W Vietnama nie grałem, w 42 grałem tylko godzine, w Bf2 gram pol roku i z tych gier w ktore grałem poleciłbym 42.
BF2 ma dużo lepsza grafike (ja i tak gram na low

) alei po za nią nie widze w tej grze zadnego innego
plusa...doslownie. Przypomina mi coraz bardziej Unreala gdzie jest rozpierdziel ze hoho. Przykład? Zginałem,
czekam na respawn, odradzam sie JEEEEB.....dostałem z ary i szybuje z rozwartymi nogami i rekoma po niebie....
kolejne 15sekund, odradzam sie... pod czlgiem przeciwnika...15sekund....dostaje z karabinku Cobry/Mi28....15sekund.....odchodze od
bazy i dostaje z bomby w twarz. I nie gadajcie prosze ze albo zmyslam/ dzieje sie to w sytuacji gdzie nie mamy flag/
przesadzam bo takich sytuacji mam po kilkanascie razy dziennie niewazne w jakim etapie rundy. Moze nie dokladnie
jak opisałem, ale zdarza mi sie widziec odliczanie sekund na ekranie nawet 4-5 razy w ciagu 2minut. Jeszcze
kiedys plusem w tej grze był TeamPlay, tyle gdzie on sie do ch.... Wacława podział - kazdy robi co chce i ma
w d.... dowodce. Mnie dobijaja jeszcze przycinki sprzetowe
W BF42 grałem tylko godzine, ale ani razu nie zdarzyla mi sie taka sytuacja (a w BF2 taki maraton smierci
trwałby juz x raz), chociaz widzialem pewna przewage samolotow. Grafika nie powalala, ale nie byla w zaden sposob
lepsza niz ja widze w bf2. Jezeli masz mocnego kompa to oczywiscie grafika bedzie sliczna (jak ja

).
EDIT: No i problemy z patchami z BF2 <olaboga>