CS_JUBY napisał(a):
ATI nie polecam większość gier jest produkowana pod Nvidie wiec ma sie lepszą wydajność w czasie gry, .
Stary, to są bzdury co piszesz. Wydajność w grze nie zależy konktetnie od tego, czy mamy sprzęt ATI czy Nvidi, tylko jakiego modelu karty danego producenta używamy. Jak do tej pory jedyną grą gdzie w każdym przedziale cenowym Nvidia ma przewagę jest Doom III.
BTW, nie żebym się czepiał, ale gier się nie "produkuje".
CS_JUBY napisał(a):
nawet dostałem ulotke zawartą w pudełku z grą na której była wymieniona moja karta graficz i polecana do tej gry

.
To ciekawe, bo na ulotce z mojej gry polecali 7800GTX...

ps. Czytasz przed wysłaniem co napisałeś ? Wiesz; ortografia, gramatyka itp... ? Wiem, że to nie jest wypracowanie z polskiego... Ja też robię błędy i daleko mi do polonisty, ale jak czytałem Twojego posta, to aż oczy bolały...[/quote]
A tera troche cie zaskocze a dokładniej odpowiedz jest w moim nicku tylko nie tyczy się Nvidi ale ATI. CS=Counter-Strike jesli mjałeś do czyniena z jedną z odmjan tej gry czyli Counter-Strike Source to sobie przetestu gre na GF i Radeonie rużnice odrazu zauważysz bo jest spora taka jak w Doom 3 może i wjększa bo niestety silnik HL2 bazuje na ATI a to samo sie tyczy CSs no a wątpie by konczyło się na tych dwuch grach wic nie ograniczaj tego tak bardzo niestety to jest kokurecja i ma tu wpływa gra ale nie zawsze. A dałem za przykład gre najbardzjej populrna z FPS i niestety BF2 jeszcze daleko do takiego poziomu.
A co do drugiego akapitu masz racje niec nie sprwdzam. Mjałem taką ulotke ale było na njej napisane coś w podobje: krta oferuje konfortowe granie no i cene nie jest taka jak GF 7800GTX.