Teraz jest 30 lis 2024, 04:41

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 74 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2005, 10:23 

Panu juz dziekujemy za debilne wskazówki

Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2005, 12:00 

BLEKIHETMAN napisał(a):
Panu juz dziekujemy za debilne wskazówki
A to było do mnie??

Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2005, 12:31 

teddy_beer_maniac masz racje niezawsze trzeba siedziec w głównej bazie jak ktoś mumie dobże zgrać ze sobą dowódstwo i granie to jest si ale jak umnie!!!. :shock:
A tak na przyszłość BLEKIHETMAN niekradnie się sprzętu naprawiającego sobie :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2005, 13:11 

teddy_beer_maniac napisał(a):
A jeśli komander jeździ po mapie i ma czas wspierać inne drużyny?? I jeśli te drużyny nie składają się z samych głąbów i jak im rozkażesz to robią co należy. To nie trzeba ślęczeć w jednym miejscu tylko ich jeszcze dodatkowo wspomóc.

Właśnie wtedy, jeśli masz dobre drużyny, należy bezwzględnie siedzieć na dupie i spotować na skanerze. "Walczący komendant" ma sens tylko wtedy, kiedy wszyscy w drużynie, oprócz niego, są ciency i nie do końca wiedzą, którym końcem karabin strzela.

Jak są dobre squady, które na doadtek słuchają rozkazów, to gra komendantem to prawdziwa poezja. Siedzisz, spotujesz, ślesz UAV i patrzysz jak wygrywacie.

pozdrawiam,
Ognacy

Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2005, 13:12 

Oj człowieku czy ty jesteś normalny ???
lece sobie patrze stoi apc a bydła bylo co nie miara na pkt wiec biore i rura człowieku co ja mam obchodzić cały pojazd zeby zobaczyc czy ty cos naprawiasz? PRZPROSILEM CIE na czacie ze nie zauwazylem wiec o co ci biega koles i mnie tu nie wytykaj bo to było raz a swoja droga jak chcesz aby ci nikt nie wziol tego pojazdu to odjedz se gdzies na bok i tam naprawiaj wiem o czym mowie bo gram mechanikiem
A co do twojego komendowania allien to matko jedyna !!!!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2005, 15:09 

''A co do twojego komendowania allien to matko jedyna !!!!!!!! '' jeśli ci chodzi o to że kiepsko gram komendatem to niewiem z jakiego powodu to napisałeś bo ja nigdy na polskich serwerach niegram komendatem, a jak gram na zagranicznych to bardzo żadko!!!!( i niewysysaj se z palca jakiś chorych sytuacji że gram komendatem)
Masz racje bydła było dużo ale jakoś nikt nieraczył sobie wziąść APC i odjechać bo są normalini i kumają stytuacje, a ty jak jakiś dziki buszmena z tą znikond wsiadłeś i odjechałeś, napewno na 100% widziałeś mnie jak naprawiam sobie APC, ale to też niedotyczy ciebie ale wiele osób.

Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2005, 19:16 
Moderator forum

Spoko. Pan BLEKIHETMAN pracuje ciężko na bana :).

Co do komandera to zdania nie zmienie. Jak team jest bandą bez pomysłu i skila, to sam komander walcząc im nie pomoże. Wyjątek mogą stanowić serwery dla graczy skilowych inaczej. Ale to musi być naprawde ekstremalny serwer.

Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2005, 20:27 

Tak ostro pracuje i juz sie nie moge doczekac bana co ja zrobie wtedy ludzie caly swiat mi sie zawali chyba skocze z pietra

prosze o zamkniecie tematu bo prowadzi juz on w niewlasciwa strone
a propo ALLIENA kolego jak dzis sciagalem miny z drogi aby nikt w nie nie wjachal to ty perfidnie wzioles apc i mnie przejechales !!
i ja tez sie upieram przy tym ze mnie widziales

koniec

Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2005, 20:38 

BLEKIHETMAN napisał(a):
Tak ostro pracuje i juz sie nie moge doczekac bana co ja zrobie wtedy ludzie caly swiat mi sie zawali chyba skocze z pietra

prosze o zamkniecie tematu bo prowadzi juz on w niewlasciwa strone
a propo ALLIENA kolego jak dzis sciagalem miny z drogi aby nikt w nie nie wjachal to ty perfidnie wzioles apc i mnie przejechales !!
i ja tez sie upieram przy tym ze mnie widziales

koniec

EE to ty robisz największy OT w tym temacie więc n/c.
A tak zgodnie z tematem to np. dziś na serwie mój team nie miał commandera, ja latałem samolotem i miałem K/D 30/6 :) (latałem Su-34 :):) ) noi wziąłem posadę commandera i jakoś im pomogłem. W następnej rundzie nie brałem commandera i do końca rundy nikt nim nie był. Więc w takich przypadkach lepiej być walczącym commanderem niż żeby team go nie miał.

Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2005, 20:43 

słuchaj hynol nie strasz mnie banem bo to dla mnie nic nie znaczy jak chcesz to dawaj :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2005, 20:50 

Hynol napisał(a):
[..]Jak team jest bandą bez pomysłu i skila, to sam komander walcząc im nie pomoże. Wyjątek mogą stanowić serwery dla graczy skilowych inaczej. Ale to musi być naprawde ekstremalny serwer.

Takie serwery, a raczej sytuacje, się zdarzają - i wtedy walczący komander nikomu nie szkodzi, bo z jego pomocy i tak zespół nie korzysta. Może więc sobie powalczyć bez szkody.

A co do serwerów z mniejszym średnim "skillem" wśród graczy. Do niedawna grywałem niemal wyłącznie na polskich serwerach, gdzie różne ludki, wliczając szanownego kolegę, potrafiły mi strzelić z granatnika z odległości 100 m w głowę. Odkąd zaś przerzuciłem się na *mniej oblegane* serwery niemieckie - życie stało się znacznie prostsze, punkty lecą i w ogóle sama radocha :-)

pozdrawiam,
Ognacy

Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2005, 22:17 

Ognacy, ale grając z lepszymi sam stajesz się lepszy :D

Tytuł:
PostNapisane: 6 lis 2005, 23:36 
Moderator forum

BLEKIHETMAN napisał(a):
słuchaj hynol nie strasz mnie banem bo to dla mnie nic nie znaczy jak chcesz to dawaj :wink:

Ależ mój drogi - ja nie strasze tylko ostrzegam, bo musiałem wycinać twoje posty w których wyzywałeś innych userów. Jeżeli dalej będziesz pisał tgo typu posty, zapewniam Cię że zmienne IP nie będzie problemem.

W temacie wychodzi na to że wszystko zależy od serwera. Przyjmując jednak że na polskich serwerach grają nie najgorsi czołgiści i latacze, pozbawianie ich zabawek przez komandera uważam za nieporządane. Osobiście o ile nie znam człowieka i nie jestem przekonany o jego możliwościach w danym pojeździe, daje mutiny.

Tytuł:
PostNapisane: 7 lis 2005, 09:56 

ja uwazam ze komendant powinien siedziec na du.. ie w jakims zacisznym miejscu (np w wodzie pod jakims mostem, albo przy jakis drzewkach lub pod dachem) - jesli zdecyduje sie nim byc, a nie zabierac sprzet i marnotrawic go :x :x
osobiscie bardzo lubie kiedy komendant wskazuje mi miejsce do zbombardowania, daje zaopatrzenie nie pytajac czy go ktos potrzebuje i uav'i kiedy zblizam sie do bazy, ktora chce przejac.. i spottuje wroga - to przeciez ma robic, a nie walczyc (chociaz powinien przejmowac flagi, ktore sa nie bronione - zazwyczaj te na tylach wroga) :evil:

Hynol jest kilka innych sposobow zeby to ominac - ban, ale skoro o tym mowa -- zbanujcie Qubka , albo sie od niego odpier...... , bo to co sie dzieje na tym forum jest zalosne, w kazdym topiku jest ot ... nudy.....

ZROBCIE Z TYM COS PLS

pozdro :twisted: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 7 lis 2005, 10:18 

commander w maszynie to nie jest zły pomysł - ostatnio na Clean Sweep (GamesNet) szef MECów latał Suką, bombardował im lotnisko i dawał tam arty plus UAV dla popędliwych speców i snajperów - i było pięknie, nie ruszyli się z tej początkowej flagi cała turę, szybko poszło, a do tego ten koleś nie pozabierał innym odznak, bo mu oczywiście naliczyło punkty z commanderowanie, a nie te 30parę spawnrapowanych killsów :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 74 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2