Teraz jest 9 cze 2025, 19:48

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 1 sie 2003, 08:34 

NIeździerżę !!! wczorajszy dzień to był koszmar ...Chciałem sobie popstrykać w BF-a - odstresować się po pracy a tu na servie z 4 team killerów. Nie było żadnego admina....Boże najgorsze jest to że najczęstszymi team killerami są ludzie z poza kraju. NA POCZĄTKU GDY POWSTAWAŁY POLSKIE SERVERY BYŁO NA NICH HASŁO : jak dobrze pamiętam " pl ". grali na nim tylko polacy i w sumie było ok .....MOŻE ADMINI ZAHASŁOWYWALI BY SERVERY PONOWNIE> Polacy żadko robią tk ponieważ trzęsą dupą o bana na polskich servach no i chyba pozatym chcą przedewszystkim grać a nie wkurzać innych.

Może przeczyta to jakiś admin i wrócimy do pierwotnych metod....

oczywiście możecie napisać że jestem nietolerancyjny dla innych narodowości :) ( dużo się nie pomylićie :lol: ).....ale czy nie mam racji?

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2003, 08:53 

W 100% zgadzam się z tobą, bylbym bardzo wdzieczny adminom serwerow gdyby powrocili do tego starego sposobu... juz kiedys zreszta o tym mowilem ze ludzie z zagranicy to 99% TK na naszych serwerach, no ale chyba qysluchany nie bylem ;) ciekawe czy to byloby mozliwe na serwerach sponsorowanych,bo przeciez sponsorzy chca miec jak najwiekszych odb iorcow ;) (choc te reklamy to glownie polskie sa i polskie firmy :) ) Kiedys lud z zagranicy zbierał się na TO, pozniej jak na chwile DC sie zaczelo na TDC to od razusie tam przeniesli i nawet jak juz sie skonczyl DC tam to oni pozostali :) zygac mi sie chce gdy wchodze na serwer patrze statystyki kilku ludzi ma -4, -2, widze glosowanie za kicka, obrazy na chacie i slowa typu kick # :/ o wiele lepiej gra sie z polakami, duzo wieksza wspolpraca i gra zespolowa, no wierze ze zagraniczniaki tez moga tacy byc, no ale ja rzadko takich spotykalem, jesli wogole ;/ zero z nimi kooperacji, gram na Stalingradzie wolam o oslone ale dupakogo to obchodzi ciagle mnie z panzerfaustem zachodzi bo piechota musi kampowac ;/ wole grac z mniejsza iloscia graczy ale wieksza polakow ;) no bo co z tych 32 graczy jak nic nie robia tylko na lotnisku na samolot czekaja i w plecy se strzelaja :/ poza tym jakie sdurne ksywy, sperminator, i'mfuckingyourmother, iwillkillallmyteam itp itd... zalosne ...

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2003, 09:11 

Jestem wpełni ZA! A nawet przeciw! :P Ja ostatnio też zauważyłem ze im mniej polaków na serwerach a wiecej byle jakiej "chołoty" z zagranicy powoduje chaos.

Hmm a skoro jesteśmy przy modyfikacjach serwerów to mamy 7 serwerów do zwykłego BF. Czy któryś nie może zostać zmieniony na RtR? Wiem że Strefa BF 1942 była więc może na froum byśmy sobie orgaznizowali takie zloty polskich graczy RtR na dany serwer?

Ps. Co do organizacji z zagranicy. Gram w RtR (bo polskich nie ma) na serwerach EA i ździwilibyście jaka tam jest dyscyplina :P. Gra tam dużo ludzi a mało jest TK :)

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2003, 09:34 

jezeli bedzie haslo to te servery w ogole beda staly puste.......
bardzo czesto jest tak ze dzieki "obcym" mozna pograc porzadnie w bf, a nie 2 vs 2......
Wiec admini zadnych hasel!!!

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2003, 09:39 

Żadnych haseł bo bedzie pucha. Poprostu trzeba ludziom wbić do głowy metody głosowania na kickowanie delikwenta, jest to trudne bo większość ludzi z polskich klanów jest jakaś zaziewana i cieżko się doprosić czasami o jakiegokolwiek vota...

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2003, 09:53 

Tin strasznie ci sie trafiło... 4 TK :shock: . To musiało być frustrujace, wkońcu aż topick napisałeś :D . co do zmykania servów to sam nie wiem co o tym myśleć, jest dużo za i przeciw :? .

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2003, 09:53 

No ja myślę, że przynajmniej jeden serw z hasłem by nie zaszkodził w końcu i tak większość "grających Polaków" przegląda tą stronę i może się dowiedzieć jakie hasło obowiązuje na serwerze. Co do TK to faktycznie dawno nie grałem z braku czasu i przez ostatnie dwa tygodnie gdzie się nie spotkam z "zagranicznikami" to znajdzie się wsród nich jeden czy dwuch z zapałem do psucia zabawy innym i wtedy niestety mało komu chce sie wpisać tajemną formułkę po tyldzie.

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2003, 09:57 

ShaggY napisał(a):
Poprostu trzeba ludziom wbić do głowy metody głosowania na kickowanie delikwenta, jest to trudne bo większość ludzi z polskich klanów jest jakaś zaziewana i cieżko się doprosić czasami o jakiegokolwiek vota...

powiem tylko ze caly problem votowania ładnie podsumowal kiedys jakis gracz X z przeciwnego teamu na moja prosbe o kicka dla TK w naszej druzynie rzucil beztrosko : "a niech was zabija, hehehehe"

wszystko jasne.

co do hasla - hmmmm. nie mam zdania. fakt ze jak widze kłódeczkę w ASE to nie wchodze, mysle ze faktycznie odpowiedzialny admin jest rozwiazaniem. a poza tym faktycznie - jesli nam to przeszkadza to glosujmy SOLIDARNIE jesli ktos ze znanych nam graczy o to prosi, a nie olewajmy, tylko dlatgo ze TKer jest w drugiej druzynie i nam nie przeszkadza.

przy okazji - jesli chodzi o zagraniczne serwery z niskim pingiem, polecam serwerry StormTheFront - bardzo czesto sa tam adminowie, kultura gry wysoka. szczegolnie godny polecenia jest - dla lotnikow - dedykowany serwer coral sea i BoB.

cala lista tutaj
http://stormthefront.net/servers/

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2003, 10:07 
Moderator forum

Czy można ustawić ile potrzeba głosów by kogś wykickowac? Bo jeżeli tak - ustawienie tej wartości na 40% załatwiłoby sprawę..

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2003, 10:07 

HMm ok jeśli chodzi o hasło to mozna je wpisac po polsku w nazwie servera ...było tak jak pamiętam i polacy nie mieli problemu z wejściem.......

Oczywiście nie chodzi tu tylko o hasła ...jest to moja propozycja żeby się zabezpieczyć od tk...mam nadzieję że wyłoni się dyskusja i znajdziemy jakiś sposób na nich....

Druga propozycja jest taka....był server polski ( nie pamietam jush jaki ) że po 2 czy 4 tk wywalało gościa z servera....Może to jest rozwiązanie problemu .........Zdarzało się również że niechcący np. podczas nalotu b17 zabijało sie 4 swoich graczy na raz i wywalało z serva ...ale to chyba mały problem w porównaniu z czystym serverem pozbawionym Lamek TK....WIĘC MOŻE NIECH ADMINI USTAWIĄ SERVERY z wywalaniem tk ....... pamietam że to odstraszało graczy chcących potłuc swój team

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2003, 10:48 
Oldboy Battlefield.pl

:idea: ech ludzie to wszystko wina admina...
1 bo go nie ma
2 bo niepoustawial co i jak trzeba
hiih ok 8)
:idea: na serverku fs moze juz ktos to zauwazyl jest votowanie ustawione na 30%!!! tka na vk i vm a teamkick jest na 25%
pozatym po 5 tk wywala (nie bannuje)
adminow jest kilku, (czlonkowie klanu fs)
w annoucements leci co jakis czas gg 2 adminow
Moze dlatego tyle ludu tam siedzi? 8)

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2003, 10:50 

Okota napisał(a):
Moze dlatego tyle ludu tam siedzi? 8)

to bardzo mozliwe !! mi sie tam gralo bardzo dobrze :)

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2003, 10:55 
Moderator forum

haslo na serwy tro glupota bo beda pustki, to potrafi odstraszyc nawet polskich slabszych graczy, poza tym zamiast haslowac nauczmy sie glosowac bo to jest sysetm na tk a nie haslowanie serwow, i nie po 5 razy po 2 glosy ale WSZYSCY RAZEM jak ktos prosi o kicka dla tk, czesto jest tak ze jest full ludzi z PL klanow i prosi sie o kicka i nic z tego bo wszyscy gonia za fragami :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2003, 11:00 
Oldboy Battlefield.pl

aha zapomnialem dodac votowanie jest ustawione na 120s czyli na maxa
no i to ze ludzie nie wotuja zwiazane jest jeszcze z tym ze nie zawsze sie wyswietlaja wiadomosci pisane - kontynyacja bledu z 1.3 :? ale nato to nie mam wplywu... :x

Tytuł:
PostNapisane: 1 sie 2003, 11:06 

kiedys też wołałem żeby wyżucić TK i nikt mi nie pomógł bo on tylko mnie zabijał. a było na servie dużo graczy z klanów. wkurzyłem sie maxymalnie że nikt mi nie pomógł tak bardzo że postanowiłe sie wcześniej połozyć spać.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2