Teraz jest 25 lis 2024, 08:30

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 373 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 25  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 02:15 

Zbawca napisał(a):
Vesp3r napisał(a):
a ja stawiam, ze po wyjściu patcha ten skąłd się posypie....
Jakoś Eypon mi dziągle gada ze mamy z wami zagrać to tamo to siamto, a jak móie mu wejdź na tsa dogadaj sie zmojimi bo ja ide to nei wielce ze to ja mam załątwiać , tak jak by to miała być jakaś nagroda gra z wami.
pfffffff pathetic.

1. naucz sie po polsku pisac
2. Co ma Epyon wspolnego z naszym squadem inf :?:
3. Po co mielibysmy z wami grac :?:

a tak btw. to widze ze jednak nudzi sie niektorym na forum wiec zniechecaja kolejne osoby do grania w Team Poland. GJ

1.znalazłem 2 bledy literowe i 2 przestawione litery, trudno przez to zrozumieć?
2. Ma to że mi ciągle na gg o tym pieprzył
3. Bo mi pieprzy i mam dość czasem słuchania jak to gada jakie to UKF jest wspaniałe i wogóle, a wogóle Hylon to zaproponował w swoim ostatnio poście?

ps. takim czymś ładnie was prezentuje jako klan:

Eypon

Sieć: Gadu-Gadu™ #3344302
Status Dostępny "kurw.. Enclave, FSPQR to ***** pojebusy-_-....."
Ostatnio aktywny: 30 grudzień 2005 00:45:35

nie ma co :)

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 02:24 
Oldboy Battlefield.pl

Hynol napisał(a):
(...)
Sądząc z poprzednich wypowiedzi co najmniej dwa klany są tak doskonałe w asfalterce że na pewno bez trudu sobie poradzą. A może jest ich jeszcze więcej?? Kto wie...
(...)

Jakie :?: bo jakoś nie zauważyłem tekstu w stylu "zagrajmy, pokażemy kto jest lepszy". Ja nawet nie chcę nikogo od FSPQR, a tym bardziej od innych "słabszych" klanów, proponować do tego składu, za dużo jest układów przy tym wszystkim. :|
Czyżby po raz kolejny UKF chce pokazać jacy to oni są oh i ah. Zaraz pewno zlecą się dobrawek, bcj i reszta, żeby pojechać po FSPQR itp itd. Tylko, że my mamy Was głęboko (i zapewne wzajemnie)... ale nie chodzi tu o wzajemne obrażanie się. Swoją "siłę" pokazaliście na Lanie, będąc rozstawionym teamem - "aż" 4 miejsce. A taki spam, który został w ogóle pominięty utarł wam nosa i nie tylko wam.
Nie miałbym absolutnie nic do tego zaproponowanego przez Ethana (druga wersja) składu, gdyby nie to, że pominięto najlepszych z Enclave czy PRGK, bo uważam, że TP powinno się składać z najlepszych z najlepszych klanów w Polsce, a chyba wymienione należą do ścisłej czołówki... czyż nie :?:

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 02:30 

Vesp3r napisał(a):
Zbawca napisał(a):
Vesp3r napisał(a):
a ja stawiam, ze po wyjściu patcha ten skąłd się posypie....
Jakoś Eypon mi dziągle gada ze mamy z wami zagrać to tamo to siamto, a jak móie mu wejdź na tsa dogadaj sie zmojimi bo ja ide to nei wielce ze to ja mam załątwiać , tak jak by to miała być jakaś nagroda gra z wami.
pfffffff pathetic.

1. naucz sie po polsku pisac
2. Co ma Epyon wspolnego z naszym squadem inf :?:
3. Po co mielibysmy z wami grac :?:

a tak btw. to widze ze jednak nudzi sie niektorym na forum wiec zniechecaja kolejne osoby do grania w Team Poland. GJ

1.znalazłem 2 bledy literowe i 2 przestawione litery, trudno przez to zrozumieć?
2. Ma to że mi ciągle na gg o tym pieprzył
3. Bo mi pieprzy i mam dość czasem słuchania jak to gada jakie to UKF jest wspaniałe i wogóle, a wogóle Hylon to zaproponował w swoim ostatnio poście?

ps. takim czymś ładnie was prezentuje jako klan:

Eypon

Sieć: Gadu-Gadu™ #3344302
Status Dostępny "kurw.. Enclave, FSPQR to ***** pojebusy-_-....."
Ostatnio aktywny: 30 grudzień 2005 00:45:35

nie ma co :)

Jak wiecie lub w waszym przypadku mozliwe ze nie wiecie obecnie trwa dignitas cup i sie trenuje do 2 w nocy to sie szukalo na gwalt partnera jak na warbocie nic nie ma, a jak was 10 siedzi na serwerze a reszta dostepnych CL nie ma sqadu to sie pisze z zapytaniem czy chcecie zagrac...Dziwne miec najwiekszy sklad na scenie i nie móc zebrac 8 bla 4 graczy. No cóz ale jak sie malo gra to sie malo wie a chce sie do TP.

a co do opisu to chce gorąco przeprosic enclave bo myslalem ze wojtas jest w enclave :) Sry za OT

Ostatnio edytowano 30 gru 2005, 02:32 przez EpYoN, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 02:31 

Tomas jakich układów? Moze powolacie teraz komisje? Zadnych ukladow nie bylo - Ethan powolywal sklad wedlug swojego uznania i swoich opinii. Kazdy moze miec inne zdanie. Ja tez mam troche inne. I co z tego? Czy to cos wnosi? NIC.

Przestancie pisac w kolko takie daremne posty bo na serio nic nie bedzie z naszej repry bo coraz bardziej wszyscy sie zniechecaja do tego wszystkiego.

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 02:34 

Flashpoint napisał(a):
... co z tego ze spam zdobyl 3-cie m-ce... skoro i tak wszysscy wiedza, ze to nie jest klan z wielkimi umiejetnosciami :))...

:wink: :o

ale jak to :(

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 02:38 
Oldboy Battlefield.pl

EpYoN napisał(a):
(...) a jak was 10 siedzi na serwerze a reszta dostepnych CL nie ma sqadu to sie pisze z zapytaniem czy chcecie zagrac...Dziwne miec najwiekszy sklad na scenie i nie móc zebrac 8 bla 4 graczy.

Może dla Ciebie to dziwne, ale niektórym nie chce się zaczynać klanówki o północy :P Poza tym jakbyś zasięgnął troszkę informacji o ilości osób w naszym składzie (grających), to doszedłbyś do wniosku, że jednak nie mamy tylu osób co myślisz... ale to Twoja prywatna sprawa i zachowaj to dla siebie..

EpYoN napisał(a):
No cóz ale jak sie malo gra to sie malo wie a chce sie do TP.

Pisałem Ci na gg co i jak, ale widzę, że dalej nie rozumiesz... absolutnie nikt z FSPQR nie chce / nie chciał / nie będzie chciał grać w TP. Kapujesz teraz?

Co do Twojego kolejnego opisu:
"Ale FSPQR i ten koleś to pojebusy :D"
...to pozostawię to bez komentarza. Myślałem, że potrafisz zachować się na poziomie, ale jednak nie... pa dzieciaczku

EDIT:

@ Luki - zacytuję NightMax'a, bo chyba ujął to najlepiej:
NightMax napisał(a):
Ethan przypomnieć ci sytuację sprzed 4 lat ? czy sam sięgniesz pamięcią do reprezentacji BF1942 ? te płacze na forum Wildy o tym jak niedobra arcy i prgk dobrało sobie kilka osób z onz i poszli grać a od was nikogo (no przepraszam Pawła i Dartha) ? Wtedy twoje i maniaca oburzenie było "wielkie i słuszne" bo to wam "ukradli krowę".

A teraz kiedy sytuacja się powtarza ale w drugą stronę to jesteście BARDZO oburzeni że ktoś śmie się w ogóle odezwać. Chociaż wasze płacze na forum wtedy doszły do większej ilości stron niż ten watek. Troszkę samokrytyki. Od maniaca nie wymagam obiektywizmu bo on jeszcze młody i zawsze był zarozumiały ale ty Ethan to swoje latka już masz i zawsze oceniałem cie jako rozsądnego gościa.

Napisaliśmy, że skład nam się nie podoba, a Wy zamiast podejść do tego jak normalni ludzie, zaczęliście najazd, że to My narzekamy na skład... Czy tak trudno zapytać się każdego CLa kogo mógłby dać do TP i potem z tego wybrać najlepszych :?: ...założę się, że tego nie zrobiliście i został ten pomysł usunięty tak szybko, jak news z pierwszym składem TP na bfcentral.pl ... n/c

EDIT2:
@ Hynol - czytaj ze zrozumieniem... a Vesp3r nie jest WA więc jeżeli nie przekazał info dalej to sprawy nie było... mam to drukowanymi napisać :?:

Ostatnio edytowano 30 gru 2005, 02:45 przez Tom@s, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 02:41 
Moderator forum

Tom@s napisał(a):
Może dla Ciebie to dziwne, ale niektórym nie chce się zaczynać klanówki o północy :P Poza tym jakbyś zasięgnął troszkę informacji o ilości osób w naszym składzie (grających), to doszedłbyś do wniosku, że jednak nie mamy tylu osób co myślisz... ale to Twoja prywatna sprawa i zachowaj to dla siebie..

Już nie miałem pisać w tym temacie, ale nie wytrzymam. Uzgodnij wersje w Vesperem, bo on pisze że to nasza wina że nie graliśmy, ty że za późno było. Zdecydujcie się.

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 02:48 
Oldboy Battlefield.pl

Hynol - patrz poprzedni post... :roll:

Dobra idźcie spać w cholerę, bo nie chciałbym przegapić kolejnych nastu stron...

:lol: :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 02:58 

Tomas - Ethan wybral sobie ludzi po czym pisal do liderow od tych osob i do nich samych czy sa zainteresowani gra. Poswiadczy to nawet UzA :)

A Tomas gdybys pamietal czasy BF42 to bys wiedzial ze bylo troszeczke inaczej. Pamietaj ze wtedy klany graly na blizej wyrownanym poziomie i kazdy klan mial opanowana bardzo dobrze swoja home mape. Pamietaj takze ze na scenie wtedy mielismy kilka klanow a nie kilkanascie...

Po drugie powtarzam. Tym skladem kapitan liczy na chociazby minimalne zgranie. Gdyby sklad byl bardziej wymieszany to odpadlibysmy w pierwszych meczach grupowych bo samymi umiejetnosciami meczu w BF2 sie nie wygrywa (przyklad spamu - maja duze zgranie, lecz sa malo doswiadczeni w BF2 i wlasnie dzieki ZGRANIU zrobili taka niespodzianke) :)

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 04:13 

Tom@s napisał(a):
Czyżby po raz kolejny UKF chce pokazać jacy to oni są oh i ah.

Tak jestesmy zajebisci a wy slabi jak barszcze :lol: , czytając te wszystkie posty nie wiem czy śmiac sie czy płakac.

Moze nie mam racji ale nieporozumieniem jest dla mnie stosowanie WGS'u jako wyznacznika kto jest dobry a kto beee. Zapomnieliscie o CB , PolishCupie (gdzie chociażby enclave nie zajeło miejsca w pierwszej 4) i innych...
Zapominacie także ,że NC CUP jest rozgrywany online a nie w formie LANa.

Tak czy siak , jak dla mnie wybor kapitana nalezy do sceny ale wybor skladu juz do kapitana.

Powodzenia dla Team Poland ! (zrewanżujcie sie Norwegom za 42)

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 04:21 

Miałem tu niczego nie pisać, ale nie wytrzymam.
Czy szanowny Spam podejmie rękawicę i wystawi skład asalterski przeciw wymiataczom z UKF (na enclave nie liczę, bo to straszne lamy :lol: )? Już kilka niespodzianek sprawiliście! Jak czytam, że Spam niewiele potrafi, a UKF wystawia thebeściarski skład asfaltów, to mi się bebechy wywracają. UKF ma lepszych asfaltów niż Wilda? Ciekawe!
Do chłopaków z UKF! IMHO powinniście się cieszyć, że Ethan wziął Was do składu. Macie przed sobą wspaniałą przygodę i zaszczyt (wielkie słowo, wiem!) reprezentowania barw narodowych, ale niech Wam się od tego w głowach nie przewraca!

PS: Gwoli wyjaśnienia. Jestem osobiście po stronie tych, którzy popierają wolny wybór Kapitana TP. Ethan jest osobą na właściwym miejscu i tyle. Sami się zgodziliśmy na jego kandydaturę, a warunki z jego strony były jasne. Bierze na siebie odpowiedzialność za wynik repry i życzę jemu i nam wszystkim sukcesów w walce z innymi nacjami.

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 04:50 

jak mozna zauwazyc zadna z osob z UKF ktore zostaly wybrane do TP nie wypowiedziala sie w tym topicu (tylko ja i to na temat nie zwiazany z Team Poland) wiec mowienie ze komus sie w glowach poprzeprowadzalo jest chyba nie na miejscu. Epyon jutro jak wstanie to dostanie opieprz za te opisy na gg i swoje posty na forum ( sry za niego), a pomysl Hynola jest tylko i wylacznie jego inicjatywa, ja nie mam zamiaru z nikim i nigdzie grac jakiegokolwiek infantry w celu udowodnienia kto powinien grac w reprze, bo po pierwsze infantry nijak nie ma sie do conquest a po drugie wiem na jakim poziomie gram i jakos nie mam wewnetrznej potrzeby udowadniania tego nikomu. Sam sie do Team Poland tez nie pchalem podobnie Heniek, Kaspar czy Oleum (no moze olo tak :P ) Ethan poprostu zapytal sie nas czy mamy ochote zagrac w jego skladzie , a my sie zgodzilismy. Skoro uwaza ze na to zaslugujemy to fajnie i przeciez nikt z tego powodu nie bedzie sie zalamywac, a skoro wy uwazacie inaczej to miejcie pretensje do Ethana ze podjal takie decyzje a nie inne, a nie non stop naskakujecie na moj klan. Musicie zrozumiec ze swoim podjudzaniem do awantury i szukaniem jakis koneksji tylko rozbijacie ten sklad. Jabbach i Maniac juz zrezygnowali, niedlugo pewnie zniechecicie i nas, ale pewnie taki macie pomysl na to zeby wasze prognozy odnosnie niechybnej porazki tego skladu sie sprawdzily.
Tyle mam do powiedzenia odnosnie tego tematu.

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 06:30 

Zbawca napisał(a):
Ethan po prostu zapytał się nas, czy mamy ochotę zagrać w jego składzie, a my się zgodziliśmy. Skoro uważa, że na to zasługujemy to fajnie i przecież nikt z tego powodu nie będzie się załamywać / pozwoliłem sobie na małą korektę

I tak trzymać. :) GG TP!!!

PS: Nie mam nic do UKF. Nawet do Wildy nic nie mam! Kurde... Nawet ich lubię, szanuję... Czy jest na sali lekarz? :lol:
Sprowokował mnie do wypowiedzi osobliwie kwaśny posmaczek niektórych postów w tym wątku. Tyle :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 11:21 
Oldboy Battlefield.pl

Po przeczytaniu tych wszystkich postów dochodzę do wniosku, że Zbawca jako jedyny (z UKF) napisał coś z sensem i nie próbuje udowodnić, że jest the best, co usilnie próbują pokazać jego koledzy. GJ Zbawca :P

mjr.Sergyey napisał(a):
Moze nie mam racji ale nieporozumieniem jest dla mnie stosowanie WGS'u jako wyznacznika kto jest dobry a kto beee. Zapomnieliscie o CB , PolishCupie (gdzie chociażby enclave nie zajeło miejsca w pierwszej 4) i innych...
Zapominacie także ,że NC CUP jest rozgrywany online a nie w formie LANa.

Polish Cup odbył się dawno temu, w CB także jesteście niżej od Enclave, a na lanie pokazaliście co potraficie zajmując 4 miejsce będąc rozstawionym teamem, a jako rozstawiony team powinniście zagrać co najmniej o finał.
Wybieramy najlepszych, ale najlepszych teraz, bo teraz zaczną się rozgrywki NC, a nie kiedyś (tj. gdy rozgrywany był Polish Cup, od czasu ktorego dużo się zmieniło).

Zresztą co tu dużo pisać, zakończmy to i miejmy nadzieje, że nie dacie dupy :wink:
Powodzenia :]

Tytuł:
PostNapisane: 30 gru 2005, 12:44 

Wojtas napisał(a):
Javo napisał(a):
Z klanu ktory zajal 3 miejsce nie ma nikogo i co :?: - nic, wiec mozna sobie juz darowac te teksty poniewaz na nic one juz nie wplyna, a jedyne co moga dac to kolejne 2-5 stron w tym temacie.

To ze mi sie to i reszcie sceny nie podoba...

Jedno pytanie tylko, kto to jest "reszta sceny" bo watpie w to ze jestes upowazniony do wyglaszania pogladow sporej ilosci osob (jezeli by liczyc tylko ludzi nalezacych do klanow grajacych w BF2 jako scene to jest ich ok. 240 osob jak nie wiecej). Z tego co tu widze to osoby wypowiadajace sie negatywnie jest tylko kilka (na tym forum, w tym topicu) - i ciagle sa to te same *szok*

i jest to koniec moich wypowiedzi w tym topicu, bo jak zwykle jest to kilkanascie stron zali, zarzutow itp.

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 373 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 25  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2