Ja już mam dość tej gry. Nigdy nie miałem takich problemów jak z BF2.
Nie wracam już do kłopotów z pathem 1.3 i polskimi znakami w nazwie profilu windowsa ale wspomne ze 2 dni straciłem i wnerwiałem sie ostro.
Ale to co najświeższe ze zmagań sie z ta grą: Postanowiłem zainstalowac stery 81 ok zainstalowane - BF nie uruchamia się. Powróciłem do 77 na których nie miałem kłopotów od jakiegoś meicha. ok zainstalowane gra sie nie odpala... powoli zaczynam sie wku... usuwam BF2 instaluje od nowa... czysty BF2 nei uruchamia się, mówie sobie to spróboje zainstalowac path 1.3 moze pojdzie... ok zainstalowane... gra nie uruchamia sie.... wkur... wzrasta, godzina zmarnowana... usuwam grę, usuwam stery 77... uruchamiam kompa bez sterów... znajduje nowy sprzet , podaje nowe 81... zainstalowane, BF2 zainstalowane - uruchamia sie. W moim sercu radość

instaluje patha, nadal sie uruchamia... hura.... ustawiam parametry wyswietlania jakie mialem dotychczas na 77 i co ciekawego? klatki... klatki... szarpie... zmniejszylem poziom ustawien w kilku opcjach na srednie... gra chodzi w miare przywoicie.. i daje sobie spokój, już nic nie robie z ta grą bo szkoda mi nerw, takiego bubla nie spotkałem już dawno. Kompletna amatorka.... staram się powoli odchodzić od tej gry a nie ukrywam ze dziła jak narkotyk ale detox dobrze mi zrobi bo sa tez inne gry i mam nadzieje że w COD2 dopracuja gre do perfekcji i bede wiedzial ze wydaje pieniadze na produkt sprawdzony a nie na bubel ala BF2.