EpYoN napisał(a):
(...) a jak was 10 siedzi na serwerze a reszta dostepnych CL nie ma sqadu to sie pisze z zapytaniem czy chcecie zagrac...Dziwne miec najwiekszy sklad na scenie i nie móc zebrac 8 bla 4 graczy.
Może dla Ciebie to dziwne, ale niektórym nie chce się zaczynać klanówki o północy
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Poza tym jakbyś zasięgnął troszkę informacji o ilości osób w naszym składzie (grających), to doszedłbyś do wniosku, że jednak nie mamy tylu osób co myślisz... ale to Twoja prywatna sprawa i zachowaj to dla siebie..
EpYoN napisał(a):
No cóz ale jak sie malo gra to sie malo wie a chce sie do TP.
Pisałem Ci na gg co i jak, ale widzę, że dalej nie rozumiesz... absolutnie nikt z FSPQR nie chce / nie chciał / nie będzie chciał grać w TP. Kapujesz teraz?
Co do Twojego kolejnego opisu:
"Ale FSPQR i ten koleś to pojebusy
"...to pozostawię to bez komentarza. Myślałem, że potrafisz zachować się na poziomie, ale jednak nie... pa dzieciaczku
EDIT:@ Luki - zacytuję NightMax'a, bo chyba ujął to najlepiej:
NightMax napisał(a):
Ethan przypomnieć ci sytuację sprzed 4 lat ? czy sam sięgniesz pamięcią do reprezentacji BF1942 ? te płacze na forum Wildy o tym jak niedobra arcy i prgk dobrało sobie kilka osób z onz i poszli grać a od was nikogo (no przepraszam Pawła i Dartha) ? Wtedy twoje i maniaca oburzenie było "wielkie i słuszne" bo to wam "ukradli krowę".
A teraz kiedy sytuacja się powtarza ale w drugą stronę to jesteście BARDZO oburzeni że ktoś śmie się w ogóle odezwać. Chociaż wasze płacze na forum wtedy doszły do większej ilości stron niż ten watek. Troszkę samokrytyki. Od maniaca nie wymagam obiektywizmu bo on jeszcze młody i zawsze był zarozumiały ale ty Ethan to swoje latka już masz i zawsze oceniałem cie jako rozsądnego gościa.
Napisaliśmy, że skład nam się nie podoba, a Wy zamiast podejść do tego jak normalni ludzie, zaczęliście najazd, że to My narzekamy na skład... Czy tak trudno zapytać się każdego CLa kogo mógłby dać do TP i potem z tego wybrać najlepszych
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
...założę się, że tego nie zrobiliście i został ten pomysł usunięty tak szybko, jak news z pierwszym składem TP na bfcentral.pl ... n/c
EDIT2:
@ Hynol - czytaj ze zrozumieniem... a Vesp3r nie jest WA więc jeżeli nie przekazał info dalej to sprawy nie było... mam to drukowanymi napisać
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)