Teraz jest 26 lis 2024, 08:59

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 52  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 18:30 

Z góry przepraszam za offtopa.
:arrow: Na boga kiedy rodzice zaczną poważnie patrzeć na te wielkie 16+ na pudełku :) Człowiek wraca zmęczony do domu odbiera mejla dostaje powiadomienie o odpowiedzi myśli, że ktoś coś ciekawego na temat z konkretami i konstruktywnie napisał. A potem doznałem brutalnego przebudzenia :evil: i zobaczyłem posty o handlu bronią i o tym, że ktoś ma zeza. Jak nie macie nic ciekawego do napisania na temat tej profesji to sobie darujcie tego typu komenarze i zażalenia bo znów zrobi się tu burdello :evil: :twisted:

ps. Nie dotyczy starych wyjadaczy.

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 18:45 

Czy ma ktoś jakieś nformacje jaką to nową snajperke dodadzą w patchu 1.2 :?: Jak narazie jestem fanem dragunova i ciekawi mnie, czy z nowym patchem zdradze tą broń :)

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 20:03 

Yamsza napisał(a):
Czy ma ktoś jakieś nformacje jaką to nową snajperke dodadzą w patchu 1.2 :?: Jak narazie jestem fanem dragunova i ciekawi mnie, czy z nowym patchem zdradze tą broń :)

Mam nadzieje że to będzie karabin przeciwpancerny :)
Jeden szczał jeden trup będzie obowiązywać nawet w czołgach :o LOL

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 20:10 

mnie to wsiu ryba

Tytuł:
PostNapisane: 12 sty 2006, 23:13 

dopóki Cię nie zdejmie po raz któryś :)

Tytuł:
PostNapisane: 13 sty 2006, 02:32 

Może dodadzą coś 'cichszego'? mnie by odpowiadał PSG-1 ^^, a snajper stałby się w końcu trochę większym łowcą niż dotychczas, choć z deczka byłby już odrobinę przesadzony ^^

Tytuł:
PostNapisane: 13 sty 2006, 11:43 

Mało ważne co dodadzą zapewno coś europejskiego może będzie to wspomniane PSG-1, a może np SIG SG550, albo jeszcze coś mniej znanego jak MSG-90. Pewno nie zrobią nic lepszego od m24 jeśli nie będzie produkcji amerykańskiej. Mi i tak najbardziej podoba się pomysł z zabieraniem claymore'ów wreszcie skończy się ich wysadzanie jak się ma granaty albo modły do allaha, żeby nikt w nie nie wlazł z naszych jak się granaty skończyły :)

Tytuł:
PostNapisane: 13 sty 2006, 12:09 

W dodadku z armią EU będzie L96A1. Więc pewnie pójdą na łatwiznę i tak jak w przypadku SF podstawowa broń z dodatku będzie jednocześnie unlockiem w podstawce. A AT dostanie pewnie P90. http://www.snipercentral.com/l96a1.htm

Tytuł:
PostNapisane: 13 sty 2006, 12:33 

wygląd i nazwa a mechanika broni w grze to dwie różne sprawy

mam takie dziwne wrażenie że dostaniemy klon M24

jakby dali coś ala SWD ale z tłumnikiem (mogliby zredukować odrobinę dmg i celność) to zrobiłoby się bardzo ciekawie - takiego snipaha faktycznie nalerzałoby wypatrzeć - zamiast lokalizować z duzą precyzją po pierwszym strzale jak jest w przypadku M95)

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2006, 14:07 

Witam na wstepie przyznam sie ze nie czytalem wszystkich postow :P bo wiekszosc to off-topy nie wnoszace nic do tematu
Mam kilka pytan i chciałbym dostac na nie odpowiedzi przynajmniej połowiczne :P

Na wstepie powiem ze moja ulubioną klasą jest Sniper oraz Commando chyba dla tego ze tez ma celownik optyczny (+laser) :P

1-sze pytanko dotyczy bardziej zasięgów broni jakich uzywa sniper oraz Commando poniewaz nie raz celujac w glowe z dalekiej odleglosci i nic nie robiąc przeciwnikowi :(

2-gie pytanko dotyczy pozycji, nie pytam sie gdzie mam sie klasc na planszy ale bardziej chodzi mi o cos takiego wiem ze dany sektor moze byc naszpikowany przeciwnikiem wiec zajmowac pozycjie z przodu danego sektora czy moze lepiej zakradac sie z boku danego sektora

3-cie pytanko co do Commando wiem ze nie jest on szturmowcem a bardziej specem od czegos :P i tu pytanko do czego najlepiej nadaje sie commandos ? czytalem gdzies o tym ze zadaniem jego jest wysadzanie wszystkiego co sie da miedzy innymi czolgi przeciwnika tylko jak sie zakrasc do takiego czolgu ? I jeszcze jedno sniper jest samotnym wedrowcem czy Commando rowniez nim jest ? czy moze bardziej jest wydajny w zwaraciu z drozyną ?

4-te pytanko Trening chciałem sięzapytac jak trenowac ? chodzi tu o celowanie poruszanie sie pod obstrzalem itp..

5-te pytanko jestem nowy i niewiem czy da sie regolowac zoom w snajperce i innych broniach oraz niektore bronie maja nóżki czy da się je rozstawiać gdy lezymy aby bron byla bardziej statyczna ?

6-te pytanko Chodzi o odblokowanie broni jezeli lubie owe klasy jaka bron wpierw odblokowac ? i czy te odblokowywanie jest reczne czy samo sie odblokowuje w zaleznosci jakie mnielismy wyniki i najlepszy wynik z dana bronia odblokowuje dana bron ?

7-me pytanko Moze macie jeszcze jakies rady dla Szeregowca (dzis awans) :P moze jak skutecznie walczyc owymi klasasmi z opancezona jednostka ?

8-pytanko czytalem cos ze wspominacie o odblokowaniu Beretty ? ale ja jej nie widze czy moze ona jest w dodatku Specjal Force ?

Dzieki i Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2006, 14:50 

A szkoda bo warto byłoby przeczytać te 33 strony offtopów.
Celownik nie jest laserowy :) jest to celownik kolimatorowy.

1. Zależy od tego czy cel się porusza czy nie wtedy trzeba brać poprawke na odległość jak i na ping. Każda broń jest skuteczna na jakiejś odległości ponieważ jest coś takiego jak rozrzut.

2. Trzeba myśleć co się dzieje na polu wokół nas i wybierać adekwatne do sytuacji trasy i taktyki.

3. Commando nadaje się do wszystkiego. Na miejskich mapach nie problem wysadzić czołg jak jego kierowca wciska się w alejki. Gra jest nastawiona na granie w zespole więc sam sobie odpowiedz.

4. Najlepszym treningiem jest praktyka czyli granie.

5. Zoom ma tylko 1poziom a nóżek się nie rozkłada. Zmiana pozycji na leżenie czy kucanie poprawia statyczność, a co za tym idzie celność.

6. Po dostaniu awansu przy którym dostaje się możliwość odblokowania broni wyskakuje ci okienko z brońmi które możesz odblokować. Nie ma w tym żadnego automatycznego wybierania itp. Wybieraj to co ci się podoba.

7. Snajperem najlepiej się schować przed czołgiem i innym sprzętem opancerzonym i przeczekać. Komandosem można podłożyć c4 na drodze przejazdu lub podrzucić w momencie gdy sprzęt nas mija.

8. Nie ma czegoś takiego jak Beretta w bfie jest Barrett M95. Można go odblokować u snajpera nie trzeba mieć SF czy czego kolwiek innego poza awansem.

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 00:27 

A co wpierw lepiej odblokowac ?
Snajperek nową czy moze jakiegoś guna ? dajmy to G3... dla Commandosa ? a moze masz inna rade ? lub ktos z was ?

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 01:27 

A może tak zaczniecie używać daru zwanego mózgiem :?: :idea: Każdy gnat jest dobry do czegoś a odblokowuje się zazwyczaj i tak to co komu się podoba. :evil: Przestańcie robić z topicu o offtopach ze snajpieniem w tle topicu o odblokowanych broniach z offtopami w tle :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 09:04 

Remx napisał(a):
A co wpierw lepiej odblokowac ?
Snajperek nową czy moze jakiegoś guna ? dajmy to G3... dla Commandosa ? a moze masz inna rade ? lub ktos z was ?

Kurde! Stary szukaj! Kiedyś takich tematów było mnóstwo. Teraz jak możesz mieć unlock co drugi dzień to se odblokuj cokolwiek. Albo pisz w innym temacie np:
http://forum.battlefield.pl/viewtopic.p ... blokowa%E6
http://forum.battlefield.pl/viewtopic.p ... E6&start=0
I nie graj snajperem :!: :!: :!:

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 12:16 

Niechce zakładać nowego topicu więc swoją proźbę umieszcze tutaj.

Snajperem gram najwięcej. Pasuje mi nim bycie gdyż jest to profesja w której liczy się indywidualizm, spokój i opanowanie. Niestety, mam nie odparte wrażenie że coś jest nie tak z tą prosesją w grze. Dokładniej chodzi o celność snajperek. Wiem, że należy strzelać w głowę, brać poprawkę na pingi i wiele innych rzeczy ale czasami aż chwytam się za głowę i mówię sobie, dlaczego ten "kolo" jeszcze żyje!!!

Żadnym problemem jest strzelanie do żołnierza który tkwi nieruchomo. Ale czasami i tak nie ginie :x, chociaż strzał był 100 procentowy. Bardzo mnie to irytuje :lol:

PS. Jak sztrzelać do biegnących żołnierzy?

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 768 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 52  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2