[quote="Desert Rat"]Odnośnie nowych unlocków - NIE ODBLOKOWUJCIE BRONI MECHANIORA -sam popełniłem niestety ten błąd - miałem ze 4 unlocki więc jechałem serią. Strzela szybciej niż karabin wsparcia (a naboi w magazynku 5 razy mniej), a obrażenia... eh szkoda gadać, natomiast nowa broń szturma to pełen wypas. Siła rażenia jak zwykle, ale za to celność niesamowita, na mapkach podstawki robi furorę.
Przejrzałem nowe odznaczenia do SF i tutaj małe zdziwko - jest baretka za latanie samolotem 22 zabitych +ileś minut w rundzie w samolocie - CZY KTOŚ SPOTKAŁ SAMOLOT NA NOWYCH MAPACH SF-a???????
Jak tam loty w śmigle?, nie wiem jak wam ale mi pod względem prowadzenia i celności bardziej odpowiadają stare wysłużone śmigła z podstawki, choć fakt skuteczność rakiet jest imponująca.... jak się już coś trafi

[/quote]
Nie zgadzam sie z toba. Uwazam ze szybkostrzelnosc mp 7 jest swietna i jesli sciagasz celownik do dolu nie ma szans aby ktos przezyl na bliskich starciach. Co z tego ze zadaje marne obrazenia jak zasypuje wroga gradem pociskow i tak zginie. 20 kulek w mniej niz sekunde wystarcza. po za tym ma bardzo maly celownik i swietnie sie z tego sciaga na sami auto czyli na pojedynczym strzale. Celujesz 3-4 strzaly i snajpera nie ma nawet sie nie polapie z kad strzelasz bo jest to bron cicha i celna. Jak dla mnie to takie duze uzi z wieksza celnoscia.
Ps. Kto ci kaze walic z fullauto, sam mowisz ze ma amunicji 5 razy mniej niz bron wsparcia a strzela szybciej. Klikasz po prostu a i tak wywala z 3 kulki po dluzszym kliknieciu. Banalne nie?