Teraz jest 15 lis 2024, 05:44

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 170 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2006, 20:54 
Moderator forum

=GR@M=fistach735 napisał(a):
w innych grach sieciowych czesto rysują na monitorze kropki (w kazdej kafejce internetowej w moim mieście są mazakiem na tasmie narysowane :))
mi tam takie cos przeszkadza :/

??? Nie wiedziałem że takie kropki namalowane na monitorze na print screenach wychodzą. Człowiek uczy sie całe życie :lol:. Koleś dostał bana za ingerencje/zmiany w kodzie gry. Chciał mieć kropke - mógł zrobić mazakiem .

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2006, 20:59 

Czerwona kropka na wlasnym monitorze to chyba zadne przestepstwo ? ;]

ps. Stefan moj wywod nie powstal bez podstaw, tylko tego co widuje na serwerach wiec daruj sobie :)

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2006, 21:03 

powiedz mi co widujesz na serwerach, bo nierozumiem twojego podtekstu.

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2006, 21:03 

Hoho, a juz zapomnialem, po co gra sie na polskich serwerach. Dawno nie dostalem ladnych bluzgow, "fukin hax!" i kick to nie to samo co piekne polskie epitety 8)

@Deshroom - Wow sie znudzil? :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 16 sty 2006, 21:08 

Dumch napisał(a):
Zbanowany za screena? Czy na jego podstawie?
[PsB:4671 S04C842D4] 9c91853331beecf6350423ff816b1297 "eXploit.Bogna" "213.192.64.46" Screenshot

O widze, ze stare "brudy" wychodza.
Jako byly gracz eXploit chce to wyjasnic. Bogna zostala zlapana na freeplay (chyba serwer wildy jesli dobrze pamietam) za maly program, ktory stawia jej kropke na srodku ekranu.
Nigdy nie grala w naszym podstawowym skladzie, a w momencie informacji o tym zostala zawieszona, a po potwierdzeniu informacji - przeszla w bfowy stan spoczynku.
Admini wildy przegladneli wszystkie screeny pb z naszego klanu i nie znalezli nikogo wiecej z czyms takim. Ja rowniez sprawdzilem screeny na naszym serwerze klanowym i nikogo innego nie znalazlem.
Na tym zamknelismy sprawe, bo rozglos na pewno nie przyniosl by zadnego pozytku.

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2006, 01:26 

No toście mnie nastraszyli -mam prawie na środku ekranu wypalony pixel! (gwarancja nie obejmuje - bo musiałby być ekran jak muchomor - takie normy) znaczy po prostu cziter jestem. do tej pory mnie tylko wkurzał ale teraz spojrzałem na niego jakby z innej perspektywy.
Panowie bez jaj my tu o poważnych sprawach a wy kikujecie kogoś że sobie kropkę walnął - a niech sobie nawet zamaluje cały ekran., a swoją drogą używacie jakiegoś dziwnego slangu - macie gdzieś jakiś faq jeśli chodzi o cziterów, co używają i jak żeby rozpoznać?

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2006, 02:37 
Moderator forum

Chłopie - ty poważnie piszesz bo jakoś nie moge odnaleźć cienia aronii w twoim poście :shock: . Chyba że ten pixel masz "wypalony" na karcie graficznej :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2006, 04:32 

*CQF*Dr4go napisał(a):
tak, tylko że ta kropeczka była pomocna snajperowi lub antytankowi :P

Chyba tylko dla AT może to mieć jakieś zastosowanie bo w snajperce to bez zooma Pan Bóg kule nosi i w ogóle nie ma co marzyć o trafianiu w cokolwiek w ten sposób.

PostNapisane: 17 sty 2006, 05:31 

Pizdziedz napisał(a):
Gralismy wczoraj w EA Polska po drugiej stronie Wildy...
No i co chwila dostawalem heada z kilometra z M16A2
najczesciej od takiego sledzika (delfinka) co nawet za specjalnie nie celowal, mowie wymiatacze te wildy, ale po chwili trafil mnie trzymajac giwere do gory ??? w locie oczywiscie: head... :roll:
Mowie no dobra kozacy, trudno. ALe po chwili wszycy u mnie w squadzie mialo ten sam problem z head shotem, co chwila wilda.cs4cu i head..... wyszlismy wszyscy na ea enda i byl luzki. Ja tam bede ich unikal bo nie mam frajdy obrywac heada od sledzika w locie za kazdym razem, cos mi tu nie pasuje...
mial ktos podobne doświadczenia ?

Drogi Kolego !!!
W roku panskim 1997 moze 98 spotkalem sie z podobnym zarzutem pod adresem mojego kolegi ( a bylem wtedy piekny i młody a kolega byl najlepszym moim zdaniem graczem w Unreal Turnaiment) ale...mysle ze moge Ci pomoc ...
1.* "Kedys"
gdy gralo sie na modemach i pingi przekraczaly grubo ponad 300 ms
mozna bylo uswadczyc, na roznych serwerach graczy, ktorzy w niezrozumialy sposob potrafili trafic ci z drugiego konca mapy a nie bylo wtedy pojecia headshoot - dziwne nie !??
Trafienie nastepowalo zawsze w korpus nigdy nie zdejmowalo calego zycia zawsze tylko pare kresek gralo sie wtedy w unreal i qaka ale i tak mozna bylo uswiadczyc cos co bylo nazwijmy to "czitem"
2*.Czesto zdazalo sie ze grajacy dostawali rakieta jak tylko wybiegali za zakretu kolejny "dziw natury" ale co tam ...
Pozniej pojawila sie gra, ktora wszystko zmienila czyli "Soldier Off Fortune" wprowadzajac zroznicowane obrazenia i inna animacje upadku zolnierza w zaleznosci od miejsca trafienia oraz zroznicowane uszkodzenia ... pojawilo sie wtedy okreslenie headshoot - ale ze byl to singiel niewiele to wnosilo do grania w sieci ...ale ta technologie zaczeli wprowadzac inni producenci gier.
3*. Dopiero CS upowszechnil to zjawisko, ze ginelo sie od pierwszego strzalu
i wtedy pojewili sie gosciowie co tak umieli "czitowac", ze nie szlo z nimi grac.
Nastal boom na roznego rodzaju dopalacze i roznego rodzaju sztuczki lacznie z hakowaniam komputerow innych graczy dla tych co nie umieli dobrze czitowac.
Ale, ale do rzeczy...
Mysle ze w twoim przypadku dobre by bylo odpoalenie starego dobrego CS`a i pogranie na mapach gdzie gra sie tylko przy uzyciu tylko pistoletow nie zadnych karabinow maszynowych tylko pistoletow wtedy jak "troche" przyjacielu potrenujesz to wyrobisz sobie niezbedne nawyki strzelania miedzy oczy

Stawianie zarzutow komus kto np. zaczynal od CSa lub jest poprostu dobry i ma juz takie strzelanie we krwii jest zarzutem conajmniej podobnym do tego ze slonce kreci sie wokol ziemi ...ale masz racje nalezy byc czujnym...

Moim skromnym zdaniem zlekka umoczyles w tym momecie d... zwracam sie do Ciebie prostym zolnierskim slowem KOLEGO majac na wzgledzie Twoje dobro .

:arrow: POZDRAWIAM wszystkich co dobrze "oszukuja" innych obym dorownal Wam w oszukiwaniu Calcium. :lol: 8)

1. Mozna nauczyc sie strzalac na tzw. pozycje czyli na mapach sa miejsca za po dlugim trenowani gdzie czesto pojawia sie przeciwnik a jesli do tego malo sie rusza ma trafienia gwarantowane.
Przyklad w beefie: najprostsza odmiana jest kampienie na respawnach .
2. Zjawisko "czasowek" czyli strzelasz w miejscu gdzie moze pojawic sie przeciwnik wtedy sam wpada na strzal.
Przyklad w beefie:na karkandzie gra zaczyna sie zwykle od rzucania granatow na podejscie na pierwsza flage.
3.SKill czyli umiejetnosci, czyli jak pograsz troszke dluzej to moze zastaniesz oskarzony o czitiwanie czego Ci serdecznie zycze !!!! 8)

nawet gdy jestes daleko..."

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2006, 06:12 

=GR@M=fistach735 napisał(a):
podziwiałem go kiedyś za skilla :)

Za jakiego skilla :). Ja nie mam żadnego skilla. Ale Thx za komplement, że miałem jakiegoś Fana.

Draga nie martw sięo mój Klucz CD. [ Sry za przękęcenie nicka ] 130 zeta siedzi w kieszeni.

Przy starym nicku Owca [ a obecnym Zbananowca Owca -> gram, latam tak samo jak na tamtym, tylko że czyste konto i z CZYSTYM SUMIENIEM ] byłem zbanowany tylko 2 razy. Raz za wal, 2 raz że chciałem kopnąć członka klanu ich servera za to, że sam niestosował się do regulaminu jaki napisali sami.

Teraz i tak nie zagram już na starym nicku. Miałem awarie HDD na którym miałem spis emaili [ około 16 -> każdy do czego innego ] , gdzie w razie "W" mógłbym odzyskać hasło do sowojego starego nicku. Bo niewiem jaki to był i jakie hasło.
Poza tym PB banuje tylko na serwie, na którym się używało. Na innych mogłem graż spokojnie.

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2006, 07:48 

Hynol napisał(a):
Cały temat jest mocno "z dupy", ale powiedzmy że można go potrzymać jako zabawe dla starszych graczy. Ale takie coś to już przesada:

90s napisał(a):
Ja nie chce nikogo oskarzac ale dowiedzialem sie ze jest jakas strona gdzie jest lista graczy zbanowanych o cheterstwo i kilku graczy z wildy tam widnieje,i ma zakaz gry na wielu serwerach

"Kolego" - prosz Cię bardzo pokaż nam tą liste, daj linka albo STFU. Jesteś kolejnym masterem który gdzieś, coś od kogoś... I dalej rozpuszczasz plote. I nie interesuje mnie kompletnie jakiego klanu ta plota dotyczy, gdyż nie zmieniłoby to mojej reakcji. Więc albo podasz ową czarną liste albo w tej chwili przeprosisz klan do którego się dossałeś. W innym wypadku jak dla mnie kwalfikujesz się na bana. A na drugi raz polecam zacząć sprzątanie od własnego podwórka:

[PsB:4700 V0048CD3E] 736ca540c4dccefbb81a1ef5382a3ddf "OwcaZbanaNowca" "83.27.228.182" WALLHACK #60010

Znalazles juz Hynol liste? jak spotkam tego kolege to zalatwie ci adres do strony,bo z tego co pamietam tam mialy byc jeszcze podane serwy na ktorych przylapano albo na ktorych jest ban.A chlopak byl wiarygodny wiec nie napisalem co gdzies tam od byle kogo uslyszalem.
Zreszta to mnie nie interesuje co kto robil,albo robil.

aPomowienia sa zawsze i wszedzie.tu nie ma dowodow ani konkretnych nickow,wiec o czym my rozmawiamy?
gdybanie dobre jest z laska przy browarze

Tak jak mowilem rozmowa do nikad nie prowadzi,jedynie do klotni

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2006, 08:42 

OwcaZbananowca napisał(a):
Za jakiego skilla :). Ja nie mam żadnego skilla. Ale Thx za komplement, że miałem jakiegoś Fana.

Draga nie martw sięo mój Klucz CD. [ Sry za przękęcenie nicka ] 130 zeta siedzi w kieszeni.

Przy starym nicku Owca [ a obecnym Zbananowca Owca -> gram, latam tak samo jak na tamtym, tylko że czyste konto i z CZYSTYM SUMIENIEM ] byłem zbanowany tylko 2 razy. Raz za wal, 2 raz że chciałem kopnąć członka klanu ich servera za to, że sam niestosował się do regulaminu jaki napisali sami.

Teraz i tak nie zagram już na starym nicku. Miałem awarie HDD na którym miałem spis emaili [ około 16 -> każdy do czego innego ] , gdzie w razie "W" mógłbym odzyskać hasło do sowojego starego nicku. Bo niewiem jaki to był i jakie hasło.
Poza tym PB banuje tylko na serwie, na którym się używało. Na innych mogłem graż spokojnie.

1. BAN PB jest na PBGUID generowany z CDKEY’a. Przy każdej instalacji jest taki sam i nie ważne na jakim nicku biegasz.
2. Banowany jesteś na serwerach które synchronizują listę banów z PsB. (jeśli chodzi o polskie publiczne serwery to: CQF, GamesNET i obecnie oba serwery Aster ).

Nie wciskaj kitów, że zmieniłeś nick’a i teraz sobie spokojnie biegasz bo nikt ze starych wyjadaczy sceny Ci nie uwierzy. A jak chcesz grać na piracie to Twoja sprawa.

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2006, 09:29 

Echhh ludzie ale się czasy zmieniają kidyś cały czit to było wpisanie kodu do levela na lost viking albo grzebanie w grze na c-64, a teraz takie wymyślne techniki (mazak na ekranie), nie wiem chyba nie chciałbym grać w grę wiedząc że mam przewage bo mam jakiś programik.

Są rankingi i sa takie zabawy, a co jakby się pokazała kasa za np najlepsze wyniki.

OT
Swoją drogą EA dała tyłka pewnie jakby wiedzieli że to będzie taki hit to by porobili opłaty miesięcne bo tak mają jednorarowy dopływ kasy i musza z dodatkami kombinować. Oby nikt od nich tego nie czytał ale jakos mam wrażenie że inne firmy jakby lepiej potrafią wykorzystac potencjał gier. Chociaz musze sie przynzać że i tak wydaję więcej kasy począwszy od sprzętu (ludzie joy za 600 i podkładka pod mysz za 200 - nie chwalę sie daje to przykład jak się mozna nakręcić) skończywzy na energii elektrycznej o 100 więcej miesięcznie. chyba EA powinno jakieś tantiemy od stoenu ciągnąć.

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2006, 09:50 

Bycie dobrym graczem ma zle strony. Cale legiony wrogow ktorzy wchodza na serwer tylko po to zeby Ci naublizac.. Mialem swoj wlasny fanklub..
Obrazek

Screen z gry najlepszych graczy EU.. klanowicze X-LR (zwyciezca 5 z 10 lig), BLITZ, AoR.. Mialem dobry dzien 8)
Obrazek

A teraz sobie wyobrazcie wyniki na publicznych z nieklanowiczami..
Gracz 1 - ponad 100 fragow
Gracz 2 - 20
Gracz 3 i reszta ponizej 20

Czysty skill / lata gry.. a niektorzy nie potrafia tego zrozumiec i takie wyniki przemawiaja do nich jako ewidentny czit. Cos jak w tym starym filmiku http://www.pwned.nl I pozniej niestety CI gracze ktorzy dostana po doopie siegaja po czity

DLATEGO NIE POSADZAJ O CZITY BEZPODSTAWNIE!!! W AvP2 goscia z aimbotem bylo rozpoznac latwo bo raz ze cie trafial za kazdym razem, to jeszcze ping mu skakal co chwile do poziomu 2000ms.. gdzie normalnie na dobrych serwerach gracze mieli 80-150. W BF2 pingi znacznie nizsze (pewnie przez inna mechankie gry) wiec cziterowi pewnie do 2000 nie dobije.. W kazdym razie najlepiej poobserwowac ping..

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2006, 10:08 

Nie no bez jaj teraz będziecie gości z wysokimi pingami szukać ........ja mam multimedie i kurna najlepszy ping jaki mam to 40 do gamesnetu postawionego w polsce , pomiedzy 20 - 23 pingi mam na poziomie 150 - 350 :twisted: .....ping to nie wszystko . Patrząc na moje statsy raczej nie czituje :wink: no chyba że nie wiem o tym :D. A tak btw to jezeli ktos ma ochotę sobie poprawić samopoczucie oszukując na ffa jego sprawa i głupota ....wątpie żeby kto kolwiek rozsądny z klanu bawił sie w takie cos i to na ffa bo niby po co ???? :shock:

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 170 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2