Robby_pl napisał(a):
Czytajac te wywody Autora pasjonującego wszystkich tematu można zobaczyc że jest ex....pertem dowodzenia.Ciekawe czy ma już takową odznakę w swoich statsach.Bo własnie aktywnie uczestnicząc w walce jako komander ,podając na czas zaopatrzenie i arty bez zadnej prosby , można ją zdobyć ,plus jeszcze dodatkowo specjalny medal.Więc sama gra docenia własnie moze takich aktywnych komendantow ,a nie tych co siedzą przez cała grę w jakiejś norze i drą buzkę tylko,czekając aż ich zarżną nożem.
Komendant jak jest na polu walki to znacznie wiecej moze zobaczyć niż przez skaner satelitarny i przede wszystkim dużo szybciej zareagowac tam gdzie potrzeba.widziałem juz wielu komandero ,ktorzy mieli gdzieś że im przejeli bazę pod nosem-może nawet tego nie zauważyli

Te słowa są miodem dla moich uszu

Takie podejście do commandera uwielbiam
PS. Kommander w czołgu na środku pola walki wie gdzie potrzeba np. supply (miałem taką sytuację, że siedziałem w naszej bazie, nasze czołgi wylatywały w powietrze a jakiś głąb ciągle UAV i supply na wrogie lotnisko chciał) A jak walczysz z innymi to widzisz czy ci z którymi jedziesz APC/czołgiem potrzebują UAV czy supply KROPKA