Teraz jest 26 lis 2024, 09:52

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 52  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 7 sty 2006, 12:43 

PotulnY napisał(a):
Jak mam SWD to to, że ktoś skacze nie robi na mnie wrażenia, bo zawsze jest ten moment, kiedy cel jest w max i min, czyli na ziemi wtedy można oddać strzał. Nie jeden już się zdziwił jak dostał w powietrzu nawet w pełnym biegu trzeba mieć tylko trochę wprawy i szczęścia do pingu.

Skakanie nie pomaga wobec wprawnego snajpera. Ale jako ze 95% snajperow wprawy nie ma to ludzie z doswiadczenia kangurzenia wiedza ze snajper ich po tym nie trafia. I to wlasnie mniemanie wynika z grania ze snajperami ktorym skakanie przeszkadza. Dla mnie jak cel skacze to lepiej bo wiecej czasu zajmuje mu zeby sie schowac.. puchnie przy tym i ma ewidentne problemy z dobiegnieciem gdziekolwiek :lol: bardzo lubie wizualny efekt trafiania z M24 gdy cel jest w fazie lotu i zarabiajac kulke wylatuje w powietrze jakby z jakiegos granatnika oberwał :lol:
Snajperem fajnie sie gra ale z wlasnego doswiadczenia w 4 meczach w CB, z czego 3 wygrane i 1 przegrany wnioskuje ze lepiej grac mecze Assaultem niz Snajperem bo wlasnie w tym przegranym gralem w 70% czasu jako Snajper. Co innego mapy 64 osobowe.. tam "utrata" jednego Assaulta na rzecz Snajperow niewiele zmienia w rozgrywce. Tak wiec mimo ze duchowo czuje się snajperem to nie potrafię już bronić tej klasy.

PS. Moze sie to zmienic kiedy po jakims patchu zrobia tak ze z M24 zabija sie jednym strzalem w korpus.. ale na to sie nie zanosi.

PS2. Jedyna mapa z 16 w ktorej mozna pokusic sie o snajpera jest chyba Kubra Dam. Jest calkiem pomocny przy zdobywaniu Upper Dam.

EDIT: O Kubra Dam pisalem z perspektywy meczow infantry.

Ostatnio edytowano 7 sty 2006, 15:02 przez Mordoklej, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 7 sty 2006, 14:16 

Amen, ale jeszcze nie wychodźcie z kościoła będzie słowo na drogę :) Całkowicie się z tobą zgadzam krówko Mordoklejko (no offence). Z tego, co zaobserwowałem to w większości zaczynają skakać, gdy nie wiedzą skąd się do nich strzela, bo jak wiedzą to padają na glebę i myślą, że szybciej i celniej trafią snajpera (dzięki im za to). Co do map to racja nie na wszystkich da się grać snajperem zwłaszcza zależy to od natężenia ruchu w powietrzu jak i kołowego na ziemi. Lecz na większości 16stek gdzie liczba pojazdów jest mocno ograniczona dobry snajper bywa bardzo pomocny. W meczach owszem snajper w większości przypadków jest zbędny. Zwłaszcza, że większość graczy stosuje taktyki granatnik + bunny hopping, bo tak ta gra jest zrobiona, a w meczach jak każdy wie liczy się skuteczność i wynik a nie to, co komu się podoba i uważa za fer play :) Są jednak takie mapy i sytuacje, że dobre snajpidło może wygrać mapę (nie mówię sam, ale przy dobrym zgraniu w czasie z resztą teamu). Nic bowiem tak skutecznie nie opóźni piechoty jak dobry snajper poza zasięgiem granatnika :) sprzątający złych specopów i inne ppance :twisted: Koniec kazania i niechaj moc 7.62 będzie z wami.

Tytuł:
PostNapisane: 7 sty 2006, 14:52 
Zbanowany

ja gram snajperem i wg mnie najlepsza mapa dla snajpiego do Sharqi Peniusila 8) dlatego jest moja ulubiona plansza bo w dobrym miejscu dzwig a jak juz na niego wejdziesz to.......... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 7 sty 2006, 14:58 

Karolix napisał(a):
ja gram snajperem i wg mnie najlepsza mapa dla snajpiego do Sharqi Peniusila 8) dlatego jest moja ulubiona plansza bo w dobrym miejscu dzwig a jak juz na niego wejdziesz to.......... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

To obrywasz z granatnika od dolu :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 7 sty 2006, 15:26 

Karolix napisał(a):

.... to kazdy piechociaz tam patrzy. Pierwsze miejsce na ktore sie patrzy na sharqi peninsula, a ty chcesz sie tam kryc ... miod :) Dobra mmiejscowka, ale jesliw druzynie przeciwnej siedza noobki i patrza pod nogi i conajwyzej przed siebie ;]

A tu mozesz mnie sprawdzic - Veres - http://tiny.pl/xh88 - Bf2 Tracker

Tytuł:
PostNapisane: 7 sty 2006, 15:33 

Walatch napisał(a):
Karolix napisał(a):

.... to kazdy piechociaz tam patrzy. Pierwsze miejsce na ktore sie patrzy na sharqi peninsula, a ty chcesz sie tam kryc ... miod :) Dobra mmiejscowka, ale jesliw druzynie przeciwnej siedza noobki i patrza pod nogi i conajwyzej przed siebie ;]
no wlasnie jak nie wiadomo gdzie jest to wiadomo ze na Dzwigu

PS. Czemu jak napisniemu Q Zauwazone to na dole mamy SNAJPER czemu akurat On ?? rownie dobrze moglo byc MEDYK GRANIADER itp. :?:

Tytuł:
PostNapisane: 7 sty 2006, 18:14 

90s napisał(a):
jak wiem ze jest snajper to zaczynam robic zajaczka
i zapewne cisnienie wam skacze patrzac na takie cudo na celowniku

Nie. Śmieje się z " debila ", który skacze jak małpa na otwartej przestrzeni. Wcale nie jest trudno go trafić bo celując w korpus i tak w coś trafisz :)

Ktoś na forum miał opis " nie uciekaj przed snajperem, umrzesz zmęczony " czy jakoś tak

Tytuł:
PostNapisane: 7 sty 2006, 20:49 

Cytuj:
PS. Czemu jak napisniemu Q Zauwazone to na dole mamy SNAJPER czemu akurat On ?? rownie dobrze moglo byc MEDYK GRANIADER itp. :?:

Bo twórcy gry wychodzą z założenia, że snajpera trudniej dostrzec niż np. granadiera, czy medyka. A czasem naprawde nie wiadomo skad strzelają i ta opcja się przydaje :D

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, 10:46 

Zazwyczj słyszy się strzał po czym wszyscy się rozbiegają :D no i cóz ja padam ^^ czemu zawsze ja! :D :p

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, 11:19 

idziesz ana końcu kolumny ? 8) Ja tak robie. Zabijam kolesia na końcu pochodu, medycy się wracają wale im w plecy celuje w głowe zabitemu na początku żołnieżowi i czekam aż go medycy podniosą. Kiedyś tym sposobem miałem 13 killsów na jednym kolesiu

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, 11:26 

ja raz kolesia męczyłem az 6 razy :D ;P i to czołgiem :D

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, 11:29 

jakoś pojazdy mnie nie przekonują. Zawsze wolałem piechote. Jeżeli spotkasz dobry team np. tych 6 to żywy nie wyjedziesz. Kiedyś ganiałem ja medyk i 4 AT :)

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, 11:38 

:lol: normalnie drużyna pierścienia : D:P

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, 13:33 

Ja raz mialem sytuacje na Sharqi Peninsula ze byl przy fladze (na budowie) medyk i asfalt.. No to ja w łeb asfalta.. medyk cyk asfalt żyje.. no to ja w łeb asfalta.. medyk cyk asfalt żyje.. i znowu, i znowu.. i tak 8 razy az gosc sie rozlaczyl z serwera.. Specjalnie medyka nie zabijalem i mialem ubaw z tej sytuacji :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, 13:47 

[
Cytuj:
quote="Specyfik"]
90s napisał(a):
jak wiem ze jest snajper to zaczynam robic zajaczka
i zapewne cisnienie wam skacze patrzac na takie cudo na celowniku

Nie. Śmieje się z " debila ", który skacze jak małpa na otwartej przestrzeni. Wcale nie jest trudno go trafić bo celując w korpus i tak w coś trafisz :)

to widze ze faktycznie macie juz dopracowane granie snajpa
mnie dobijalo to skakanie innych.
zapewne macie tez dobry sprzet z wysokim dpi bo dokladnosc w tej profesji to podstawa
i pada markowego
na jakiej czulosci w opcjach gry gracie??

co do dziekowania za uratowanie zycia to racja
nikt nie wie ze snajper mu uratowal tylek bo i skad?
co innego medykt ktory nas podnosi,jest blisko i wiadomo co zrobil bo to widac.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 52  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2