Hynol napisał(a):
90s napisał(a):
Znalazles juz Hynol liste? jak spotkam tego kolege to zalatwie ci adres do strony,bo z tego co pamietam tam mialy byc jeszcze podane serwy na ktorych przylapano albo na ktorych jest ban.A chlopak byl wiarygodny wiec nie napisalem co gdzies tam od byle kogo uslyszalem.
Zreszta to mnie nie interesuje co kto robil,albo robil.
Nie znalazłem bo mam lepsze zajęcia niż szukanie fantomowych list. Co do wiarygodności to mam ją gdzieś. Bo oskarżać to ty sobie możesz misie w swojej piaskownicy.
90s napisał(a):
aPomowienia sa zawsze i wszedzie.tu nie ma dowodow ani konkretnych nickow,wiec o czym my rozmawiamy?
gdybanie dobre jest z laska przy browarze
Na podstawie tej wypowiedzi uznaje że jesteś mega burakiem z którym nikt przy zdrowych zmysłach nie chciałby mieć nic wspólnego. Plujesz wydumanymi oskarżeniami nie mając ŻADNYCH dowodów, masz w dupie to że tym samym jedziesz po reputacji klanu i jeszcze cie to bawi. Widze że brak skilla dodatkowo nadrabia się na forum - gratz. Oby tak dalej - wktrótce pewnie do TP się dostaniesz. EOT z mojej strony bo nie widze sensu prowadzić dyskusji z kimś takim jak ty.
Nie boj sie. Pan 90s tak nam zanizy nasza reputacje wsrod klanow europejskich ze sie obsram ze smiechu........ Co do oskarzania nas to jestesmy do tego w pelni przyzwyczajeni. Bo wiecie, kto normalny pomysli ze jestesmy klanem ktory po prostu zebral do kupy najlepszych graczy i to ze trwalo to 3 lata a nie 3 dni.
A i co do czitowania. Zapraszam wszystkich panow do szukania ludzi z tagiem np. xuffix, logitech, team9, dignitas - to sa dopiero pieprzeni cziterzy. Tak wielcy ze gramy z nimi jak rowny z rownym.......
Zalosne, ale i tak pozdrowienia dla forum bf.pl.
Z powazaniem (1%)
Wilda^Darth.cs4u ('cziter')