_Dominiko_PL napisał(a):
Cnotek napisał(a):
Mam dziwny problem mianowicie gdy wchdoze na serwer po załadowaniu mapy klikam wejdz do gry i czesto ale niezawsze gra mi sie poprostu zawiesza na ok 15 sekund poczym przez sekunde chodzi i wyskakuje mi ze utracilem połączenie z serwerem:/ niewiem czy to zależy od serwera czy czegos innego bo niezawsze tak mam.
Moj sprzęt to :
p4 2.0@2.4ghz
768 mb ram
Gigabyte gf6600gt
dsl 2mb na 2 kompy
niemam zadnych procesow w tle ani nic podobnego .Gram na ustawieniach med/low 800/600 z sprzetowym aax2 i gra smiga przyzwoicie jak nieutrace połączenia z serwerem:)
i jescze jedno wie ktos czemu po 2 godiznach grania strasznie mi sie tnie komp tak ze sie neida grac??
mniej wiecej czytamforum i neispotkalem sie jescze z takim problemem no chyba ze jestem slepy to przepraszam.
Tak offtopicowo: Med/Low i 800 x 600? LOL! Mam celerona d 2.8ghz, gf6600 i 12==MB ramu i gram na najwyższych ustawieniach w 1024 x 768. i wszystko działa idealnie płynnie bez zaciachów [ no chyba że lag
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
] Wyciśnij więcej ze swojego [lepszego niż mój] sprzętu. Po co marnować oczy na grafikę med/low na 800 x 600 ?
hmm no ale wlasnie problem w tym ze sie nieda:/ tzn po patchu strasznie spadly mi fpsy :/ a przed wyjsciem patcha mialem radeona9000pro wiec niewiem jak wtedy by chodizlo na gf6600gt:) no ale zamowilem kostke 512 ramu wiece bedemial 1280mb ramu no to poprubuje:)
jescze jedno pytanie jezeli na wsyztskich dyskach lacznie z systemowym mam ntfs a na dysku z bfem mam fat32 to moze to powodowac spadki fps??:>:) jezlei tak to jescze dzis zrobie formacik na ntfs i przienstaluje bfa:)