Teraz jest 6 mar 2025, 11:49

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 603 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 41  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 27 lis 2005, 14:58 

Da ktoś linka do medali badgesów i ribonsów do sf?Bo 3 badgesy mi brakuje
Co do tych unlocków to jak masz do odblokowania bronie i masz sf to te co odblokowujesz są w podstawce,bo w sf to są podstawowe bronie

Tytuł:
PostNapisane: 27 lis 2005, 17:01 

Ubi napisał(a):
sorka że odbiegam od tematu ale mam pytanie do Specyfika jak zrobil ta sygnature zamiat opisu ?? po probuje ale jakos nie wiem jak do tego dojsc :oops: :oops:

moja sygnatura jest nieaktualna :) ale wchodzisz na stronke z trackerem do odczutywania statystyk gracza i tak powinna być podana linia do wklejenia z twoimi osiągnięciami :)

Tytuł: SF
PostNapisane: 27 lis 2005, 17:35 

Odnośnie nowych unlocków - NIE ODBLOKOWUJCIE BRONI MECHANIORA -sam popełniłem niestety ten błąd - miałem ze 4 unlocki więc jechałem serią. Strzela szybciej niż karabin wsparcia (a naboi w magazynku 5 razy mniej), a obrażenia... eh szkoda gadać, natomiast nowa broń szturma to pełen wypas. Siła rażenia jak zwykle, ale za to celność niesamowita, na mapkach podstawki robi furorę.
Przejrzałem nowe odznaczenia do SF i tutaj małe zdziwko - jest baretka za latanie samolotem 22 zabitych +ileś minut w rundzie w samolocie - CZY KTOŚ SPOTKAŁ SAMOLOT NA NOWYCH MAPACH SF-a???????
Jak tam loty w śmigle?, nie wiem jak wam ale mi pod względem prowadzenia i celności bardziej odpowiadają stare wysłużone śmigła z podstawki, choć fakt skuteczność rakiet jest imponująca.... jak się już coś trafi :lol:

Tytuł: Re: SF
PostNapisane: 27 lis 2005, 18:01 

Desert Rat napisał(a):
Odnośnie nowych unlocków - NIE ODBLOKOWUJCIE BRONI MECHANIORA -sam popełniłem niestety ten błąd - miałem ze 4 unlocki więc jechałem serią. Strzela szybciej niż karabin wsparcia (a naboi w magazynku 5 razy mniej), a obrażenia... eh szkoda gadać, natomiast nowa broń szturma to pełen wypas. Siła rażenia jak zwykle, ale za to celność niesamowita, na mapkach podstawki robi furorę.
Przejrzałem nowe odznaczenia do SF i tutaj małe zdziwko - jest baretka za latanie samolotem 22 zabitych +ileś minut w rundzie w samolocie - CZY KTOŚ SPOTKAŁ SAMOLOT NA NOWYCH MAPACH SF-a???????
Jak tam loty w śmigle?, nie wiem jak wam ale mi pod względem prowadzenia i celności bardziej odpowiadają stare wysłużone śmigła z podstawki, choć fakt skuteczność rakiet jest imponująca.... jak się już coś trafi :lol:

Podaj linka do odznaczeń

PostNapisane: 27 lis 2005, 18:03 

Desert Rat napisał(a):
nowa broń szturma to pełen wypas. Siła rażenia jak zwykle, ale za to celność niesamowita, na mapkach podstawki robi furorę.

Ja niestety popełniłem błąd i tego nie odblokowałem...ale musze powiedzieć, że nowa broń dla komandosa też ładnie sie spisuje ;) To samo medyk, potrójny ogień jest naprawde skuteczny :D

Tytuł:
PostNapisane: 27 lis 2005, 18:31 

z tego co tu czytam wywnioskowywuje że większośc z was kupiła SF po to żeby miec lepsze bronie w podstawce (tak ja uważam) 8)

PostNapisane: 27 lis 2005, 18:32 

[quote="Desert Rat"]Odnośnie nowych unlocków - NIE ODBLOKOWUJCIE BRONI MECHANIORA -sam popełniłem niestety ten błąd - miałem ze 4 unlocki więc jechałem serią. Strzela szybciej niż karabin wsparcia (a naboi w magazynku 5 razy mniej), a obrażenia... eh szkoda gadać, natomiast nowa broń szturma to pełen wypas. Siła rażenia jak zwykle, ale za to celność niesamowita, na mapkach podstawki robi furorę.
Jak tam loty w śmigle?, nie wiem jak wam ale mi pod względem prowadzenia i celności bardziej odpowiadają stare wysłużone śmigła z podstawki, choć fakt skuteczność rakiet jest imponująca.... jak się już coś trafi :lol:[/quote]

Nie zgadzam sie z toba. Uwazam ze szybkostrzelnosc mp 7 jest swietna i jesli sciagasz celownik do dolu nie ma szans aby ktos przezyl na bliskich starciach. Co z tego ze zadaje marne obrazenia jak zasypuje wroga gradem pociskow i tak zginie. 20 kulek w mniej niz sekunde wystarcza. po za tym ma bardzo maly celownik i swietnie sie z tego sciaga na sami auto czyli na pojedynczym strzale. Celujesz 3-4 strzaly i snajpera nie ma nawet sie nie polapie z kad strzelasz bo jest to bron cicha i celna. Jak dla mnie to takie duze uzi z wieksza celnoscia.

Ps. Kto ci kaze walic z fullauto, sam mowisz ze ma amunicji 5 razy mniej niz bron wsparcia a strzela szybciej. Klikasz po prostu a i tak wywala z 3 kulki po dluzszym kliknieciu. Banalne nie?

Ostatnio edytowano 27 lis 2005, 18:42 przez N3mezis, łącznie edytowano 3 razy

Tytuł:
PostNapisane: 27 lis 2005, 18:37 

ja powiem tyle kazda bron moze byc najlepsza na swiecie dla kazdego zalezy jak kto z niej strzela ile masz Fps jaka grafa niektorzy zabijaja 1 strzalem z pistoletu inni z MP7 ( Ave N3mi :P ) a inni z noża wymiatają na Karkandzie Pozdr. :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 27 lis 2005, 19:15 

Ubi napisał(a):
z tego co tu czytam wywnioskowywuje że większośc z was kupiła SF po to żeby miec lepsze bronie w podstawce (tak ja uważam) 8)

Ja osobiście kupiłem ze względu na zupełnie nową rozgrywke 8) W dupie mam bronie...są jedynie miłym dodatkiem ;)

Tytuł:
PostNapisane: 27 lis 2005, 21:33 

aaa ja kupe tylko po to zeby ladnie sie nozykiem podpisac falconowi na plecach z zemsty :) ( falkon dobze wie o co chodzi :) )

Tytuł:
PostNapisane: 27 lis 2005, 22:14 

Moim zdaniem mozna powiedziec ze klasy sie "powymienialy" bronmi np:
Medyk z Komandosem (medyk oddal swojego unlocka z podstawki, a komandos dal medykowi dal swojego). pominajac Mechanika, i Zaopatrzeniowca. :wink:

Takie jest moje zdanie. :D

Tytuł:
PostNapisane: 27 lis 2005, 22:42 

L85 mialo się wymienić z bronią SCAR ? :shock: :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 27 lis 2005, 23:19 

Lisek_M36 napisał(a):
aaa ja kupe tylko po to zeby ladnie sie nozykiem podpisac falconowi na plecach z zemsty :) ( falkon dobze wie o co chodzi :) )

1. Nie przekręcaj mojego nick-u

2. Zemsta to dopiero bedzie...ST6 roxx :P :P

A tak na poważnie...Lisek daj no jakieś gg czy coś (możesz wysłać na PM) to sie spikniemy, żeby pograć w SF ;)

Pozdrawiam.

Tytuł:
PostNapisane: 28 lis 2005, 12:52 

Kuźwa, ale pogmatwali z tymi broniami, na niektórych są nowe, na innych nie ma, na starych mapach czasem są nowe unlocki, czasem nie :? .

dysponuje ktoś linkiem do nowych kryteriów dla rang, odznak, medali :?: :?: :?:

Tytuł:
PostNapisane: 28 lis 2005, 13:43 

C'mon, wystarczy trochę pogooglać :).

Opisy nowych baretek, odznaczeń oraz medali - UBAR

Kilka uwag:
- najwyższa ranga to 2nd Lieutenant, kolejna to "rankname2" :lol:.
- po co w SF "Aerial Service Ribbon"?
- podobno jest odznaka za używanie noktowizora (widziałem gdzieś skriny z BFHQ), ale chyba nikomu nie udało jej się zdobyć; rzekome wymagania to 15 min. z goglami na oczach. Niezła bzdura, ja bym jeszcze chętnie zobaczył odznakę "Veteran Forklift Operator" (1000h w wózku widłowym) :lol:.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 603 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 41  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2