Teraz jest 17 lis 2024, 15:42

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 455 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 31  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 gru 2005, 23:37 
Moderator forum

Pancho napisał(a):
Nudne to jak diabli. Obecność wielu innych zespołów z zagranicy (albo z Polski, takich jak rozgrzany i wyćwiczony UKF :) ) mogłoby uatrakcyjnić te zawody i uczynić je faktycznie prestiżowymi (jak na obecny poziom europejskiej sceny bf1942).

Po ostatnich doświadczeniach w piaskownicy BF.IS Infantry Cup, nikt ze starych wiarusów z UKFu nie ma za bardzo ochoty na "zabawe".

Tytuł:
PostNapisane: 6 gru 2005, 00:03 

Hynol napisał(a):
Po ostatnich doświadczeniach w piaskownicy BF.IS Infantry Cup, nikt ze starych wiarusów z UKFu nie ma za bardzo ochoty na "zabawe".

Hehe, z daleka widać było, że tamten turniej to jakaś porażka. Aż dziw bierze, że stare wiarusy dały się tak zrobić i tam zapisać :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 6 gru 2005, 11:16 
Pancho napisał(a):
Deec napisał(a):
Grupy będą losowane na IRC'u (podobno jest jakiś programik do tego obadam to)
Losowanie będzie czystym zbiegiem okoliczności więc jak traficie na siebie to niestety...

Programik do losowania grup jest, napisałem kiedyś go do polish infantry cup. Jak jesteś zainteresowany zagadaj do Strzelca on ci prześle, to się pobawisz. Co więcej ma on też funkcje rozlosowywania drużyn z tego samego klanu do róznych grup. O ile kogoś taka opcja interesuje w danym turnieju. Programik działa samoistnie, nie jest to żaden skrypt ircowy, ale zawsze możesz sobie zrobić copy-pase z okienka GroupMixera (tak się zwie ten twór) do okienka Irca. Zero problemów.

jak chcesz deec to moga napisac programik do losowania 8) w sumie zaraz zaczne 8) bedzie robal's custom

Tytuł:
PostNapisane: 6 gru 2005, 12:29 
Moderator forum

Szymas^PL napisał(a):
Arith Szymas Inteligent :D haha lol :D za wysoko mnie oceniasz ;] a tak na serio chcemy sobie zagrac czysto 4fun ;] Przypomniec choc przez ten czas świat stare dobre czasy :wink:

Jakie stare dobre czasy? Czy juz na scenie bf bedzie tak ze klan egzystowal 3 miesiace i wszyscy nagla staja sie emerytami i wspominaja stare dobre czasy?Emerytow na scenie moge policzyc na palcach 2 rak ale nie bede ich nawet wymienial poniewaz i tak wiekszosc ich nie zna a Ci co znaja to sie nie wypowiadaja na forum.Niestety sztuczne podtrzymywanie zycia BF1942 poprzez organizacje Cupow nic nie pomoze chyba ze taki Cup bedzie na prawde elitarny...(mam nadzieje ze ten takim sie stanie) Coraz bardziej mierzi mnie ogólna sytuacja panująca na scenie, mam dosc gówniarzy którzy organizuja turnieje (to sie nie tyczy tego turnieju) i mam dosc gównianych klanów, które są tylko po to by ludzie z "klanu" mieli tagi zeby mozna bylo powyzywac innych bez tagów...To co widze na serwerach zniecheca mnie do gry,wchodze na serwer jedynie wtedy kiedy widze znajomych lub jakichs porzadnych klanowcow. Na serwerach panuja ludki z dziwnymi tagami i uwazaja siebie za mistrzow tej gry. Forum stracilo swoja elitarnosc, ale cale szczescie ze nie ma juz topicow typu WROCILEM (po miesiacu nieobecnosci) albo REAKTYWACJA KLANU ktory nota bene trwal miesiac. No ale nic to, trzeba sie cieszyc z tego co jest, moze byc tylko gorzej.Pozdrawiam starych wiarusów.
zdravim

PS
To byl moj prezencik , ktory zrobilem sobie na Mikolajki.

Tytuł:
PostNapisane: 6 gru 2005, 12:34 

Wojtas bo masz racje tak bylo ;] ale dla nas to był dobry czas i nie chodzi tu o sukcesy tylko o atmosfere i wogle :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 6 gru 2005, 12:42 
Moderator forum

A ja pozdrawiam Wojtasa, bo jego zdanie jest takze moim zdaniem :)

PS. Pozdro arcy!

PS2. Sorry za offtopa ale temat jest bulwersujacy

Tytuł:
PostNapisane: 6 gru 2005, 13:26 

Mayek napisał(a):
PS. Pozdro arcy!

Hehe, ciekawe jakby ułożyła się moja "kariera" befeowa, gdybym posłuchał Couga i przyłączył się do Arcy na początku mojej zabawy z bf1942 :) Szkoda, że nie można się cofnąć i przetestować różnych ścieżek. Nie żałuje ani minuty w SPQR, ale dla zaspokojenia ciekawości fajnie byłoby to sprawdzić :)

Tytuł:
PostNapisane: 6 gru 2005, 13:43 

@Wojtas - masz racje ale trzeba wziąć poprawke na to jakich graczy masz teraz a jakich miałeś kiedyś... =CpS= był jaki był i sam mam do niego sentyment.... prawda ,że pierwszym prawdziwym klanem było Arcy i to z wypasionym składem zacytuje "Klan Aristocracy to historia ... pierwszy klan w historii sceny, który zgromadził naprawdę dobrych graczy..... choćby wspomniany Mohamed ( MZS) , również Colar , Claviert, Xen z naszego klanu Clone Troper , Warsaw Kamikaze, Raklez,Mayek, Kleszcz,Railman, dragon,drprzem,massca,skwarek no i oczywiście dowódca wszechczasów Cougar...z tego klanu powstało pare innych potem lecz człon został w team enclave i tak jest do dzisiaj ;)" - Tin
Mimo to powinieneś jednak przymknąć oko na tych młodych graczy i dać im szanse. Bo uznanie ich z góry debilinymi jest raczej błędne poprostu mają mało lat jeszcze "może" się wyrobią ;) Poprostu jak już coś robią niech lepiej poproszą o pomoc kogoś kto ma troche w tym doświadczenia i naprawde można zrobić Gicior Cup z niczego.
Wszystkim Team'som biorącym udział w Winter Cupie życze powodzenia i mam nadzieję, że organizacjia jak i same mecze będą na tym wysokim poziomie i udowodnimy, że polak jak chce to potrafi.

:arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 6 gru 2005, 13:58 
Moderator forum

Ciekaw jestem co by powiedzieli wyznawcy arcy jakby zobaczyli pierwsze mecze prekursora Arcy czyli DAK z PRGK na Market Garden. Wiekszosc ludzi pieprzy o historii sceny nawet jej nie znajac, ale ludzie uznaja sie za znawcow. Nie twierdze, ze chlopaki z arcy/enclave nie rzadzili na scenie, bo dlugo nikt nie mogl im podskoczyc, co pokazal pierwszy lan.
Nie dziwie sie niektorym, ze po tylu latach grania slysac tekst "ja jestem ze starego dobrego PTSu" zbiera im sie jednoczesnie na smiech i wymioty. Ale IMO trzeba sie pogodzic z tym, ze swietne czasy NC gdzie roznosilismy wszystkich w pyl odeszly i juz nie wroca. A nie wroca na pewno bo wiekszosc ludzi tworzacych klimat odeszla. I nie bez znaczenia jest tez granica wieku. Jak slysze na TSie piszczacego Tigera, albo nawijajacych bez przerwy 13/14latkow to sobie mysle "kurna nawet Homer w [=ONZ=]'cie nie byl taki". Czasy sie zmieniaja i widocznie ludzie tez.
BF1942 jakiego znalismy i kochalismy umarl i juz nie powroci. Albo sie przyzwyczaimy do nowych ludzi na scenie, albo trzeba bedzie przejsc na emeryture ;) Co jak pokazuje pare przypadkow latwe nie jest ;) Chociazby, ja albo Wojtas, Colar i wielu wielu innych..

Tytuł:
PostNapisane: 6 gru 2005, 14:04 

:) 8)

Tytuł:
PostNapisane: 6 gru 2005, 14:20 

@Garet- Jestem Ciekaw jak będzie wyglądała scena BF2 za te pare lat ;)
Tam jest większy przypływ troli... jeżeli za te pare lat ktoś jeszcze będzie grał w 42 to będą już tylko weterani Ci co zaczynali od Dema i Ci troszke puźniej 8)

Sam zaczynałem swoją przygodę sieciową od QI , QII odsiew troli totalny... i w tedy dopiero gra sprawia największą przyjemność... mówisz, że ta scena którą znałeś Ty i kochałeś umarła to na 100% prawda ją znam scene taką jaką jest troche od ponad roku i ciesze się z tego co mam bo choć na Free Play są przeważnie sami idioci to na klanówkach moge zagrać z tagiem pożądnej drużyny z prawdziwymi "staruchami" tej gry i z dobrymi znajomymi/przyjaciółmi :wink: ( i nie mówie tutaj o BF.IS czy innych tym podobnych).

Szacuneczek :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 6 gru 2005, 18:15 
Moderator forum

Ale po co robic cos co juz jest? :wink:

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

Tytuł:
PostNapisane: 6 gru 2005, 19:11 
Moderator forum

Wojtas napisał(a):
...

Widać, że Wojtasowi "zbierało" się już jakiś czas :wink:

Nie da się ukryć, że ma rację.

Garet to z tym "starym, dobrym peteesem" to wybryk jednej osoby ... zresztą z tego co wiem to humorystyczny od fundamentów (i w dodatku osoby, która grała w owym peteesie niecały miesiąc :wink: ) ... więc nie rób z tego "ogólnika" :idea:

Ja odnoszę jednak inne wrazenie odnośnie turniejów ... CUPy Infantry nie łączą tak ludzi i nie przysparzaja tylu emocji co rozgrywki Conquest ...
A ostatnio pierwszych coraz więcej a drugich coraz mniej ... :?

Tytuł:
PostNapisane: 6 gru 2005, 19:30 

Strzelec napisał(a):
Ale po co robic cos co juz jest? :wink:

Mianowicie ? :wink:

artih napisał(a):
Ja odnoszę jednak inne wrazenie odnośnie turniejów ... CUPy Infantry nie łączą tak ludzi i nie przysparzaja tylu emocji co rozgrywki Conquest ...
A ostatnio pierwszych coraz więcej a drugich coraz mniej ... :?

z prostej przczyny... dużo łatwiej skompletować 4-6 osobowe teamy niż zrobić poważny klan liczący się w dużo bardziej skomplikowanych rozgrywakach jak conquest :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 6 gru 2005, 19:40 

Cytuj:
Jakie stare dobre czasy? Czy juz na scenie bf bedzie tak ze klan egzystowal 3 miesiace i wszyscy nagla staja sie emerytami i wspominaja stare dobre czasy?Emerytow na scenie moge policzyc na palcach 2 rak ale nie bede ich nawet wymienial poniewaz i tak wiekszosc ich nie zna a Ci co znaja to sie nie wypowiadaja na forum.Niestety sztuczne podtrzymywanie zycia BF1942 poprzez organizacje Cupow nic nie pomoze chyba ze taki Cup bedzie na prawde elitarny...(mam nadzieje ze ten takim sie stanie) Coraz bardziej mierzi mnie ogólna sytuacja panująca na scenie, mam dosc gówniarzy którzy organizuja turnieje (to sie nie tyczy tego turnieju) i mam dosc gównianych klanów, które są tylko po to by ludzie z "klanu" mieli tagi zeby mozna bylo powyzywac innych bez tagów...To co widze na serwerach zniecheca mnie do gry,wchodze na serwer jedynie wtedy kiedy widze znajomych lub jakichs porzadnych klanowcow. Na serwerach panuja ludki z dziwnymi tagami i uwazaja siebie za mistrzow tej gry. Forum stracilo swoja elitarnosc, ale cale szczescie ze nie ma juz topicow typu WROCILEM (po miesiacu nieobecnosci) albo REAKTYWACJA KLANU ktory nota bene trwal miesiac. No ale nic to, trzeba sie cieszyc z tego co jest, moze byc tylko gorzej.Pozdrawiam starych wiarusów.

Mnie wkurzaja ludzie grajacy od np. pół roku. Nosza nick typu "emeryturka" i leją wode na forum jak to było dobrze kiedyś... no comment
Generalnie nie wypowiadam sie co do poczatków sceny, bo mnie wtedy po prostu jeszcze tu nie było. Niestety sa pewne (nie bede wymieniał nicków) jednostki uwazajace sie za "starych wyjadaczy" i wypowiadające się na tematy o których nie mają pojęcia.

P.S. Dobry post Wojtas, może niektórym coś to uświadomi :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 455 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 31  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2