Teraz jest 23 lis 2024, 19:18

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4 lis 2005, 16:20 

wczoraj wieczorem zaczelo dzialac...dzis znow nie dziala, za kazdym razem gdy wczytuje mape mam restart kompa?? juz nie mam koncepcji co to moze byc...oczywiscie single dziala bez problemow

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2005, 01:58 

Więc musze to jeszcze sprawdzić, ale może to sprawa GG.
Ostatnio niemialem kompletnie zadnych zwisów.
Dziś odpalałem bf już pare razy i było ok, ale tylko raz odpaliłem ją z wlączonym GG i był zwis kompletny.
gg mam 7.0 i ta wersja lubi sie haczyć, np jak chce włączyć hibernacje kompa to mi marudzi że cos nie tak i jeszcze kiedyś mi to gg cos blokowało , tylko niepamiętam dokładnie co.
No sprawdzcie , może to powód zwisów.

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2005, 13:01 

witam w klubie od wczoraj mam to samo caly czas sie wiesza a potem restart , sprzet mam na 100% sprawny bo po 2 takich akcjach wszystko sprawdzilem , wydaje mi sie ze moze to byc jakis exploit , nadmieniam ze nie mialem takich problemow od kiedy zakupilem BF2 czyli w dniu polskiej premiery a zaczelo sie to dziac od wczoraj wieczora...
aha wczoraj przy 2 zwisie gry zalaczylo mi sie okno z ze system zostanie zamkniety po 25 sek czyli wyglada na eksploita

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2005, 15:42 

Pojawila sie nowa wersja punkbustera wczoraj czy przedwczoraj. U mnie to powoduje zwiechy i musze go recznie aktualizowac przez pbsetup sciagniety z ich strony.

A to, ze poza tym raz dziennie mi sie zwiesi komp z jakimis piskami i trzaskami to inna sprawa. Ale to pewnie jak zwykle stery + EA.

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2005, 19:28 

To co pisałem, że zwiechy są przez GG to nieaktualne.
Dzisiaj mialem 3 razy zawieszenie i nie było włączonego gadulca.
Oczywiście zwiechy tylko jak włanczam BF.
A tak przy okazji to co to jest eksploit?

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2005, 23:03 

eksploit to takie gowno co wysadza cos w powietrze :D program specjalnie napisany zeby komus cos rozpieprzyc dla przykladu w erze windows 95 bylo to nuke , odpalales nuke podawales ip kompa i klient mial system do reinstalk ...

Tytuł:
PostNapisane: 13 lis 2005, 23:25 

no ja juz tez mam :)
cos mnie sie zdaje ze to jakas powazniejsza awaria sie kroi :|

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2005, 08:47 

Nie chce mi sie czytac wszystkiego, ale moze to pomoże. ;) Mialem 6800 i mam Audigy, kiedy gralem na dzwieku sprzetowym gra cieł, przeszedłem do programowego i juz było lepiej. Co najlepsze, 6800 mi padla, ja dopłaciłem do X800XL i gra chodzi na high graficznie oraz na sprzętowym z Audigy :lol: nVidia to chyba jakaś niezła ściema ;)

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2005, 09:56 

jak pisalem wykluczam u siebie problem sprzetu , graw singlu chodzi normalnie , z reszta wszystko inne tez bez problemu , cos mi tu zaczyna jednak smierdziec punkbusterem 11.11 byla aktualizacja, zalaczalem gre z ranca i nie mialem restartow tylko punkbuster mnie kicknol 2 x za No Packet Flow , zaraz po tym zrobilem aktualizacje ale nie mialem czasu sprawdzic musialem isc do roboty :(

Szatan daj cynk czy dziala , sciagnij z punkbuster.com pbupdate.exe

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2005, 11:43 

Ja już mam dość tej gry. Nigdy nie miałem takich problemów jak z BF2.

Nie wracam już do kłopotów z pathem 1.3 i polskimi znakami w nazwie profilu windowsa ale wspomne ze 2 dni straciłem i wnerwiałem sie ostro.

Ale to co najświeższe ze zmagań sie z ta grą: Postanowiłem zainstalowac stery 81 ok zainstalowane - BF nie uruchamia się. Powróciłem do 77 na których nie miałem kłopotów od jakiegoś meicha. ok zainstalowane gra sie nie odpala... powoli zaczynam sie wku... usuwam BF2 instaluje od nowa... czysty BF2 nei uruchamia się, mówie sobie to spróboje zainstalowac path 1.3 moze pojdzie... ok zainstalowane... gra nie uruchamia sie.... wkur... wzrasta, godzina zmarnowana... usuwam grę, usuwam stery 77... uruchamiam kompa bez sterów... znajduje nowy sprzet , podaje nowe 81... zainstalowane, BF2 zainstalowane - uruchamia sie. W moim sercu radość :-) instaluje patha, nadal sie uruchamia... hura.... ustawiam parametry wyswietlania jakie mialem dotychczas na 77 i co ciekawego? klatki... klatki... szarpie... zmniejszylem poziom ustawien w kilku opcjach na srednie... gra chodzi w miare przywoicie.. i daje sobie spokój, już nic nie robie z ta grą bo szkoda mi nerw, takiego bubla nie spotkałem już dawno. Kompletna amatorka.... staram się powoli odchodzić od tej gry a nie ukrywam ze dziła jak narkotyk ale detox dobrze mi zrobi bo sa tez inne gry i mam nadzieje że w COD2 dopracuja gre do perfekcji i bede wiedzial ze wydaje pieniadze na produkt sprawdzony a nie na bubel ala BF2.

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2005, 19:19 
Moderator forum

Stery 81.xx nie są stabilne i dają czasem dziwne efekty, z wywalaniem na pulpit czasami. Najwydajniejsze i stabilne wydają się sterowniki 78.xx. Oczywiście może być to kwestia modelu karty graficznej - ale na GF 5xxx - 6600 polecam właśnie te stery.

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2005, 23:40 

Z wtym wywalaniem na pulpit to chyba standard w BF2. Mnie tez od czasu do czsu wyrzuci do windy mam zainstalowane sterowniki z płyty. Sam juz nie wiem czy to kwestia sterowników czy kiepskiej stabilności gry.

Tytuł:
PostNapisane: 14 lis 2005, 23:43 

Gonzales napisał(a):
Z wtym wywalaniem na pulpit to chyba standard w BF2. Mnie tez od czasu do czsu wyrzuci do windy mam zainstalowane sterowniki z płyty. Sam juz nie wiem czy to kwestia sterowników czy kiepskiej stabilności gry.

Mnie też, mimo że mam radka i do niego najnowsze stery :(

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2005, 04:02 

u mnie teraz raz na 4-5 rozgrywek podaczas wczytywania mapy robi sie restart, win wstaje po powaznym bledzie czy jakos tak, ostatnio raz nawet zrobil sie restart podczas rozgrywki..najciekawsze jest jednak to ze przez 2 miechy wszytko bylo ok i pewnego dnia (nic nie zmienialem w systemie, nie instalowalem itp.) zaczely sie problemy i do tej pory nie moge sobie dac z tym rade, napisalem do pomocy tech ea.pl ale oczywiscie mnie olali i nawet nie raczyli odpisac ze maja mnie gdzies

Tytuł:
PostNapisane: 15 lis 2005, 11:40 

macmaj napisał(a):
u mnie teraz raz na 4-5 rozgrywek podaczas wczytywania mapy robi sie restart, win wstaje po powaznym bledzie czy jakos tak, ostatnio raz nawet zrobil sie restart podczas rozgrywki..najciekawsze jest jednak to ze przez 2 miechy wszytko bylo ok i pewnego dnia (nic nie zmienialem w systemie, nie instalowalem itp.) zaczely sie problemy i do tej pory nie moge sobie dac z tym rade, napisalem do pomocy tech ea.pl ale oczywiscie mnie olali i nawet nie raczyli odpisac ze maja mnie gdzies

A jakiego uzywasz antyvira i antyspya?

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2