Teraz jest 4 mar 2025, 16:24

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 14 gru 2005, 22:55 

nie rozimiem jednego. dlaczego polscy gracze nie grają na swoim serwerze tylko na zagranicznych (przecież na polskich są lepsze pingi). powinniśmy zrobic coś, aby w końcu zapełnić ten serwer. przeciez ktoś za nas za niego płaci.

Tytuł:
PostNapisane: 14 gru 2005, 23:05 
Moderator forum

Boty wstawcie ;)

Tytuł:
PostNapisane: 14 gru 2005, 23:21 

cieżko się zbierają gracze i czasami w ciągu doby może się nie udać (im póżniej tym teoretycznie większa szansa)

pozatym tam 90% graczy to obcokrajowcy więc i na server nieciągnie tak jak astera i gamesnet'a na podstawce

no i niektórzy lubią grać na mapkach 64 osobowych ;)

PostNapisane: 15 gru 2005, 01:39 

rik.pl napisał(a):
nie rozimiem jednego. dlaczego polscy gracze nie grają na swoim serwerze tylko na zagranicznych (przecież na polskich są lepsze pingi). powinniśmy zrobic coś, aby w końcu zapełnić ten serwer. przeciez ktoś za nas za niego płaci.

czemu? Może dlatego, że mam nieodparte wrażenie, że przebywa tam śmietanka polskiego zidiocenia i typowego szczeniactwa (ludzi pokroju Ubisofta i jemu podobnych). W lipcu miałem wątpliwą przyjemność gry tym bachorem i dość skutecznie mnie wyleczył z gier z Polakami na Asterze czy Games.net.
Ostatnio czasem tam zaglądam i stwierdzam, że sporo się porawiło. Bolączką jest jeszcze to, że trudno się pozbć statsiarzy w wyniku udanego 'kick vote'a'. Jedyne czego możemy się spodziewać to rewanż statsiarza na naszej osobie (w końcu będzie mieć kolejne kilka minut na bezstresowe statsowanie (na czas głosowania nad moim kickiem, którego nie dostanę).

Na http://www.gryonline.pl jest nas (notorycznych graczy w BF2) kilku, mam ich w zakładce buddies (na http://www.bf2tracker.com), i wiem gdzie kto kiedy gra i z nimi przyjemnie mi się rozrabia w wirtualnym świedcie Battlefielda. Czasem umawiamy się ze sobą na konkretny serwer i tniemy wspólnie. :)

PostNapisane: 15 gru 2005, 15:36 

EA POLSKA | Aster BF2:SF Ranked Server jest całkiem grywalnym serwerem wieczorami, jak dzieci po dobranocce już idą spać :D Mi najbardziej przeszkadza wybór i wielkość mapek, preferuje walkę na mapach miejskich i 64 osobowych. Najlepiej mi się gra gdy mapka jest duża, a ludzi tak miedzy 20 - 40 osób.

Piokos napisał(a):
Na http://www.gryonline.pl jest nas (notorycznych graczy w BF2) kilku, mam ich w zakładce buddies (na http://www.bf2tracker.com), i wiem gdzie kto kiedy gra i z nimi przyjemnie mi się rozrabia w wirtualnym świedcie Battlefielda. Czasem umawiamy się ze sobą na konkretny serwer i tniemy wspólnie. :)

Co do Gry-Online to najbardziej mi przeszkadza tam obecność szefuńcia - Soulcatcher-a, ten facet ma jakieś ciągłe schizy i trudno mówić tam o swobodzie wypowiedzi. :? Np: bo jak WOW jest be i tylko tak ma być, ale za to EverQuest II to taka gra na której wolno się tylko pozytywnie tam wypowiadać. :shock:
BF2 na szczęście dla niego jest chyba obojętny, ponoć ma nawet jakieś konto, gdybym go spotkał w grze to pewnie poświęciłbym mu sporo magazynków i czasu by mu ją utrudnić. :twisted:

PostNapisane: 15 gru 2005, 16:08 

rik.pl napisał(a):

Owszem pingi sa lepsze, ale kultura i ogolnie atmosfera o wiele gorsza niz pingi na zagranicznych serwerach...
Wole grac na K-play`u, miec ping kolo 40, silniejszego przeciwnika (nie obrazajac innych, ale zauwazylem ze "poziom trudnosci" na zagranicznych serwerach jest wyzszy), mila gre, normalna atmosfere, przyjemnosc z gry i myslaca osobe w teamie (zeby nie bylo sa oczywiscie osoby na polskich serwerach, z ktorymi gra sie zajebiscie, ale coraz czesciej widuje je na zagranicznych serwerach :P) 8) wiec i ja na nich czesciej bywam 8) zreszta prawie zawsze 8)
Niz...
ping 20, ale do tego co chwila lecace "ku*wy i ch*je" na kogos (najzabawniejsze ze wiekszosc nawet nie umie napisac ich poprawnie gramatycznie - glownie to drugie), przepychanki jak dzieci z piaskownicy, wkurzajace okienko co minute z votem zeby kogos kicknac (zwykle dlatego ze ktos albo dobrze gra albo zabral komus wczesniej heli), najchetniej to sam dawal bym kicka tym ktorzy non stop votuja, zero team playa (choc ostatnio sa osoby z ktorymi lubie pograc), nie wiele przyjemnosci z gry i ogolnie chamstwo i balagan :roll:
Moglbym tak jeszcze wymieniac, ty(L)ko po co :?: :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2005, 16:47 

JUHA
a to ciekawe bo wedle moich informacji na zachodnich serverach jest niższa średnia skilla niż u nas
chyba że idzie ci o astera SF - ale tu grają głównie obcokrajowcy więc mozna go traktować też jak zachodni

a co do pyskówek to niejest to nic nadzwyczajnego i na "ichnich" serverach
u nas grają prawie wyłącznie polacy więc gadka się bardziej kleji - może stąd to wrażenie

wczoraj byłem świadkiem jak anglicy się dopieprzyli do niemców że gadają na VoIPie po swojemu mimo że serv angielski, ci się dopieprzyli że squad się nazywa GERMANY i nikt ich tu nie prosił
wszystko przetykane takimi samymi wyzwiskami jak unas tylko że po angielsku stąd może wrażenie słabsze (no i przekleństw mają niewielki asortyment)
potem rozmowa standarwowo zeszła na tematy kto wygrał IIWŚ i dlaczego itd.
rozmowa była wysoce intelektualna (zwłaszcza czesto wystepujące słowa "suck" i "cock" nadawały tego charakteru :lol: )
a po głosie śmiało mogę powiedzieć że ekipa była 18+

niezachwalaj "cudzego" tylko dlatego że jest "cudze"

Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2005, 17:30 

Na pewno sa i takie gdzie "skill" jest nizszy, ale ja akurat trafiam na takie (mam 3 na ktorych zawsze gram) gdzie "poziom trudnosci" jest moim zdaniem wyzszy.

Pyskowki owszem sie zdarzaja (to raczej nie uniknione), ale mimo wszystko uwazam ze rzadziej, a i rzadziej wyskakuje mi okienko z votem na kogos, ktore naprawde potrafi wkurzyc gdy wyskoczy jak akurat cos sie dzieje.

Jak juz wspomnialem gram na 3 zagranicznych serwerach i poprostu na tych serwerach wszelkie pyskowki zdarzaja sie bardzo rzadko a i jest z kim pograc wiec wole jednak grac na zagranicznych 8)

Nie chwale cudzego bo z checia pogralbym sobie na "ojczystym" serwerku ale jako gracz wybieram to co dla mnie jest najlepsze, a ze jak narazie najlepiej mi sie gra na tych 3 zagranicznych to dlatego napisalem ze na zagranicznych jest lepiej 8) Wiem wyogolnilem moj blad, wiec niektore wypowiedzi mozesz traktowac z lekkim przymruzeniem oka :wink: 8)

Nie krytykuje Astera ale uwazam ze podobne odczucia jak moje ma wielu innych graczy... przydaloby sie poprostu troche porzadku... Sam gram na Asterze bo lubie pograc czasem ze "swojakami", ale wybieram zwykle pozno wieczorne godziny kiedy na serwerze zostaja juz ty(L)ko takie osoby z ktorymi rzeczywiscie mozna sobie fajnie pograc 8)

P.S. Anglikow jeszcze zniose bo oni raz na siebie naklna i daja sobie zwykle spokoj ale Niemcy sa najgorsi bo ci jak sie rozkreca to naprawde az sie tego czytac nie chce i co do nich to nie wiem czy maja rzeczywiscie slabszy asortyment :wink: Najlepszy sposob na "nadpobudliwego" Niemca to powiedziec cos na jego temat w jego jezyku (oczywiscie z kulturka 8) ) a jak odpowie swoim "verpisst" albo innym popularnym slowkiem :wink: to zaczac gadac z nim na zmiane (oczywiscie z kulturka 8) ) raz po Polsku raz po Niemiecku :D wtedy glupieja, skacze im cisnienie bo Ty wszystko rozumiesz, a oni ty(L)ko polowe i zwykle wkurzeni koncza rozmowe, a czasami nawet opuszczaja serwer 8) Jest wtedy satysfakcja 8)

P.P.S Mozesz mi jeszcze powiedziec co ciekawego wymyslili Niemcy jak trwala rozmowa na temat tego "kto wygral IIWŚ" :?: :P :D

Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2005, 18:04 

Hehehe... Pamietam jak gralem z bratem na niemieckim serverze, i mowilem do mojego brata po polsku, pozniej zaczol mnie bluzgac niemiec na Voip za to ze plynelem lodka, i mnie heli rozwalil a on byl pasarzerem... To zaczol mnie bluzgac, a to ze akurat rozumiem bardzo dobrze niemiecki (7 lat w niemczech 8) 8) 8) 8), a moj brat dalej mieszka w niemczech tylko Ciiii 8) ) No to Koles sie zgasil. Ja go dalej tyralem po niemiecku, az mnie koles wreszcie przeprosil i odrazu poszedl nawet sie nie zegnajac :D Hahahahha Jaki mialem brecht z niego... Koles gdzies tak 15 lat mial. To chyba moj jedyny przepadek co sie bluzgalem z niemcami :D

Moze zapelnimy server gdzies tak za 15 min? Kazdy za 15 min wchodzi na astera i gramy :D albo przynajmniej na EA polska? :D

Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2005, 18:09 

Killerek zaczynasz szalec jak za czasow pojawienia sie dema bf2 :).

A moze ludzie zrozumieli ze sf to kupa i tluka w podstawe (bo gamesnet nonstop pelny).

Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2005, 18:18 

maTTi napisał(a):
Killerek zaczynasz szalec jak za czasow pojawienia sie dema bf2 :).

A moze ludzie zrozumieli ze sf to kupa i tluka w podstawe (bo gamesnet nonstop pelny).

Ekhem... Nie przezadzaj :D Trzeba troche poszpanowac :D

W Sf sie fajnie gra, lepsz ajest grywalnosc, ale malo polakow jest nie wiem czemu?

Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2005, 22:46 

Killerek_pl napisał(a):
W Sf sie fajnie gra, lepsz ajest grywalnosc, ale malo polakow jest nie wiem czemu?

Bo sądzą ze kupienie dodatku jest zbędne jak w przypadku (SW i RTR)

Tytuł:
PostNapisane: 15 gru 2005, 22:59 

Wolfram [PL] napisał(a):
Bo sądzą ze kupienie dodatku jest zbędne jak w przypadku (SW i RTR)

Dobrze powiedziane. Przykro patrzeć jak nie ma perspektywy pogrania w dodatek :) . Może po świętach sytuacja się nieco zmieni.

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2005, 17:01 

no panowie wchodzić na serwer

Tytuł:
PostNapisane: 16 gru 2005, 17:39 

JUHA napisał(a):
P.P.S Mozesz mi jeszcze powiedziec co ciekawego wymyslili Niemcy jak trwala rozmowa na temat tego "kto wygral IIWŚ" :?: :P :D

niepamiętam dokładnie bo się nieskupiałem na gadce (ot polewka i tyle :lol: )

ale nieodbiegało to od standarowej gadki z niemacami na temat IIWŚ
czyli im wsadzali że przegrali wojnę i są sadysci i wogóle kiepscy (bo przegrali)
a niemcy na to że to było czterech na jednego czyli banda łysego i wogóle są lepsi i że to o wiele bardziej oni kopali tyłki niż im nakopano

no ale czego się spodziewać np. po osobie co ma ksywe "my_retarded_sperm" :/

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 60 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2