Teraz jest 15 lis 2024, 06:21

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 170 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2006, 23:06 

Hynol napisał(a):
90s napisał(a):
Znalazles juz Hynol liste? jak spotkam tego kolege to zalatwie ci adres do strony,bo z tego co pamietam tam mialy byc jeszcze podane serwy na ktorych przylapano albo na ktorych jest ban.A chlopak byl wiarygodny wiec nie napisalem co gdzies tam od byle kogo uslyszalem.
Zreszta to mnie nie interesuje co kto robil,albo robil.

Nie znalazłem bo mam lepsze zajęcia niż szukanie fantomowych list. Co do wiarygodności to mam ją gdzieś. Bo oskarżać to ty sobie możesz misie w swojej piaskownicy.

90s napisał(a):
aPomowienia sa zawsze i wszedzie.tu nie ma dowodow ani konkretnych nickow,wiec o czym my rozmawiamy?
gdybanie dobre jest z laska przy browarze

Na podstawie tej wypowiedzi uznaje że jesteś mega burakiem z którym nikt przy zdrowych zmysłach nie chciałby mieć nic wspólnego. Plujesz wydumanymi oskarżeniami nie mając ŻADNYCH dowodów, masz w dupie to że tym samym jedziesz po reputacji klanu i jeszcze cie to bawi. Widze że brak skilla dodatkowo nadrabia się na forum - gratz. Oby tak dalej - wktrótce pewnie do TP się dostaniesz. EOT z mojej strony bo nie widze sensu prowadzić dyskusji z kimś takim jak ty.

Nie boj sie. Pan 90s tak nam zanizy nasza reputacje wsrod klanow europejskich ze sie obsram ze smiechu........ Co do oskarzania nas to jestesmy do tego w pelni przyzwyczajeni. Bo wiecie, kto normalny pomysli ze jestesmy klanem ktory po prostu zebral do kupy najlepszych graczy i to ze trwalo to 3 lata a nie 3 dni.

A i co do czitowania. Zapraszam wszystkich panow do szukania ludzi z tagiem np. xuffix, logitech, team9, dignitas - to sa dopiero pieprzeni cziterzy. Tak wielcy ze gramy z nimi jak rowny z rownym.......

Zalosne, ale i tak pozdrowienia dla forum bf.pl.

Z powazaniem (1%)
Wilda^Darth.cs4u ('cziter')

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2006, 23:16 

Lailonn napisał(a):
malo kiedy ludzie czituja na main kontach. Zazwyczaj po to robi sie dodatkowe konto...wiec te listy to taki pic na wode

I owszem. Dla każdego konta trzeba by wyciągnąć listę wszystkich aliasów (tj. innych kont opartych o tego samego guida). ZTCP któryś z serwisów dla statsiarzy ma taką funkcjonalność.

pozdr,
Ognacy

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2006, 23:17 
Moderator forum

Nie chce mi sie szukac topicow ale Wilda lubila sobie pooszukiwac... :D Dowody sa na tym forum...nie mowie tu o czitach ale o innych sztuczkach -kruczkach (od ktorych nota bene jest blisko do czitowania)...i niech teraz ktos z Wildy spróbuje powiedziec ze kłamie, to mu pod nos podsune to jak sie przyznaja do oszukiwania ludzie z Wildy i przepraszaja za to...chetni szukajcie w czelusciach tego forum dowodow..:P

zdravim
Ps
ale teraz bedzie najazd na mnie ... :twisted:
pozdro dla kumatych

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2006, 23:45 

A ja popieram wpelni 90s koles jest na poziomie i by takich bredni nie pisal jak by w tym nic nie bylo koles jest czadowy i odjeba..... sie od niego
HYNOL a ty sie tak nie pień bo ci żyłka pęknie :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 17 sty 2006, 23:52 

Wojtas napisał(a):
Nie chce mi sie szukac topicow ale Wilda lubila sobie pooszukiwac... :D Dowody sa na tym forum...nie mowie tu o czitach ale o innych sztuczkach -kruczkach (od ktorych nota bene jest blisko do czitowania)...i niech teraz ktos z Wildy spróbuje powiedziec ze kłamie, to mu pod nos podsune to jak sie przyznaja do oszukiwania ludzie z Wildy i przepraszaja za to...chetni szukajcie w czelusciach tego forum dowodow..:P

zdravim
Ps
ale teraz bedzie najazd na mnie ... :twisted:
pozdro dla kumatych

NAJAZD NAJAZD :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 00:13 

Hynol napisał(a):
90s napisał(a):
ps.ciekawe ile ten post polezy,bo Hynol ma w zwyczaju kasowanie nie wygodnych wypowiedzi
tak samo bylo z postem o twequ

O czym ty mówisz dziecko? Jakie "niewygodne" posty usuwałem? Kolejne pomówienie, ale w sumie czego się mogłem spodziewać. A co do wyrażania opini na forum to widać że nie rozumiesz idei wolności wypowiedzi. Zresztą nevermind, i tak pół sceny ma z ciebie niezłą beke. Pisz dalej.

A ja myślałem że go wszyscy podziwiają za zorganizowanie rzeźni klanowcy v bezkl. :)

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 00:17 

BLEKIHETMAN napisał(a):
A ja popieram wpelni 90s koles jest na poziomie i by takich bredni nie pisal jak by w tym nic nie bylo koles jest czadowy i odjeba..... sie od niego
HYNOL a ty sie tak nie pień bo ci żyłka pęknie :evil:

90s chyba masz swojego pierwszego fana :D , niedługo tylko autografy wystawiać będziesz tylko powiedz nam czemu jesteś taki,,czadowy'' :) ??

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 00:17 

Pabl napisał(a):
Hynol napisał(a):
90s napisał(a):
ps.ciekawe ile ten post polezy,bo Hynol ma w zwyczaju kasowanie nie wygodnych wypowiedzi
tak samo bylo z postem o twequ

O czym ty mówisz dziecko? Jakie "niewygodne" posty usuwałem? Kolejne pomówienie, ale w sumie czego się mogłem spodziewać. A co do wyrażania opini na forum to widać że nie rozumiesz idei wolności wypowiedzi. Zresztą nevermind, i tak pół sceny ma z ciebie niezłą beke. Pisz dalej.

A ja myślałem że go wszyscy podziwiają za zorganizowanie rzeźni klanowcy v bezkl. :)

Wszyscy to mocne slowo

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 00:27 

Wszyscy to mocne slowo[/quote]

Właściwie to tak ale ostatnio na jakimś forum można było naliczyć słów zachwytu kierowanych pod jego adresem dziesiątki :)
Ale tak ogólnie to czemu go tak najeżdzacie czy chodzi tylko o jego pomuwienia :? ?

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 00:40 
Moderator forum

Pabl napisał(a):
Ale tak ogólnie to czemu go tak najeżdzacie czy chodzi tylko o jego pomuwienia :? ?

przeczytaj ten topic raz jeszcze... to naprawde nie boli :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 00:44 

Twinn napisał(a):
Pabl napisał(a):

Wystarczy że czytam wszystkie wiadomości od początku w tym topicu a te dzieesięć stron to...boli :D
pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 01:17 

Pabl napisał(a):
Twinn napisał(a):
Pabl napisał(a):

Wystarczy że czytam wszystkie wiadomości od początku w tym topicu a te dzieesięć stron to...boli :D
pozdro

Więcej czytania, to nie będzie problemu z ortografią. Ale może faktycznie lepiej nie te brednie na forum, tylko jakieś, ja wiem..., lektury? :-)

pozdr,
Ognacy

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 01:20 
Moderator forum

DarthPrivate napisał(a):
Nie boj sie. Pan 90s tak nam zanizy nasza reputacje wsrod klanow europejskich ze sie obsram ze smiechu........ Co do oskarzania nas to jestesmy do tego w pelni przyzwyczajeni. Bo wiecie, kto normalny pomysli ze jestesmy klanem ktory po prostu zebral do kupy najlepszych graczy i to ze trwalo to 3 lata a nie 3 dni.

Domyślam się że zlewacie to z góry na dół, ale to nie jest kierunku zarzutów tylko sposób ich formułowania. A to w jaki sposób zostało to zrobione uważam za skandaliczne. I nie mam specjalnie zamiaru pozwalać na rzeczy które w moim przekonaniu są szkodliwe i przykre dla graczy pracujących ciężko na swoją "marke". Na nieszczęście znajdą się zawsze osoby w rodzaju BLEKIHETMANa dzięki którym myśle że rzeczywiście - olać to - po co się denerwować skoro zawsze znajdzie się ktoś spoza 3 odchylenia standartowego.

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 01:29 

Zamknijcie to. Połowa postów jest nie na temat. To co miało być powiedziane zostało powiedziane.

Tytuł:
PostNapisane: 18 sty 2006, 01:30 

Specyfik napisał(a):
Zamknijcie to. Połowa postów jest nie na temat. To co miało być powiedziane zostało powiedziane.

popieram...

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 170 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2