W 100% zgadzam się z tobą, bylbym bardzo wdzieczny adminom serwerow gdyby powrocili do tego starego sposobu... juz kiedys zreszta o tym mowilem ze ludzie z zagranicy to 99% TK na naszych serwerach, no ale chyba qysluchany nie bylem

ciekawe czy to byloby mozliwe na serwerach sponsorowanych,bo przeciez sponsorzy chca miec jak najwiekszych odb iorcow

(choc te reklamy to glownie polskie sa i polskie firmy

) Kiedys lud z zagranicy zbierał się na TO, pozniej jak na chwile DC sie zaczelo na TDC to od razusie tam przeniesli i nawet jak juz sie skonczyl DC tam to oni pozostali

zygac mi sie chce gdy wchodze na serwer patrze statystyki kilku ludzi ma -4, -2, widze glosowanie za kicka, obrazy na chacie i slowa typu kick # :/ o wiele lepiej gra sie z polakami, duzo wieksza wspolpraca i gra zespolowa, no wierze ze zagraniczniaki tez moga tacy byc, no ale ja rzadko takich spotykalem, jesli wogole ;/ zero z nimi kooperacji, gram na Stalingradzie wolam o oslone ale dupakogo to obchodzi ciagle mnie z panzerfaustem zachodzi bo piechota musi kampowac ;/ wole grac z mniejsza iloscia graczy ale wieksza polakow

no bo co z tych 32 graczy jak nic nie robia tylko na lotnisku na samolot czekaja i w plecy se strzelaja :/ poza tym jakie sdurne ksywy, sperminator, i'mfuckingyourmother, iwillkillallmyteam itp itd... zalosne ...