Cytuj:
to riposta na to co pisze groszeka, zreszta nie twoja sprawa, jak masz problem to pisz na pm (ja pisalem do groszeki na pm, ale ty musisz odswiezac), a kogo interesuje co ty myslisz ???
riposta nie wazne do kogo. Ale nie napisales tego na PM tylko tu wiec liczyc sie musisz z tym, ze inni wykorzystaja ;]
Cytuj:
temat do zamkniecia, bo o jou to sie skonczylo na 2-3 stronie
Od decydowania o zamykaniu sa tu tacy fajni panowie w mundurkach :p
Cytuj:
ale najwazniejsze jest to , ze przez takich ludzi jak wy opustoszeje to forum , juz jest nudno - 1 nowy temat na tydzien ,
Do tej pory jakos ma sie dobrze. A nie zauwazylem drastycznych zmian w forum poza spora iloscia nowych uzytkownikwo od wyjscia bf2. Co do ilsoci nowych tematow to im gra starsza tym mniej tematow...w kazdej grze tak jest
Cytuj:
napisalem tylko ze open office to nie darmowy word , wy sie na mnie rzucilescie , jak bym was wszystkich strasznie obrazil ....
zarzuciles mi oszukiwanie kogos to musialem zareagowac. Narzekasz na OT a czym sa tu twoje dywagacje o genezie Open Office'a ?
Cytuj:
chodzcie go zbluzgamy przeciez open office to taki darmowy word , jak ktos moze myslec inaczej niz my... -- zenujace
zenujacy jestes tu tylko ty poki co. Jako jedyny uzyles tu przeklenstw. Sugerujesz, ze nie pozwalam ci inaczej interpretowac role OF ? Przeciez to ty mi wytknales bledna interpretacje...nie ja tobie.
Cytuj:
nie pozdrawiam, spadajcie
ile ty masz lat dziecko? wyzywa, obraza, bluzga a placze ;D
EOT z mojej strony