Raczej Wam się nie spodoba to co tu napiszę
-eee a ja lubie dyskusje polityczne, jezeli takie posty sa wysylane jako offtopic to mysle ze nie ma sensu ich kasowac
ale ja święcie wierze w III Rzeszę i nie będę się wypierał ani ściemniał że nie,że jestem za demokracją itd.
- ja tez nie szanuje tego ustroju. Mieszkam na wsi i jak slysze opinie typu "jo bede glosowal na leppera bu on tys ze wsi" to mi sie *** chce. Ale w gruncie rzeczy mysle ze nie ma innego wyjscia bo inne rozwiazania maja jeszcze wieksze wady
np. monarchia to loteria - do wladzy dopycha sie najsilniejszy i moze sie trafic rozsadny monarcha jak i zoofil typu kaligula (kon senator
)
Zreszta demokracje widzicie sami-na ulicach na których w nocy rządzą małpy,i nie można wyjść na spacer,bo dostaniecie w morde od jakiegoś zwierzęcia
- oczywiscie w III Reich takich problemow nie bylo... godzina policyjna, kazdy niemiec byl w nocy wiezniem wlasnego domu
w Sejmie w którym siedzą ludzie którzy nie znają problemów życia codziennego,którzy pomiatają nami a my grzecznie siedzimy cicho...nie chcielibyście zrobić z tym porządku?
- nie, nie chcielibysmy bo sami ich z wlasnej nieprzymuszonej woli wybieramy - zapominasz o tym
Ja bym ich wysłał do obozu koncentracyjnego...Dresiarzy,złodziei,kryminalistów,polityków-wszystko co zatruwa nam życie-tam by z punktu się nawrócili,nie liczcie na obecne więzienia-to jest ich dom,no moze poza politykami,Ci mają z deka lepsze domki.To Hitler powiedział że demokracja to rząd w którym liczy się głos wielu głupców a nie jednego mądrego,choć nie twierdze że on był tym najmądrzejszym,jego głupie błędy są dośc znane.
- O tak a wiesz ze w ogole ze twoi ulubiency doszedli do wladzy w normalnych demokratycznych wyborach? (umacnianie wladzy juz nie bylo takie demokratyczne)
Pytanie-czy wystawiamy pomniki demokratycznym prezydentom?Nie.Dyktatorom?Tak.
- a ja slyszalem ze w jakims zadupczewie buduja pomnik... Gierka
) (tak mowie o naszej polsce hyhy). A na serio to jestes w bledzie bo to dyktatorzy sami sobie buduja pomniki. A jak nie widziales pomnikow reagana czy georga tylko same leniny i staliny to podpowiem ze zle patrzysz.
Mówie o naszym wielkim wodzu którym był Józef Piłsudzki (>Piłsu
dski!<),dla niektórych będzie to wielkie obrazoburstwo-ale jest to postać bardzo podobna do Hitlera,objął autorytarną władzę w wyniku przewrotu,walczył w I WS a obozy też były-słyszeliście o Berezie?I to jemu stawiamy pomniki,nie jakims demokratycznym nijakim ludkom.
- tu sie zgadzam ze w latach 20 i 30 w polsce w zasadzie panowal narodowy socjalizm. Trzon przedsiebiorstw stanowily firmy panstwowe, wiekszosc inwestycji pochodzila od panstwa, media byly w pelni kontrolowane przez panstwo wiec propaganda w kraju az huczala :/
Jak kupowaliscie kiedys gazety wojenne to wiecie o czym mowie (przedruki klamliwych polskich gazet z kampanii wrzesniowej)
Spowodowalo to bardzo ciekawe wyniki ekonamiczne, bodajze w roku 33 bezrobocie zimą przekroczylo 50%. Ale w niemczech to bezrobocie bylo sprytnie zakamuflowane, miliony etacikow ktore nie wytwarzaly niczego pozytecznego (zbrojeniowka, roboty publiczne). Pewnie wierzysz ze w III Rzeszy panowal dobrobyt i dostatek... pfhrr a wiesz ze jeszcze przed wojna niemcy byly zmuszone do wprowadzenia kartek na zywnosc?
I przydał by sie teraz-zaraz by to wszystko wziął za morde.
JA PO PROSTU JUZ NIE MOGE PATRZEC NA TO CO SIE DZIEJE W TYM KRAJU!!!JEZELI UWAŻACIE ZE TO NORMALNE TO BÓG Z WAMI!
- he wierzyc mozna w boga, sw. mikolaja, w pieniadze, w samego siebie etc, etc... czemu akurat w faszyzm???
Wiara w IV Rzeszę to jedyne co mi zostało,że pojawi się jakaś silna osobowość i weżmie to wsztystko w garść-żli będą ukarani,a dobrzy nagrodzeni.
A propos ojczyzny demokracji-USA-obecnie jest to właściwie IV Rzesza pod sztandarami fałszu o demokracji-jedyne oprócz RPA państwo,które nierówność rasową miało prawie do czasów obecnych(byłem,widziałem)
Jedyne państwo które użyło broni atomowej-ale o tym się nie mówi,za to mówi sie o 11 września-nalezało im sie od dawna.Państwo zbudowane na masakrze Indian-mogłbym jeszcze długo pisac,nie czas i miejsce.
Temat drażliwy-Zydzi.Uważam że istnieje tzw spisek żydowski przeciwko światu(wiem,wiem,wariat)
-zgadzam sie dokladnie z ostatnim wyrazem
Ale historie mam w jednym paluszku i są poszlaki-przynajmniej dające do myślenia.ALE-III Rzesza uderzyła w ludzi najmniej winnym,w biednych krawców,w ludzi którzy nie mogli uciec do Ameryki,lub się wykupić.To potępiam,to było niegodne.Ci winni-bankierzy,przemysłowcy uciekli pierwsi.
Obawiam się że nie jestem typowym faszystą-słucham Hip Hopu i całe mnóstwo innej dobrej muzyki,nie jestem skinheadem,mam spodnie w kroku do kolan i głowę pełną ideałów.Piszę wiersze i tym podobne bzdety.Nie odrzucił bym nikogo kto ma inny kolor skory lub wyznanie-liczy sie serce,dusza i to co w głowie.Ja chcę tylko zmienić świat na lepszy.
-masz duze szanse man, juz byl taki jeden nieudany malarz...
Ale uważam że system totalitarny jest potrzebny,jest sprawiedliwszy od demokracji.
- czemu wiec nie wyjedziesz do korei pln. ? spiesz sie bo to ostatni kraj sprawiedliwosci spolecznej
Silna armia-nie ta nędzą z bidą którą widzimy,silna policja której boją sie kryminaliści i porządek,przede wszystkim porządek,żeby normalni ludzie mogli czuć sie normalnymi w swoim kraju,który będzie potężny i silny!Wierze w system zbudowany na zasadzie III Rzeszy-z wykluczeniem niesprawiedliwości.Chce aby ludzie patrzyli na mundur z szacunkiem a nie ze współczuciem...I nie będzie pijanych rezerwistów,co to ma być-nowa świecka tradycja?.To żenada!
Obawiam się że daleko bym nie zaszedł z moimi ideami,już samo hasło"wymordować dresiarzy"a sami zainteresowani zadbają najpierw o mnie.Ale raz na jakiś czas pojawia się taki człowiek,który zmienia świat-może kiedyś się uda....A teraz możecie sie wyżyć,wojownicy demokracji...
- moja rada: wiecej rozmawiac z rodzicami...