Teraz jest 24 lut 2025, 19:26

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 613 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 41  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2006, 13:25 

90s napisał(a):
poza tym gosciu moze miec imbota to bedzie dla ciebie bogiem :!:

Może JabbaH to cziter :wink: <joke>

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2006, 17:33 

Mordoklej jesteś przecież bardzo dobry jesteś w jakimś klanie?
Wydaje mi sie że te 4 razy więcej kilsów nabiłeś sobie dzięki dobremu snajpowaniu chociaż to nudne, masz więcej kilsów alsfaltem a przecież snajperem grałeś o 60 godzin dłużej :roll: i przez to przy tak dużej liczbie godziń przegranych snjperem masz tylko 124 złota gdybyś grał innymi klasmi miałbyś więcej. Wychodzi na to że Jabba jest lepszy dlatego że przy przegraniu 560 godzin ma 810 złotek a ty Mordoklej przy 435 godzinach masz tylko 124.

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2006, 17:39 

a popatrzcie na tego kolesia co jest 1 BlziN.UK wezcie zobaczcie jego Odnazki wiem ze madali ma duzo (jak tyle reanimuje 50 000 pkt z samych reanimacji) i gra 1200 H ale koles jest moim zdaniem cienki

PS.nie chce sie chwalic ale juz ja mam bardziej wartosciowe Odznaki :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2006, 18:38 

MariuszM6 sek w tym ze ja wcale nie twierdze ze jestem lepszy od JabbaH'a :lol:
Za duzo gralem snajperem zeby miec duzo zlota.. Poza tym co tu porownywac.. JabbaH od lat gra w serie BF.. ja zaczalem od BF2.. Nie ta liga 8) :lol:

PS. Jak czesto zlotka sie zdobywa zalezy od map.. na 16 osobowych mozna czesciej :wink:

Ostatnio edytowano 2 sty 2006, 18:53 przez Mordoklej, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2006, 18:52 

Mordoklej napisał(a):
MariuszM6 sek w tym ze ja wcale nie twierdze ze jestem lepszy od JabbaH'a :lol:
Za duzo gralem snajperem zeby miec duzo zlota.. Poza tym co tu porownywac.. JabbaH od lat gra w serie BF.. ja zaczalem od BF2.. Nie ta liga 8) :lol:

PS. Ile zlotek sie zdobywa zalezy od map.. na 16 osobowych mozna czesciej :wink:
to tak sie da :?:

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2006, 18:59 

Nieczesto ale sie da.. Jak sie gra ulozy to mozna miec okolo 30-35 killsow i zakladajac ze reszcie graczy mizernie idzie to sa zlota.. Musze powiedziec ze najczesciej zdarzalo mi sie to na Masthuur City :roll:

Natomiast Assaultem to juz zupelnie inna historia.. Jak gra sie agresywnie to i 60 killsow wleci.. Chociazby jak dzisiaj gdy postanowilem zrobic Expert Assault Badge na SF.. gladko 59 wyszlo przy agresywnej grze (ale na serwerze nie bylo zadnych Wild itd..:wink:) . Snajperem nie ma szans tak pograc.

Ostatnio edytowano 2 sty 2006, 19:11 przez Mordoklej, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2 sty 2006, 19:02 

Ja myślę że statsiarze to medycy 8) ja nie chodze medem i nie mam tyle punktów co niektórzy, ja chodzę każdą klasą (w sumie chodzę tą co potrzeba) :P ale niektórzy mnie wnerwiają mają heli i kampią co rundę :( tylko dla punktów. Raz za mną chodził taki med.. i jak zginąłem to reanimował mnie i szybko uciekł a nade mną stał czołg i mnie zgarnął i znowu podbiegł reanimował i uciekł podbiegł .... i tak chyba z 12 razy !!! tylko dla punktów, według mnie to lamerstwo takie reanimowanie z myślą że uda się reanimować i uciec.

PS Nie chce obrażać polskich medyków co tak robią (lolki apteczkowcy)

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2006, 17:14 

hehe a ja mysle ze statsiarz to ktos taki ktos kto np lata nad lotniskowcem na wake island i codziennie patrzy na bf2s.com <rotfl> skads to znam heeh

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2006, 17:21 

JarasS napisał(a):
hehe a ja mysle ze statsiarz to ktos taki ktos kto np lata nad lotniskowcem na wake island i codziennie patrzy na bf2s.com <rotfl> skads to znam heeh

Ja z Europejskich serwerow znam 2 gosci co spedzaja cala mape albo w hangarze, albo w samolocie...

{3MEB}COL.Kam[V]
http://bf2s.com/player/44268395/

GaP|Babylon
http://bf2s.com/player/44516220/

No ale co kto lubi. Ale w sumie jak sie popatrzy na ich statsy jako piechota to wiadomo dlaczego tak jest :roll:

Jednak co do bombardowania lotniskowca jakiegokolwiek, nie tylko tego na Wake Island nie uwazam za nic zlego. Jak druzyna US da sie udupic na lotniskowcu to jest sobie sama winna. W duzej mierze o rozgrywce na rankingowych serwerach decyduja pierwsze minuty. Pozniej Chinole juz tylko czekaja lub bombarduja. Ale mimo wszystko sa flagi ktore latwo zdobyc o ile sie poswieci dla dobra ogolu co niestety rzadko wystepuje.. A nawet jak flage zdobedziesz to niestety znaczna wiekszosc graczy US wybiera lotniskowiec jako swoj spawn liczac na smiglo czy samolot i zdobyta flaga szybko zostaje odbita. Tak wiec jak US postanowi zostac na lotniskowcu to ja ich tam nie zaluje. Jak mam samolot to sam chetnie bomby zrzuce 8)

Ostatnio edytowano 3 sty 2006, 18:21 przez Mordoklej, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 3 sty 2006, 17:32 

Statsowanie be... :D
Ale mam słabe k/d więc po prostu zacznę walczyć - za dużo wspomagałem inżynierem itp. :wink:
Do znaczków za siedzenie w stacjonarnej obronie się przymierzałem ale nigdy dość długo nie wytrzymałem bez rzucenia tego i dołączenia do walki (albo chociaż schowania się przed heli... :lol: ).
Statsowanie jest nudne.
Statsowanie be...

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2006, 04:08 

Nie wiem dlaczego tyle osób uważa atak j10 na lotniskowiec us na wake-u za coś złego, natomiast jak myśliwce us pierwszy lot wykonują na lotnisko chińskie gdzie na początku chinoli się aż kłębi to wszystko jest ok. Ja ostatnio grałem wake, czekałem na lotnisku z braku innych zajęć i f35 skosił tam ze 30 naszych w tym startujące śmigła i samoloty, natomiast jak ja poleciałem do nich - fakt że ich gęstość na tafli była imponująca :lol: - to od razu komenty : stop baseraping itp., a potem admin mnie wyrzucił z serwa.
Odnośnie graczy na szczycie to pograłem już trochę (500h) i NIGDY nie spotkałem na serwie 64 - a na tych prawie tylko gram - aby ktoś nie w samolocie miał 4 pkt. na min., natomiast ci ze szczytumają taką średnią - natomiast mapka 16 + medyk to jest to możliwe. Widzisliście statsy najlepszego?? - najczęściej używany pojazd - transport, medolem 800h z 1200, reanimacja + leczenie = 1/2 pkt, k/d poniżej 1 - MAX WYPAS na pewno gra dla frajdy :D.

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2006, 08:58 

wszyscy jestesmy statsiarze, w koncu gramy na rankingowych i malo kto gra zespolowo.
mnie ostatnio zaczelo irytowac dolanczanie sie graczy i odrazu opuszczanie skladu,i tak np.wczoraj jeden z lepszych polskich klanow
krew mi psul na karkandzie
bo co chwile sie dolanczalo dwoch graczy,by zbierac za asysty ablo gdy bylem blisko flagi przeciwnika to miec dobry respawn.
oczywiscie wchodzili i wychodzili wielokrotnie
i to pomiedzy wszystkimi skladami.

takie techniki to niech sobie na mecze zostawiaja,bo to wlasnie typowe statsiarstow majace na celu tylko puntow zbieranie!!

I nie wiem jak reszta ale ja od graczy klanowych wymagam,wzorowej postawy podczas gry na serwerach ogolnodostepnych.
w koncu reprezentuja barwy klanu a po drogie mozna powiedziec ze to jakis autorytet dla reszty graczy.
i tak np moglbym wymienic dwa klany ktore lamia,bo nie pamietam nickow graczy tylko nazwe klanu
wiec dla mnie to klan tak gral a nie dany gracz!!

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2006, 09:49 

90s napisał(a):
wszyscy jestesmy statsiarze, w koncu gramy na rankingowych i malo kto gra zespolowo.
mnie ostatnio zaczelo irytowac dolanczanie sie graczy i odrazu opuszczanie skladu,i tak np.wczoraj jeden z lepszych polskich klanow
bo co chwile sie dolanczalo dwoch graczy,by zbierac za asysty ablo gdy bylem blisko flagi przeciwnika to miec dobry respawn.

takie techniki to niech sobie na mecze zostawiaja,bo to wlasnie typowe statsiarstow majace na celu tylko puntow zbieranie!!

I nie wiem jak reszta ale ja od graczy klanowych wymagam,wzorowej postawy podczas gry na serwerach ogolnodostepnych.
w koncu reprezentuja barwy klanu a po drogie mozna powiedziec ze to jakis autorytet dla reszty graczy.
i tak np moglbym wymienic dwa klany ktore lamia,bo nie pamietam nickow graczy tylko nazwe klanu

Ale o co Ci chodzi??
Zmiana squadów podczas rundy to obowiązek.
Jeśli giniesz patrzysz na mapkę czy ktoś nie potrzebuje pomocy ( np. sam przejmuje flagę przeciwnika).
Nie krytykuj ludzi którzy chcą wygrać rundę. I nie mów proszę że ktoś pasożytuje na dobry respawn.

PS. nie widziałem sytuacji o której piszesz. może tak było, ale proszę nie uogulniaj że osoby zmieniające skład są BE.

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2006, 10:13 

90s napisał(a):

szczerze mnie rozbawiles :). chyba nie zdajesz sobie sprawy ze flaga ktora pomaga ci opuscic / podniesc 2-3 ludzi ma szanse na sukces, a taka ktora "obslugujesz" sam spotka sie z artyleria/szybkim spawnem wroga w polowie drogi?
nie wiem jak klan ci pomagal, zreszta jest to nie wazne-powinienes byc im wdzieczny, i jestem pewien "ze punkty za asyste" mieli gleboko w d... .
chociarz i tak sukces-zalozyles sklad. po pol roku gry ludzie zaczynaja rozumiec ze sklady w BF2 to nie chat roomy w ktorych mozna pospiewac, tylko czemus sluza w grze.
gl w krainie lone wolf.

Tytuł:
PostNapisane: 4 sty 2006, 10:44 

90s napisał(a):
mnie ostatnio zaczelo irytowac dolanczanie sie graczy i odrazu opuszczanie skladu

to sie nazywa team play, spown i robisz nowy sklad (wiekszy wybor do spownu dla innych myslacych graczy)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 613 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 41  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2