odstrzelić takiego "heli-snajpera"
goście w samolocie też by pewnie nonstop latali w to miejsce (o ile komuś udałoby się wystartować)
a na lotniskach i lotniskowcach (zwłaszcza lotniskowcach) byłoby piekło
obecnie śmigłowce są dobrze zbalansowane i IMHO tak powinno zostać
no ewentualnie mogli by jeszcze raz przemysleć kwestię działek bo te w Mi-28 są znacznie skuteczniejsze niż u konkurencji