sorry że dopiero dzisiaj ale nawał pracy:)
[PL] Pl.Rec.Gry.Komputerowe - Battlefield1942
vs [PL] Senatus PopulusQue Romanus
[PL] Pl.Rec.Gry.Komputerowe - Battlefield1942 map: Carentan
[PL] Senatus PopulusQue Romanus map: UN_Berlin
admins: Deec
:568:
match time and date: 19.01.2006 2100 CET
server: [3C] & PKT Clans Server
Scores:
First map: Carentan
[PL] Pl.Rec.Gry.Komputerowe - Battlefield1942 (
allied) vs [PL] Senatus PopulusQue Romanus(
axis) 66:74
[PL] Senatus PopulusQue Romanus (
allied) vs [PL] Pl.Rec.Gry.Komputerowe - Battlefield1942 (
axis) 122:38
Scores after map: [PL] Pl.Rec.Gry.Komputerowe - Battlefield1942 104:196 [PL] Senatus PopulusQue Romanus
Second map: UN_Berlin
[PL] Pl.Rec.Gry.Komputerowe - Battlefield1942 (
allied) vs [PL] Senatus PopulusQue Romanus(
axis) 0:189
[PL] Senatus PopulusQue Romanus (
allied) vs [PL] Pl.Rec.Gry.Komputerowe - Battlefield1942 (
axis) 172:0
Scores after map: [PL] Pl.Rec.Gry.Komputerowe - Battlefield1942 0:361 [PL] Senatus PopulusQue Romanus
Match score: 104:557 for [PL] Senatus PopulusQue Romanus
Links to screens:
keyhash -
1 -
http://img77.imageshack.us/img77/6011/stalin16fx.jpg
2 -
http://img77.imageshack.us/img77/3166/stalin25hc.jpg
3 -
http://img13.imageshack.us/img13/2931/carentan11yq.jpg
4 -
http://img13.imageshack.us/img13/1814/carentan20gi.jpg
Admin match report:
Po krótkiej (a może nie takiej krótkiej) ustaliliśmy serwery gry na mecz. Planowany mecz byl na
[3C] & PKT Clans Server i druga mapa na serwerze Winter War #1. Ostatnia przerwa na potrzeby fizjologiczne i zaczynamy, restart i live
UN_Berlin w toku. [
SPQR] allied,
[PRGK] axis. Szybki początek jeden z graczy SPQR przejmuje flage pierwszą od strony allied reszta atakuje środek, atak kończy się sukcesem i tym sposobem
SPQR ma juz dwie flagi. Szybko jeden z graczy
SPQR przejmuje ostatnią flagę i zaczyna się lock na bazie axis. Tutaj
PRGK było bez szans, czasami udało im się wyszarzyć śrdokową flagę i północną ale te ataki zostały szybko rozbite przez legiony rzymskie. I tak pierwsza runda kończy się z wynikiem 172:0 dla
SPQR. Szybka zmiana teamów i teraz
SPQR axis,
PRGK allied. Poczatek znow bez jakis szokujacych rozwiazan taktycznych SPQR przejmuje poludniowa i środkową flagę, w międzyczasie wyszarzają pierwszą flagę od strony allied. Krótka wymiana ognia i
PRGK zlockowane w bazie allied. Tutaj pojedynek juz byl jednostronny i monotonny (opisze go krótko z widoku
Mace Windu). Wyjście z bazy allied tyłem wąskim przejściem, obok boegnie
Lord Sith i osłania
Sebol. Krótkie serie ale strzały SPQR są celniejsze i ranią towarzyszy
PRGK. Leczenie się nawzajem i skoki za skrzynki ale nie udaje im się przebić. Mace dostaje się na schody domku "na wprost" ale dostaje serią na schodach. Tym sposobem
SPQR wygrywa tę rundę 189:0. Zmieniamy mapkę na
Carentan, oba teamy się zgodziły i zostajemy na polskim serwerze. I tutaj zaczęły się dziwne rzeczy ("jaja").
SPQR wchodzi na mapkę i pierwsze komentarze: Gdzie tu się flagi przejmuje? Nie wiem czy to były specjalne komentarze czy nie ale wiem że gracze
SPQR zwiedzili całą mapkę...po chwili najlepszy tekst: Ten dom jest zbugowany! Okazało się że SPQR ma starą wersję Infantry Mod'a. Tutaj czekaliśmy z 12 min aż 2 graczy
SPQR zassało nową wersję. Jeszcze raz przetestowali mapkę i ten słynny zbugowany domek (w międzyczasie podglądałem mizerne próby wyskoku przez barjerkę pana
B<>K, były przy tym trochę mojego smiechu
Dobra restart i live...obie drużyny nie znały widać kompletnie mapki ale nastąpiła ciekawa sytuacja....
PRGK miało 3 flagi
SPQR dwie flagi i komentarz jednego z graczy
PRGK: eeeeeeeeee? chodziło czemu tickety stoją w miejscu, widać że teamy nie znały mapki i nie wiedziały że kluczowa jest flaga środkowa...jednak po 5 min obie drużyny rozumiały co i jak i była ostra walka o środkową flagę.
SPQR allied 122:38
PRGK axis. Zmiana teamów restart i live...tutaj już tak jak wcześniej wspomniałem teamy wiedziały jak trzeba przejmować flagi żeby tickety nei stały w miejscu i po zaciętej walce i prowadzeniu PRGK przez ok.10 min rundę jednak wygrywa
SPQR 74:66, pochwalić trzeba wyczyny gracza
[PRGK-BF]Mace Windu który się dwoił i troił o korzystny wynik dla
[PRGK]
@ za błedy przepraszam