PASZCZAK1 napisał(a):
Gratuluje [FSPQR] takiego buraka jak
Tom@s.Macie więcej takich buraków w składzie

Gratuluje odwagi, powagi, nowego konta (zaloz jeszcze 10 bedziesz mogl jeszcze 10 razy sie wykazac...

) i "wysokiego" IQ
Splinter napisał(a):
Nie chce mi sie popierac tego cytatami, nie chce mi sie czytac calego topicu.
Podsumowujac dwie ostatnie strony topicu:
Ktos tam pisze, bodajze Tomas, ze nalezaloby wziasc po jednym, dwoch graczach z kazdego klanu. Jak najbardziej, bedzie fun, bedzie milo.
Jednak wydaje mi sie, ze polska repra ma szanse gdzies dojsc, ale napewno nie w powyzszym rozstawieniu.
Z tego co zauwazylem Tom@s nie napisal nigdzie ze chce po 2 osoby z kazdego klanu... z tego co zauwazylem to zastanawial go poprostu wybor niektorych graczy bo uwazal ze sa inni lepsi... to tak zeby sprostowac...
Nie bede ocenial kto jest lepszy, a kto nie bo sam sie nie orientuje, a jaki bedzie sklad mam szczerze w wielkim powazaniu bo scena "jaka jest kazdy widzi"...
Natomiast sam mam jedno pytanie i licze ze ktos mi na nie odpowie... Zaznaczam ze prosze o konstruktywna odpowiedz, od kogos kto ma wiecej niz 1 posta i o odpowiedz na poziomie bo nie interesuje mnie smarowanie sie z innymi...
Jako ze wiekszosc tu mowi ze nie ma czasu na zgrywanie TP i ze 4 UKF to odrazu zgrany sklad, to ja ty(L)ko chce wiedziec czym rozni sie 4 zgranych graczy UKFu od 4 zgranych graczy Enclave lub tez 4 zgranych graczy Spamu (sorry ze was w to mieszam ale podalem poprostu przyklad

)... Poprosze niech mi ktos to wyjasni
Druga sprawa (no offence w stosunku do Wildy zeby nie bylo), ale moge wiedziec jak ogolnie wyliczono ze "ten Pan" jest lepszy od "tego Pana"

Zeby nie bylo, nie znam poziomu gry czesci osob z TP wiec nie atakuje nikogo i nie mowie ze ktos jest gorszy lub lepszy...
Prosze nie brac mojego posta jako ataku na nikogo ze sceny, poprostu naleze do ludzi ktorzy lubia znac odpowiedz na rozne dreczace ich pytania... Na temat skladu rowniez nie bede sie wypowiadal bo jak juz wspominalem nie orientuje sie w umiejetnosciach niektorych graczy, wiec moge nie miec racji.
Jako ze TP reprezentuje rowniez mnie to na zakonczenie

Powodzenia Panowie

ktokolwiek bedzie w TP wystepowal