Crist napisał(a):
Nie podoba mi się pomysl,żeby nie korzystać z TS.Grając przeciw klanom,jeśli nie będzie sprawnej komunikacji między nami,to mecz nie ma sensu!Apelowabym,żeby wszyscy,którzy mogą niech zainstaluja TS,w razie czego moglbym pomoc przy obsludze,sam wczoraj zostalem nauczony przez |FSPQR|JUHA(pozdro)

i nie jest to takie trudne,a może wiele ulatwić
Jak beda jeszcze jakies pytania to walic smialo

czesc ciekawostek i przydatnych rzeczy wam podalem wiec przetrenujcie bo wam sie przydadza
Co do klanowiczow to pamietajcie: powtorzyc sobie wychodzenie z teamow

i trenowac, trenowac i jeszcze raz trenowac
Jezeli chodzi o taktyke to tez mysle ze pewnie bedzie ona wygladac tak jak przedstawil ja sawik

ale bardziej mnie interesuje jak bedzie wygladac nasz TS

mam nadzieje ze nie bedziemy robic sub-chaneli bo z checia pogram na jednym TS-ie z 32 osobami
Jezeli chodzi o Karkanda to taka wstepna taktyke bede mogl przedstawic, ale Kubra i Songhua to jedna wielka magia

nikt w CB32 na nich nie gra (przynajmniej ja jeszcze nie widzialem) wiec nie mam pojecia co wymyslic, a 64 tym bardziej
Jezeli chodzi o Karkanda to raczej taktyka nikogo z klanowiczow nie zaskoczy
Natomiast sprzet, commandera, i ziemniakow mysle ze ustalimy w piatek na TS-ie (przypominam zeby podac o ktorej ktory klan moze w piatek wpasc)

narazie wstepnie 19 (po wypowiedzi 2 klanow).
P.S.
sawik napisał(a):
i wlasnie dlatego sprzeciwialbym sie takiemu kategorycznemu stwierdzaniu: aktywacja musi byc! Bo nawet lepper wie ze balcerowicz taki zly juz nie jest

Rozbroiles mnie tym zdaniem

ale sie zgadzam