Jezu... temat na początku spox... a teraz co się dzieje?

Hm.. postaram się nieco "poprostować":
1. Jeżeli ktoś mi zap#### czołg jak go naprawiam czy coś.. to mina 100%. Nie szkoda mi statsów..
2. Nie bluźnijcie że można grać w czołgu czymś innym niż ENG. To jest właśnie szczyt noobowstwa i egoizmu brać sobie asfalta, i siadac do czolgu jak respawna ma się szczęśliwego. Bo niby dlaczego siadacie do czołgu asfaltem(komandosem, obojętnie czym... oprócz eng'a)? Po to.. aby popędzić gdzieś na złamanie karku... wy#####ć 2 razy z działa po czym wyskoczyć jak sie pali i z granatnika 5 razy w ludzików dookoła ... juupi umrzeć i stracić czołg. Potem zrespawnować się.. i jakimś cudem znowu pojawić się.koło czołgu.. zakosić sprzed nosa inżyniera (który poprzednio miał spawna dalszego niestety więc nie zdążył do czołgu, a teraz naprawiał radar komendantowi i znowu nie zdążył - "cytat" z mojego życia na serwerze BF'a) kolejny czołg...
Skoro waszą ulubioną klasą jest NIE ENG - to grajcie tą klasą.. a nie bierzcie czołgu. Do takiego sprzętu (APC tez sie zalicza, chociaz moznaby ew. to przeboleć) nadaje się TYLKO ENG - ponieważ on potrafi naprawić tego grata... a to naprawde BARDZO pomaga na polu bitwy....
dopisałbym 5 pkt jednak
5) Chcecie pograć czołgiem? APC? Bierzcie Eng'a. Branie tego typu sprzętu inną klasą.. jest troche nie fair (jeżeli jest jakiś Eng w teamie).
Rozumiem co macie na myśli pisząc iż przecież mozna inną klasą grać.. przeciez to freeplay... nie klanówka.. na klanówce co innego.. cóż.. ano można.. można też (gdy przeciwnik ma wszystkie flagi, a tylko 1 osoba żyje) latać samolotem w koło.. aż wolniutko tickety zejdą do 0. Można przecież odjechać z bazy jeepkiem samemu.. Można przecież olać gościa leżącego obok i wołąjącego "medic!".. Można przecież wysadzić dla zabawy połowe swojego teamu... Można chamsko kampić.. przecież to gra się 4fun, dla zabawy.. a klanówki to co innego.. no więc można jeździć sobie snajperem w czołgu.. a co.. Można? Pewnie, że można... ale czy to jest moralne i czy to jest w porządku wobec kolegów inżynierów?
3. C4 wcale nie jest taki straszny.. jak się nauczy korzystać z kamer, oraz dobrodziejstw łatwego rozjeżdzania ludzi

.