Teraz jest 30 lis 2024, 18:31

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 94 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2003, 20:10 

Moze skonczmy juz ten temat bo sie wyczerpal jak widac i znow wracamy do pktu wyjscia :) Ja z checia pogadalbym sobie o IIWW :P

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2003, 20:17 

Tematu nie skonczymy :P bo jest bardzo bardzo ciekawy!!! O 2giej wojnie tez chetnie pogadam :) Po 3cie (tu przepraszam za brzydkie slowo) Pieprzyc Polske bo jedyne co tu jest to bezrobocie - w polowie kogos zacytowalem :)

Ten text nie oznacza ze jestem jakis antypolski poprostu nie jestem patriota. Z gory sorry jezeli urazilo to czyjesz uczucia.

Obrazek <-- Iron Cross

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2003, 20:19 

Popieram - gdyby ludzie walczacy o nasza niepodlegosc w czasie drugiej wojny widzieli co teraz sie dzieje z krajem za ktory przelewali krew to... ehhh... tez nie czuje sie patriota - ten kraj tylko doji i nic nie daje w zamian :(

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2003, 20:49 

Nie ***** faszysci nie lamali praw czlowieka nie byli rasistami nie wybijali zydow za nic w ogole byli zajebisci ! Wez stad czlowieku idz bo dla mnie jestes smieciem - jezeli w cos takiego wierzysz... lol ja myslalem ze tacy to juz tylko na ojczyzna.pl sie ostali.... widac podlapaliscie temat ze niby WW2 i zaczynacie pieprzyc o tym... geez sio sio !

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2003, 21:07 

Phobos ujme to tak i zakoncze temat. Mam Cie w dupie i to co do mnie mowisz splywa to po mnie :)

Obrazek <-- Iron Cross

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2003, 21:13 

O patrz to ja pisalem do ciebie ? Ja mysle ze pisalem do kazdego kto moze to przeczytac - czyli do wszystkich...

A ze dla mnie jestes *************** ( sam sobie wstaw ) to juz inna sprawa - ale prawda jest taka ze jestes po prostu... inny pogladowo ;D

PostNapisane: 3 sty 2003, 22:51 

Raczej Wam się nie spodoba to co tu napiszę
-eee a ja lubie dyskusje polityczne, jezeli takie posty sa wysylane jako offtopic to mysle ze nie ma sensu ich kasowac

ale ja święcie wierze w III Rzeszę i nie będę się wypierał ani ściemniał że nie,że jestem za demokracją itd.
- ja tez nie szanuje tego ustroju. Mieszkam na wsi i jak slysze opinie typu "jo bede glosowal na leppera bu on tys ze wsi" to mi sie *** chce. Ale w gruncie rzeczy mysle ze nie ma innego wyjscia bo inne rozwiazania maja jeszcze wieksze wady :( np. monarchia to loteria - do wladzy dopycha sie najsilniejszy i moze sie trafic rozsadny monarcha jak i zoofil typu kaligula (kon senator :) )

Zreszta demokracje widzicie sami-na ulicach na których w nocy rządzą małpy,i nie można wyjść na spacer,bo dostaniecie w morde od jakiegoś zwierzęcia
- oczywiscie w III Reich takich problemow nie bylo... godzina policyjna, kazdy niemiec byl w nocy wiezniem wlasnego domu :)

w Sejmie w którym siedzą ludzie którzy nie znają problemów życia codziennego,którzy pomiatają nami a my grzecznie siedzimy cicho...nie chcielibyście zrobić z tym porządku?
- nie, nie chcielibysmy bo sami ich z wlasnej nieprzymuszonej woli wybieramy - zapominasz o tym

Ja bym ich wysłał do obozu koncentracyjnego...Dresiarzy,złodziei,kryminalistów,polityków-wszystko co zatruwa nam życie-tam by z punktu się nawrócili,nie liczcie na obecne więzienia-to jest ich dom,no moze poza politykami,Ci mają z deka lepsze domki.To Hitler powiedział że demokracja to rząd w którym liczy się głos wielu głupców a nie jednego mądrego,choć nie twierdze że on był tym najmądrzejszym,jego głupie błędy są dośc znane.
- O tak a wiesz ze w ogole ze twoi ulubiency doszedli do wladzy w normalnych demokratycznych wyborach? (umacnianie wladzy juz nie bylo takie demokratyczne)

Pytanie-czy wystawiamy pomniki demokratycznym prezydentom?Nie.Dyktatorom?Tak.
- a ja slyszalem ze w jakims zadupczewie buduja pomnik... Gierka :)) (tak mowie o naszej polsce hyhy). A na serio to jestes w bledzie bo to dyktatorzy sami sobie buduja pomniki. A jak nie widziales pomnikow reagana czy georga tylko same leniny i staliny to podpowiem ze zle patrzysz.

Mówie o naszym wielkim wodzu którym był Józef Piłsudzki (>Piłsudski!<),dla niektórych będzie to wielkie obrazoburstwo-ale jest to postać bardzo podobna do Hitlera,objął autorytarną władzę w wyniku przewrotu,walczył w I WS a obozy też były-słyszeliście o Berezie?I to jemu stawiamy pomniki,nie jakims demokratycznym nijakim ludkom.
- tu sie zgadzam ze w latach 20 i 30 w polsce w zasadzie panowal narodowy socjalizm. Trzon przedsiebiorstw stanowily firmy panstwowe, wiekszosc inwestycji pochodzila od panstwa, media byly w pelni kontrolowane przez panstwo wiec propaganda w kraju az huczala :/
Jak kupowaliscie kiedys gazety wojenne to wiecie o czym mowie (przedruki klamliwych polskich gazet z kampanii wrzesniowej)
Spowodowalo to bardzo ciekawe wyniki ekonamiczne, bodajze w roku 33 bezrobocie zimą przekroczylo 50%. Ale w niemczech to bezrobocie bylo sprytnie zakamuflowane, miliony etacikow ktore nie wytwarzaly niczego pozytecznego (zbrojeniowka, roboty publiczne). Pewnie wierzysz ze w III Rzeszy panowal dobrobyt i dostatek... pfhrr a wiesz ze jeszcze przed wojna niemcy byly zmuszone do wprowadzenia kartek na zywnosc?

I przydał by sie teraz-zaraz by to wszystko wziął za morde.
JA PO PROSTU JUZ NIE MOGE PATRZEC NA TO CO SIE DZIEJE W TYM KRAJU!!!JEZELI UWAŻACIE ZE TO NORMALNE TO BÓG Z WAMI!
- he wierzyc mozna w boga, sw. mikolaja, w pieniadze, w samego siebie etc, etc... czemu akurat w faszyzm???

Wiara w IV Rzeszę to jedyne co mi zostało,że pojawi się jakaś silna osobowość i weżmie to wsztystko w garść-żli będą ukarani,a dobrzy nagrodzeni.
A propos ojczyzny demokracji-USA-obecnie jest to właściwie IV Rzesza pod sztandarami fałszu o demokracji-jedyne oprócz RPA państwo,które nierówność rasową miało prawie do czasów obecnych(byłem,widziałem)
Jedyne państwo które użyło broni atomowej-ale o tym się nie mówi,za to mówi sie o 11 września-nalezało im sie od dawna.Państwo zbudowane na masakrze Indian-mogłbym jeszcze długo pisac,nie czas i miejsce.
Temat drażliwy-Zydzi.Uważam że istnieje tzw spisek żydowski przeciwko światu(wiem,wiem,wariat)
-zgadzam sie dokladnie z ostatnim wyrazem :)

Ale historie mam w jednym paluszku i są poszlaki-przynajmniej dające do myślenia.ALE-III Rzesza uderzyła w ludzi najmniej winnym,w biednych krawców,w ludzi którzy nie mogli uciec do Ameryki,lub się wykupić.To potępiam,to było niegodne.Ci winni-bankierzy,przemysłowcy uciekli pierwsi.
Obawiam się że nie jestem typowym faszystą-słucham Hip Hopu i całe mnóstwo innej dobrej muzyki,nie jestem skinheadem,mam spodnie w kroku do kolan i głowę pełną ideałów.Piszę wiersze i tym podobne bzdety.Nie odrzucił bym nikogo kto ma inny kolor skory lub wyznanie-liczy sie serce,dusza i to co w głowie.Ja chcę tylko zmienić świat na lepszy.
-masz duze szanse man, juz byl taki jeden nieudany malarz...

Ale uważam że system totalitarny jest potrzebny,jest sprawiedliwszy od demokracji.
- czemu wiec nie wyjedziesz do korei pln. ? spiesz sie bo to ostatni kraj sprawiedliwosci spolecznej :P

Silna armia-nie ta nędzą z bidą którą widzimy,silna policja której boją sie kryminaliści i porządek,przede wszystkim porządek,żeby normalni ludzie mogli czuć sie normalnymi w swoim kraju,który będzie potężny i silny!Wierze w system zbudowany na zasadzie III Rzeszy-z wykluczeniem niesprawiedliwości.Chce aby ludzie patrzyli na mundur z szacunkiem a nie ze współczuciem...I nie będzie pijanych rezerwistów,co to ma być-nowa świecka tradycja?.To żenada!
Obawiam się że daleko bym nie zaszedł z moimi ideami,już samo hasło"wymordować dresiarzy"a sami zainteresowani zadbają najpierw o mnie.Ale raz na jakiś czas pojawia się taki człowiek,który zmienia świat-może kiedyś się uda....A teraz możecie sie wyżyć,wojownicy demokracji...

- moja rada: wiecej rozmawiac z rodzicami...

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2003, 23:02 

w Polsce jest jak jest, a z takim nastawieniem jak masz napewno nic się nie zmieni, faszyzm jedynie by pogrążył nas w ruinie, zacofaniu i izolacji międzynarodowej, nam potrzebna jest demokracja, liberalizm, integracja europejska to prowadzi do rozwoju gospodarczego, społecznego, nowej myśli technicznej to wszystko buduje się w oparciu o demokratyczne systemy gospodarcze, a nie totalitarne zniewolenie - w Polsce demokracja i wolny rynek liczy dopiero ponad 10 lat, i nie będziemy szybko mieć PKB jak Stany czy Anglia, poza tym bezrobocie jest wysokie nie tylko w Polsce... skończy się recesja na rynakch światowych to i w Polsce się poprawi - mam taką szczerą nadzieję

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2003, 01:54 

Nie chce mi sie myslec na ten temat moja glowa jest teraz zajeta innymi sprawami <MNS> nie wiem do czego dazysz panzer, chcesz uswiadomic to malej grupie osob na forum gry BF1942? hehehe nic z tego nie bedzie
polski nie da sie zmienic jaka jest taka bedzie, moze i jest to pesymistyczne podejscie ale co zrobic

UPDATE:
..........nawet jak bym byl za toba nic to nie zmieni, jak cale forum bedzie za toba nic to nie zmieni........... tu potrzeba wplywowych ludzi

Unit: 9.SS-Panzer Sanitätssturmbann

Ostatnio edytowano 4 sty 2003, 03:58 przez Kai, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2003, 03:08 

Ja jednak będe kontynuował temat...moze właśnie tak to się wszystko zacznie,nigdy nie wiadomo.Największy problemem Polaków jest to że dopóki nas ktos nie napadnie,to siedzimy cicho i dajemy sobą pomiatać.Myślicie że skąd się wzieło moje przekonanie o słuszności mojej sprawy?Ja rozmawiam ze zwykłymi ludżmi-często w wieku waszych rodziców i nie spotkałem jeszcze nikogo kto nie ma już dość tej zakłamanej paranoi!Mądrość tkwi w narodzie-oni już swoje wiedzą...a na wyborach oprócz tych pierwszych nigdy nie byłem,myślicie że jestem zakłamanym oportunistą?Mam w sobie poczucie prawdy i nigdy nikt i nic tego nie złamie...Stawianie komunistycznych reżimów jako przykład jest słabe-nie o tym mówiłem i pogardzam komunizmem w jakiejkolwiek postaci a zwłaszcza totalitarnym,chyba jako Polacy mieliśmy pewne doświadczenia,prawda?Jeszcze jedno-większości Niemców nikt do niczego nie zmuszał (pomimo tego co mówią teraz) i to jest najwspanialsze-oni mieli swoje pięć minut w historii.Piłsudski(przepraszam za literówkę)nie stawiał sobie sam pomników-stawiamy mu je teraz.My też możemy mieć swoje pięć minut-wystarczy się zdecydować-jak nie chcecie to gnijcie sobie w polskim piekle.
Jeszcze jedna sprawa-nasza armia-czy zdajecie sobie sprawę ile znakomitych projektów zmarnowały te cholerne gnoje z tak zwanych czynników rządzących?Ile polskich wynalazków poszło za granicę?Słyszeliście na przykład o samolocie szturmowym Skorpion?
Podziwiam u Niemców to że rozwineli własną technikę wojskową do granic możliwości-tam nie było śmieci którzy za własne profity podcinali skrzydła wynalazcom-a jakby się odważyli to wiadomo co dalej...i tak trzeba postępować.Aha-i nie łudżcie się-takich jak ja jest wielu...

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2003, 11:13 

Ja widziale wiele lat temu jeszcze w podstawowce projekt samolotu skorpion - wygladal jak A-10 z deka :) Niezle sie z kumplami podjaralismy ze Polska bedzie miala taki sprzet ale co z tego wyszlo - wiadomo...

PostNapisane: 5 sty 2003, 15:53 

Hmm panzerjager ciesze sie ze w końcu ogłosiłeś to o czym zawsze rozmawialiśmy i co powiedziałeś mi kiedyś. Może ja byłbym troszke bardziej skrajny ale uważam że jest OK. Tak trzymaj. :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2003, 18:53 

1) dawno mnie tu ***** nie bylo :D
2) Coca chyba mial wypadek bo ********* jak polamany :D
3) PhoboS tak sie obnosisz swoim wiekiem a jak czytam twoje wyzwiska to mam wrazenie ze masz 12 lat. Troszke szacunku by sie przydalo dla ludzi ktorzy mowia swoje zdanie. apropo tego kraju tu jest wolnosc slowa. Wiesz co to oznacza? Zdaje mi sie ze nie.
4) panzerjager calkiem nieglupio mysli, jednak sa to tylko gdybania, bo znajac realia...
5) Powiedzcie co wam dresy przeszkadzaja? Jestem dresem i jakos nikomu nie przeszkadzam (chyba ze mi ktos przeszkadza to mu moj kij bejzbolowy tlumaczy to)

PS. PhoboS nie probuj nawet do mnie startowac bo cie wciagne nosem :D na forum explo jako jeden z pierwszych userow wyladowalem na forum dyscyplinarnym. Powod koles wyzywal moj klan, oberwal. Nie znosze jak ktos wyzywa moich kolegow.

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2003, 18:59 

Dresy... nie tykam tego (...) nawet patykiem...

Aha co do wolnosci slowa - tia prawda ze istenieje... patrz w III Rzeszy nie istniala...

Aha i jeszcze jedno - jak koles "oberwal" to fajnie masz ale... kurde jakby to powiedziec - tutaj sie takich ludzi chyba nie toleruje ? lol

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2003, 22:36 

Reaper to moj czlowiek, ja go toleruje i to styka. To moj zolnierz, zabija i razem napadamy stare babcie... dres + hiphopowiec = zabojcza mieszanka :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 94 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2