PotulnY napisał(a):
Jak mam SWD to to, że ktoś skacze nie robi na mnie wrażenia, bo zawsze jest ten moment, kiedy cel jest w max i min, czyli na ziemi wtedy można oddać strzał. Nie jeden już się zdziwił jak dostał w powietrzu nawet w pełnym biegu trzeba mieć tylko trochę wprawy i szczęścia do pingu.
Skakanie nie pomaga wobec wprawnego snajpera. Ale jako ze 95% snajperow wprawy nie ma to ludzie z doswiadczenia kangurzenia wiedza ze snajper ich po tym nie trafia. I to wlasnie mniemanie wynika z grania ze snajperami ktorym skakanie przeszkadza. Dla mnie jak cel skacze to lepiej bo wiecej czasu zajmuje mu zeby sie schowac.. puchnie przy tym i ma ewidentne problemy z dobiegnieciem gdziekolwiek

bardzo lubie wizualny efekt trafiania z M24 gdy cel jest w fazie lotu i zarabiajac kulke wylatuje w powietrze jakby z jakiegos granatnika oberwał
Snajperem fajnie sie gra ale z wlasnego doswiadczenia w 4 meczach w CB, z czego 3 wygrane i 1 przegrany wnioskuje ze lepiej grac mecze Assaultem niz Snajperem bo wlasnie w tym przegranym gralem w 70% czasu jako Snajper. Co innego mapy 64 osobowe.. tam "utrata" jednego Assaulta na rzecz Snajperow niewiele zmienia w rozgrywce. Tak wiec mimo ze duchowo czuje się snajperem to nie potrafię już bronić tej klasy.
PS. Moze sie to zmienic kiedy po jakims patchu zrobia tak ze z M24 zabija sie jednym strzalem w korpus.. ale na to sie nie zanosi.
PS2. Jedyna mapa z 16 w ktorej mozna pokusic sie o snajpera jest chyba Kubra Dam. Jest calkiem pomocny przy zdobywaniu Upper Dam.
EDIT: O Kubra Dam pisalem z perspektywy meczow infantry.