Cytuj:
Cytuj:
- automatyczne zaznaczanie na panelu pilota i działonowego pojazdów (i tych na ziemii jak i w powietrzu)
To by pozwolilo mi atakowac z daleka bez potrzeby zblizania sie i narazania na atak ;]
Lekceważysz AA. One też Cię widdzą... z daleka...

a poza tym wlasnie rownowaga, i grywalnosc wymagala by skrocenie tych 8000m do odległości o wiele bliższej... Niekierowanymi rakietami przecież nie trafisz z dużej odległości. Możesz conajwięcej zamieszanie niezle zrobić i liczyć na fart.
Cytuj:
Cytuj:
- dodać ze 2/4 samonaprowadzające się rakiety AA
To zlockowane heli juz w ogole by nie wystarowalo
Przeciwne heli też ma flary i w przeciwnej drużynie są AA, pozostawanie dłużej w jednym miejscu było by raczej niebezpieczne...

Cytuj:
Cytuj:
- dać dzałonowemu kilka SAMONAPROWADZAJACYCH się rakiet powietrze-ziemia
To by moj kumpel, ktory na ffa u mnie gunneruje zazwyczaj byl jak w raju

A takto musi klikac i mi marudzi "szybciej! chce dobic do 100" ;D
Zapominasz, że latanie po całej mapie w poszukianiu fragów było by już przeszłością...

ale pewnie i tak by marudził... marudził, że mu czerwona lampka miga w kokpicie...
Cytuj:
Cytuj:
- zrobić z drzew, lasów podobną zasłonę przed radarami AA jak budynkom (nie widzę heli, ale bradley już mi go zalokował i z chirurgiczną celnością puszczam pomiędzy gałęziami 4 rakiety AA)
Jakbym mogl sie chowac za drzewami z wieksza skutecznoscia to bym tym bardziej scigal wozy AA ;]
Nie zauważyłeś jednego. A mianowicie, że ten wóz AA też może ukryć się w drzewach, tak byś nie widział go na radarze, a zarazem on Ciebie z drzew mógłby widzieć...
Cytuj:
Cytuj:
- dać możliwość wyrzucania flar bez konieczności czekania aż się "przeładują"
Zbedne bo flary sie unosza na tyle dlugo, ze 1 zestaw wystarcza na ucieczke ;]
Przykład, uciekasz helikopterem przez otwartą przestrzeń mając świadomość, że rakiety AA są zabujcze. 2 a nawet czasem 1 portafią zdjąć moja maszynę na ziemię. W kokpicie migają mi jak oszalałe czerwone lampki. Wyrzucam flary - dwie rakiety przeszły bokiem. Nastepne będe mogl wyrzucic dobiero za 5 seekund!

Po 4 sekundach mam rakietę w silniku...