Teraz jest 5 kwi 2025, 14:31

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 170 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2005, 13:56 

Apropo Niemcow Jak zestrzele jakiegos Niemca Pisze mu " Greeting from Poland" efekt natychmiastowy :wink: jezeli dalej sie nie pasi to lock az powyklina mnie i wyjdzie z serva. A tak na powaznie to nieraz dostaje bana ze mowie po polsku no to sory cos tu nie gra :|

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2005, 22:32 

Cytuj:
Apropo Niemcow Jak zestrzele jakiegos Niemca Pisze mu " Greeting from Poland" efekt natychmiastowy Wink jezeli dalej sie nie pasi to lock az powyklina mnie i wyjdzie z serva. A tak na powaznie to nieraz dostaje bana ze mowie po polsku no to sory cos tu nie gra Neutral

Szymas z twoim postem to ja tak mocno bym sie nie afiszował bo to raczej podchodzi właśnie o to, że Polacy przodują w lolostwie. Sorry ale na niektórych serwach jest napisane jak wół Speak English czy jakiś tam inny. Zresztą na polskich serwach kiedyś też tak było. A po za tym to "chwalenie" się jak kogoś zestrzelę to zakładam mu locka to przypomina mi zachowanie 5 letniego dziecka... Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2005, 22:51 
Moderator forum

... bo Szymas ma pięć latek :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 28 gru 2005, 23:34 
Moderator forum

Janek :wink: Nawet Cez i Homer wrócili :wink: Teraz można grać :)

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 22:34 

Ja bym tam wywiuzł tych nieznosnych Niemców na tydzień do kopania jakis rowów czy czegoś tam :twisted: .Żeby wiedział że z Polakiem zaczynać niemażna.(Mówimy o tych złych bluzgalących na Polaków Niemców.)
Mi też sie trafił taki niemiec który mnie wyzywał przez znaczek pl

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 22:38 

Wczoraj pierwszy raz spotkałem się z jakąś agresją w moim kierunku ze strony Niemców, ale nie w BF'ie a w Call of Duty 2. Dostałem kicka, po czym koles na czacie napisał (kumpel mi mowil bo mnei juz nie było na serwie:), napisał, że słusznie wyleciałem bo jestem z Polski. Ale to jak narazie ten jeden przypadek :|

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 00:19 

szczerze to nigdy mi się nie zdazyło jedyną okazją to były kicki za niedostosowanie się do zasad na serverze... pisałem po Polsku. 2 ostrzezenia a potem kick... a że jestem uparty to wracałem na server i dalej pisałem po Polsku. Jestem Polakiem i mam głęboko gdzieś czy gram w Niemczech, Angli czy na Kałkazie.... btw miałem ciekawszy przypadek. Koleś wszedł na powerZONE#1 i w kółko pisał SPEAK ENGLISH... to wytłumaczyłem, że to Polski server a On mi na to, że nie ważne jaki server i powiniśmy pisać po angielsku, gdyż jak stwierdził dzięki temu wygramy.... Starałem się wytlumaczyć, że tutaj nikt nie pisze niczego co by pomogło mu wygrać a nawet wręcz przeciwnie sam spam. A on na to że polacy są zacofani głupi i nie otwarci na graczy zagranicy. Bo u niego w Hollandi na serverach mówi się tylko po Anglielsku... skierowałem go na inne niemieckie servery... Gdzie jedynymi zwrotami angielskimi było Hi i Fu%k You.

:arrow: :wink: :arrow:

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 11:57 

artih napisał(a):
N/c. Tak Gryniu tez miałem nieraz takie akcje na powerzonie ze kolesie koniecznie po angielsku chcieli gadac :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 1 sty 2006, 17:12 
Moderator forum

Szymas^PL napisał(a):
artih napisał(a):
N/c.

Chyba nie strzelisz focha i się nie obrazisz :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 1 sty 2006, 17:22 

artih napisał(a):
Szymas^PL napisał(a):
artih napisał(a):
N/c.

Chyba nie strzelisz focha i się nie obrazisz :wink:

szymas idz na calosc koszulke dostaniesz :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 1 sty 2006, 20:33 

Nie ja sie nie orbazam bo nie mam 5 latek zeby sie obrazac :lol: :lol: :lol: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2006, 09:11 

Zdecydowanie mnie zachowanie niemcow tez denerwuje, ilekroc sie zapuszcze w ich tereny to chca mnie zabic za to ze Ameryaninem jestem :wink:
btw nie lepiej ich olac i isc na polskie servery ??

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2006, 13:24 
Moderator forum

Zorak napisał(a):
btw nie lepiej ich olac i isc na polskie servery ??

Nie wypada bic Rodakow :lol:

But our hearts only to Poland.
1939-1945
For your freedom and ours"

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2006, 14:24 

Co do tego zachowania niemieckiego to mysle ze bardzo wiele sytuacji prowokuja sami polacy... Nie wiem czy was nie dziwi fakt ze jesli tkos z zagranicy zobaczy przy nicku dopisek PL to jedyne slowa ktore umie po polsku to " Kur**a,Ch*j" Czasem mozna spotkac kulturalnego czlenia ktory odpowie :cze: . Ja mysle ze to ze ludzie z zagranicy znaja po polsku przedewszystkim przeklenstwa to juz zasluga samych polakow. Tych przeklenstw znaja wiele wiecej niz podalem ale te akurat uzywaja bardzo czesto. Polacy sami zapracowali sobie na taka opinie - czesto widzialem jak wbijal na niemiecki server jakis gosciu (ktory pewnie BF kupil za 39zl) gdy ktos go zabil napisal " spier**laj kur*o", szmato itd.(polak to napisal) . A ze swiat jest maly to i jego objechali i to tez po polsku. :lol:

Ja nie wiem czy wy akurat to zauwazyliscie ale ja znam osoby ktore takze wiele razy byly swiadkiem tego ze jakiegos tam polaka dopiskiem pl , ludzie objezdzali po polsku. Dopisek PL kojarzy im sie z tymi przeklenstwami....

Mysle ze opinia polakow jest zla z wielu innych powodow ktore nie maja z bf nic wspolnego... trudno.. ale zawsze wedlug mnie jesli was wywala z niemieckiego servera to mozna wejsc na jakis inny....

To moze byl w pewnym sensie OT wiec powiem ze ogolnie nie wszycy niemcy sa zli... Clanowcy raczej sie szanuja i takich glupot unikaja ale wiele osob gra w bf only for fun i czesto takie osoby sa troszke wkurzajace...wlasnie kickami za pl itp.
pzdr

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2006, 15:48 

Niestety sie zgadzam z Grigorim część "akcji" prowokujemy często my polacy. :( Ale też nie mówie że niemcy są aniołkami ja też dostałem pare razy kopa z serva za dopisek PL. Pare bluzgów też zostało posłanych w moim kierunku przez to. Ale prawde mówiąc nie mam do nich żalu o to gra sie only for fun w końcu. :roll: Pozdro all.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 170 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2