Teraz jest 25 lis 2024, 11:31

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 373 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 25  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 09:09 

a szkoda 8) :wink:

ps. Tomas jak naprawde nie wiesz kto to jest Benny to malo wiesz o tej scenie i rzeczywiscie moze bedzie lepiej jak przestaniesz sie wypowiadac w tym topicu.

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 09:59 

Powodzenia w rozgrywkach.. w zasadzie to zapamietalem z tego skladu tylko JabbaH'a i bardzo dobrze w puszce sie trzyma.. Reszta Wild tez zakladam ze jest dobra, kilku widzialem ale nie pamietam, ale w koncu w CB znakomicie im idzie wiec IMHO im ich wiecej w skladzie tym lepiej dla polskiej druzyny 8)

Skopcie przeciwnikom tylki :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 11:00 

PASZCZAK1 napisał(a):
Gratuluje [FSPQR] takiego buraka jak Tom@s.Macie więcej takich buraków w składzie :wink:

Gratuluje odwagi, powagi, nowego konta (zaloz jeszcze 10 bedziesz mogl jeszcze 10 razy sie wykazac... :roll: ) i "wysokiego" IQ :roll:

Splinter napisał(a):
Nie chce mi sie popierac tego cytatami, nie chce mi sie czytac calego topicu.
Podsumowujac dwie ostatnie strony topicu:
Ktos tam pisze, bodajze Tomas, ze nalezaloby wziasc po jednym, dwoch graczach z kazdego klanu. Jak najbardziej, bedzie fun, bedzie milo.
Jednak wydaje mi sie, ze polska repra ma szanse gdzies dojsc, ale napewno nie w powyzszym rozstawieniu.

Z tego co zauwazylem Tom@s nie napisal nigdzie ze chce po 2 osoby z kazdego klanu... z tego co zauwazylem to zastanawial go poprostu wybor niektorych graczy bo uwazal ze sa inni lepsi... to tak zeby sprostowac...

Nie bede ocenial kto jest lepszy, a kto nie bo sam sie nie orientuje, a jaki bedzie sklad mam szczerze w wielkim powazaniu bo scena "jaka jest kazdy widzi"...

Natomiast sam mam jedno pytanie i licze ze ktos mi na nie odpowie... Zaznaczam ze prosze o konstruktywna odpowiedz, od kogos kto ma wiecej niz 1 posta i o odpowiedz na poziomie bo nie interesuje mnie smarowanie sie z innymi...

Jako ze wiekszosc tu mowi ze nie ma czasu na zgrywanie TP i ze 4 UKF to odrazu zgrany sklad, to ja ty(L)ko chce wiedziec czym rozni sie 4 zgranych graczy UKFu od 4 zgranych graczy Enclave lub tez 4 zgranych graczy Spamu (sorry ze was w to mieszam ale podalem poprostu przyklad 8) )... Poprosze niech mi ktos to wyjasni :?: 8)

Druga sprawa (no offence w stosunku do Wildy zeby nie bylo), ale moge wiedziec jak ogolnie wyliczono ze "ten Pan" jest lepszy od "tego Pana" :?: Zeby nie bylo, nie znam poziomu gry czesci osob z TP wiec nie atakuje nikogo i nie mowie ze ktos jest gorszy lub lepszy...

Prosze nie brac mojego posta jako ataku na nikogo ze sceny, poprostu naleze do ludzi ktorzy lubia znac odpowiedz na rozne dreczace ich pytania... Na temat skladu rowniez nie bede sie wypowiadal bo jak juz wspominalem nie orientuje sie w umiejetnosciach niektorych graczy, wiec moge nie miec racji.

Jako ze TP reprezentuje rowniez mnie to na zakonczenie :arrow: Powodzenia Panowie 8) ktokolwiek bedzie w TP wystepowal 8)

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 12:32 

Ja mam mała propozycje. Zamiast dalej brnąc w te bezsensowne i żenujące dysputy wyciągnijcie kontruktywne wnioski na przyszłośc by przed nastepnym NC oszczędzic sobie tej żenady i śmieszności.
Skoro reprezentacja budzi tyle emocji (jak na każdej scenie) i tyle osób przejmuję sie tak repką i nie podobają się im decyzje kapitana stwórzcie kodeks, etykiete jak taka przyszla repka ma byc powolywana i jak ma funkcjonowac. Czy po wybraniu kapitana ma on wolną ręke, czy raczej ma kierowac sie jakimis zasadami w naborze do skladu, czy ktos powinien go kontrolowac(jakies pseudo pzpn) , lub na dwa miechy przed nc jakas garstka 24 osob powinna miedzy soba grac a kapitan czy kapitanowie powinni z nich wybrac najleszych.

A obecnej repce GL.

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 12:34 

Cytuj:
Jako ze wiekszosc tu mowi ze nie ma czasu na zgrywanie TP i ze 4 UKF to odrazu zgrany sklad, to ja ty(L)ko chce wiedziec czym rozni sie 4 zgranych graczy UKFu od 4 zgranych graczy Enclave lub tez 4 zgranych graczy Spamu (sorry ze was w to mieszam ale podalem poprostu przyklad Cool )... Poprosze niech mi ktos to wyjasni Question Cool
efektywnoscią tego zgrania

Cytuj:
Druga sprawa (no offence w stosunku do Wildy zeby nie bylo), ale moge wiedziec jak ogolnie wyliczono ze "ten Pan" jest lepszy od "tego Pana" Question Zeby nie bylo, nie znam poziomu gry czesci osob z TP wiec nie atakuje nikogo i nie mowie ze ktos jest gorszy lub lepszy...
jak sadze wyliczono na podstawie grania z nimi od dłuzszego czasu i znajomosci "kim jest Benny":roll:

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 12:52 

EpYoN napisał(a):
Cytuj:
Jako ze wiekszosc tu mowi ze nie ma czasu na zgrywanie TP i ze 4 UKF to odrazu zgrany sklad, to ja ty(L)ko chce wiedziec czym rozni sie 4 zgranych graczy UKFu od 4 zgranych graczy Enclave lub tez 4 zgranych graczy Spamu (sorry ze was w to mieszam ale podalem poprostu przyklad Cool )... Poprosze niech mi ktos to wyjasni Question Cool
efektywnoscią tego zgrania

wasza efektywnosc widzialem na WGS... :roll: Wiekszosc waszych wypowiedzi brzmi tak jakbyscie kreowali sie na 2 sile na polskiej scenie BF-a, ale ani w PC ani na WGS nie zajeliscie 2 miejsca... troche skromnosci nie zaszkodzi... chyba dla tego jestem na was "ciety", czego nie ukrywam. Jezeli ktos mnie odesle do Polish Cupa to odrazu zadam pytanie co z graczami z Fx :?: czy ktos sie z nimi kontaktowal :?: z tego co mi wiadomo zajeli 2 miejsce w PC...

EpYoN napisał(a):
Cytuj:
Druga sprawa (no offence w stosunku do Wildy zeby nie bylo), ale moge wiedziec jak ogolnie wyliczono ze "ten Pan" jest lepszy od "tego Pana" Question Zeby nie bylo, nie znam poziomu gry czesci osob z TP wiec nie atakuje nikogo i nie mowie ze ktos jest gorszy lub lepszy...
jak sadze wyliczono na podstawie grania z nimi od dłuzszego czasu i znajomosci "kim jest Benny":roll:

Co chciales pokazac lub udowodnic piszac druga czesc :roll: :?: Udowodnic ze nie warto z Toba normalnie dyskutowac :?: brawo udalo Ci sie :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 13:18 

prosze wypowiedzi Epyona w zaden sposob nie wiazac z opinia reszty UKF. Mial nic juz w tym temacie nie pisac ale widze ze spac nie moze myslac co by tu jeszcze glupiego na forum naskrobac.

A wracajac do tematu. UKF jako klan w conquest ostatnio (juz przed lanem) gra duzo slabiej jak kiedys, to fakt z ktorego przynajmniej ja jak i kilka osob zdajemy sobie sprawe i nie mam zamiaru tego ukrywac bo przeciez kazdy widzial nasz "zajebisty" wystep na WGS :P Ale mimo to nadal sa w naszym skladzie osoby ktore na swoich pozycjach naleza do najlepszych w kraju i dlatego zostaly powolane. Do tego dochodzi fakt ze ta czworka dodatkowo gra ze soba (ostatnio) po kilka sparingow dziennie w infantry podnoszac swoje zgranie i efektywnosc. Ethan najwidoczniej potrzebowal dobrych zgranych zawodnikow ktorzy maja olbrzymie doswiadczenie (cala 4 rozegrala do tej pory przynajmniej 150 sparingow i meczy conquest plus kilkadziesiat infantry ze wszytskimi najlepszymi klanami Europy).
W tym bym upatrywal przyczyny powolania, a nie w jakis ukladach.

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 13:23 

JUHA napisał(a):
Jezeli ktos mnie odesle do Polish Cupa to odrazu zadam pytanie co z graczami z Fx :?: czy ktos sie z nimi kontaktowal :?: z tego co mi wiadomo zajeli 2 miejsce w PC...
sie :roll:

Maniek A, Michał A. Młody, byli gracze Fx wystarczy?

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 13:48 

Zbawca napisał(a):
prosze wypowiedzi Epyona w zaden sposob nie wiazac z opinia reszty UKF. Mial nic juz w tym temacie nie pisac ale widze ze spac nie moze myslac co by tu jeszcze glupiego na forum naskrobac.

A wracajac do tematu. UKF jako klan w conquest ostatnio (juz przed lanem) gra duzo slabiej jak kiedys, to fakt z ktorego przynajmniej ja jak i kilka osob zdajemy sobie sprawe i nie mam zamiaru tego ukrywac bo przeciez kazdy widzial nasz "zajebisty" wystep na WGS :P Ale mimo to nadal sa w naszym skladzie osoby ktore na swoich pozycjach naleza do najlepszych w kraju i dlatego zostaly powolane. Do tego dochodzi fakt ze ta czworka dodatkowo gra ze soba (ostatnio) po kilka sparingow dziennie w infantry podnoszac swoje zgranie i efektywnosc. Ethan najwidoczniej potrzebowal dobrych zgranych zawodnikow ktorzy maja olbrzymie doswiadczenie (cala 4 rozegrala do tej pory przynajmniej 150 sparingow i meczy conquest plus kilkadziesiat infantry ze wszytskimi najlepszymi klanami Europy).

1. Ok. W takim razie wypowiedzi EpYona bede odbieral jako jego osobiste wypowiedzi...
2. Ok. Dzieki za konstruktywna odpowiedz i uzasadnienie tego zgrania mi osobiscie wystarczy 8) Nie mam wiecej pytan 8)

Kaspar napisał(a):
JUHA napisał(a):
Jezeli ktos mnie odesle do Polish Cupa to odrazu zadam pytanie co z graczami z Fx :?: czy ktos sie z nimi kontaktowal :?: z tego co mi wiadomo zajeli 2 miejsce w PC...

1. Ok. ale dwoch z nich dopiero w koncowej wersji wskoczylo do TP 8) Czasem lubie sie podroczyc :twisted:
2. Tak wystarczy 8) i przyznaje sie do bledu 8)

Nie mam wiecej pytan ani jakichkolwiek uwag co do TP 8) Mi pasuje 8) ale dodam (jezeli moge i licze ze nikogo nie uraze 8) ) ze koncowa wersja TP o wiele bardziej mnie przekonuje niz wersja poczatkowa 8)
Wypowiadam sie w swoim imieniu jako wolny obywatel tego forum :wink:

Nie pozostaje mi nic innego jak zyczyc sukcesow naszej Reprezentacji Polski 8)

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 14:18 

JUHA napisał(a):
Zbawca napisał(a):

1. Ok. W takim razie wypowiedzi EpYona bede odbieral jako jego osobiste wypowiedzi...
2. Ok. Dzieki za konstruktywna odpowiedz i uzasadnienie tego zgrania mi osobiscie wystarczy 8) Nie mam wiecej pytan 8)

Kaspar napisał(a):
JUHA napisał(a):

1. Ok. ale dwoch z nich dopiero w koncowej wersji wskoczylo do TP 8) Czasem lubie sie podroczyc :twisted:
2. Tak wystarczy 8) i przyznaje sie do bledu 8)

Nie mam wiecej pytan ani jakichkolwiek uwag co do TP 8) Mi pasuje 8) ale dodam (jezeli moge i licze ze nikogo nie uraze 8) ) ze koncowa wersja TP o wiele bardziej mnie przekonuje niz wersja poczatkowa 8)
Wypowiadam sie w swoim imieniu jako wolny obywatel tego forum :wink:

Nie pozostaje mi nic innego jak zyczyc sukcesow naszej Reprezentacji Polski 8)

W chwili obecnej TP squada sie z 15 osob, w poprzedniej wersji ktora Ethan podal (a ona nie byla finalna - a osoby ktore sa teraz, mialy dojsc i tak, z tym ze trwaly z nimi rozmowy) miala liczyc ok 20+ osob, nie byla ona jeszcze dokonczona - ale wszyscy sie rzucali na lewo i prawo. Moze to i lepiej, osadzac bedzie mozna po NC - chyba ze znowu Holandia odpadnie i pan STX bedzie chcial ja forsowac w nieskonczonosc - i kolejne NC sie rozjebie...

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 14:54 

Jako ze wczesniej nie znalem pelnego skladu to uznalem ze z komentarzami poczekam... ale szczerze to pierwsza mysl jaka mi przyszla do glowy to ze sklad TP juz jest natomiast reszta zostanie wybrana po to ty(L)ko zeby inni sie nie czepiali... Naprawde z niektorych postow cos takiego mozna bylo wywnioskowac...
Moim zdaniem wybor skladu nalezy do kapitana, ale mimo wszystko uwazam ze kapitan powinien jakies "sprawozdania" co jakis czas napisac, zeby nie bylo potem zadnych niedomowien ani roznych domyslow 8) W koncu trudno sie dymyslic co chodzi Ethanowi po glowie, a wiele osob interesuje sie tym jak ma wygladac TP i dlaczego 8)

Tak na koniec dodam jeszcze ze zyjemy w takim kraju, gdzie kazdy ma prawo do krytyki... zreszta ile osob tyle roznych zdan na dany temat 8) Uwazam ze wszelkie slowa krytyki powinno sie kontrowac dobrymi argumentami a nie "wypinac sie" na tych ktorzy sie z naszym zdaniem nie zgadzaja 8)
Mowie to dlatego ze bylo duzo klotni i przepychanek natomiast osobiscie na tym 18 stronnicowym temacie jakichkolwiek argumentow bylo malo... :roll: a mozna nimi sporo zmienic 8) To takie moja slowa, ktore kieruja do WSZYSTKICH bo licze ze cos sie poprawi na tej naszej klotliwej scenie 8) Ktos moze je wezmie do serca, ktos inny oleje, nie wiem, kazdy ma wolny wybor i swoje zdanie 8)

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 15:04 

JUHA napisał(a):
Jako ze wczesniej nie znalem pelnego skladu to uznalem ze z komentarzami poczekam... ale szczerze to pierwsza mysl jaka mi przyszla do glowy to ze sklad TP juz jest natomiast reszta zostanie wybrana po to ty(L)ko zeby inni sie nie czepiali... Naprawde z niektorych postow cos takiego mozna bylo wywnioskowac...
Moim zdaniem wybor skladu nalezy do kapitana, ale mimo wszystko uwazam ze kapitan powinien jakies "sprawozdania" co jakis czas napisac, zeby nie bylo potem zadnych niedomowien ani roznych domyslow 8) W koncu trudno sie dymyslic co chodzi Ethanowi po glowie, a wiele osob interesuje sie tym jak ma wygladac TP i dlaczego 8)

Tak na koniec dodam jeszcze ze zyjemy w takim kraju, gdzie kazdy ma prawo do krytyki... zreszta ile osob tyle roznych zdan na dany temat 8) Uwazam ze wszelkie slowa krytyki powinno sie kontrowac dobrymi argumentami a nie "wypinac sie" na tych ktorzy sie z naszym zdaniem nie zgadzaja 8)
Mowie to dlatego ze bylo duzo klotni i przepychanek natomiast osobiscie na tym 18 stronnicowym temacie jakichkolwiek argumentow bylo malo... :roll: a mozna nimi sporo zmienic 8) To takie moja slowa, ktore kieruja do WSZYSTKICH bo licze ze cos sie poprawi na tej naszej klotliwej scenie 8) Ktos moze je wezmie do serca, ktos inny oleje, nie wiem, kazdy ma wolny wybor i swoje zdanie 8)

Ethan caly czas pisal :) ze to nie jest finalny squad... bylo minelo :) ale mam jedno pytanie - prawko zdajesz? :) czy to taki "tick nerowy z ta (L) :D?

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 15:08 

Tom@s napisał(a):
teraz poszedł po rozum do głowy i zmienił trochę skład, choć dalej nie jest idealny...

a jak według ciebie powinien wyglądać ten "idealny" skład?

PS przy okazji pozdrawiam leszcza B.B. ktory zgubil swoje ubranko

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 15:20 

Cytuj:
ale mam jedno pytanie - prawko zdajesz? :) czy to taki "tick nerowy z ta (L) :D?

Maniac, to jest czarna elka :P

Tytuł:
PostNapisane: 31 gru 2005, 16:05 

sorry teraz pytanie z innej beczki :D Jest jakis sposób by podziwiać występy naszej reprezentacji? czy zostaja tylko raporty po meczowe?
sorry nowy jestem- nie znam się :lol:

TP Powodzenia!!
a wszystkim miłej zabawy dzisiaj życzę :D

Dział zablokowany Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 373 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 25  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2