Teraz jest 30 lis 2024, 05:48

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 495 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 33  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 01:21 

Ethan napisał(a):
Tam była jeszcze trzecia zasada:

"Wilda are not welcome here" :lol:

Na polskich serwerach to samo proponuje, puki nie będzie efektu.
Strasznie jesteście twardzi i dumni z tego co robicie, jestem ciekaw jeśli byśmy się w gronie spotkali i zaczeli byśmy grać, ciekawe czy byście tak cwaniaczyli, bo wtedy po co wyzywać 8) :twisted: :!:

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 01:27 

Zapewniam wszystkich, ze jak tylko zakonczy sie sesja bedziecie miec juz spokojne wieczory, Wilda zakonczy polowanie na "nooby" gdyz rownowaga w przyrodzie musi byc i nie chcemy przeciez zeby ten jakze specyficzny gatunek wymarl... :D

Powiem wam chlopaki ze strasznie ubarwiacie te akcje z serwerow, jak tak dalej pojdzie to my faktycznie nie bedziemy miec z kim sparowac i bedziemy musieli goscic czesciej na pl serwerach.

Polecam panowie dajcie sobie na wstrzymanie to jest tylko gra i zabawa nie traktujcie tego zbyt serio, nie piszcie na forum o wszystkim co robi Wilda. Jezeli faktycznie cos sie zlego dzieje ktos przekracza granice netykiety serwerowej to napiszcie do nas na gg lub forum, ale prosze nie piszcie ze was MZS za mape zabral na grzyby...pozdro 90s :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 01:31 

CS_JUBY napisał(a):
Ethan napisał(a):

Strasznie jesteście twardzi i dumni z tego co robicie, jestem ciekaw jeśli byśmy się w gronie spotkali i zaczeli byśmy grać, ciekawe czy byście tak cwaniaczyli, bo wtedy po co wyzywać 8) :twisted: :!:

Jak najbardziej mozna wprowadzic tego typu zasade. Nie wiem tylko kto na niej wiecej skorzysta a kto straci. BF 2 to nie tylko Aster i Gamesnet... my lubimy grac razem z ludzmi z tej sceny, ale jezeli scena stwierdzi ze nasza kultura gry i poziom nie spelniaja okreslonych norm to przeniesiemy sie na inne serwery...

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 01:40 

Ethan napisał(a):
CS_JUBY napisał(a):
Ethan napisał(a):

Jak najbardziej mozna wprowadzic tego typu zasade. Nie wiem tylko kto na niej wiecej skorzysta a kto straci. BF 2 to nie tylko Aster i Gamesnet... my lubimy grac razem z ludzmi z tej sceny, ale jezeli scena stwierdzi ze nasza kultura gry i poziom nie spelniaja okreslonych norm to przeniesiemy sie na inne serwery...

Jeśli jest taka możliwość-dziękuje z góry, naprawde jest wiele innych wzorów z których moge brać przykład.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 04:01 

Ethan napisał(a):
Polecam panowie dajcie sobie na wstrzymanie to jest tylko gra i zabawa nie traktujcie tego zbyt serio, nie piszcie na forum o wszystkim co robi Wilda.

ale pamiętaj że to działa w obie strony
jak urządzacie sobie mały odstrzał n00berów to ani trochę nieprzypomina normalnej rozgrywki - cieżko w takiej sytuacji powiedzieć "to tylko gra"
powoduje to gwałtowną destabilizację servera - rezultat podobny jak w przypadku każdego innego "kataklizmu serverowego" który jest omawiany na forum

Ethan napisał(a):
Nie wiem tylko kto na niej wiecej skorzysta a kto straci.

zasada że człowiek szybciej się uczy grając z lepszymi od siebie działa tylko do pewnego poziomu dysproporcji skilla
wkażdym razie ja lekcje ucieczki wpław z lotniskowca USMC na wake island już przyswoiłem - inni pewnie też więc przydałoby się zmienić przedmiot zajęć - proponuję "godzinę wychowawczą" =]

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 04:36 

Panowie jeżeli tyle TK na naszych serwerach to niech admin wył FRENDLY FIRE tak jak na niektorych zagranicznych serwerach i zobaczymy co sie bedzie dzialo pewnie beda wyskakiwac na c4 na dachy hehe
Co do willdy ja jestem za tym zeby zostali bo mi sie gra znimi fajnie (oczywiscie tylko jak jestem po przeciwnej stronie jak nie to staram sie przechodzic) bo poziom jest wyskoki i troche idzie sie od nich nauczyc z tym ze TRZYMAJCIE SIE ZASAD PANUJĄCYCH NA POLSKICH SERWERACH i bedzie oki
Tagze do zobacznie w celowniku :D

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 07:49 

przsoi napisał(a):
troche offtopicowo-dzisiaj byla smieszna sytuacja, gdy na pana "Sumienie polskiej sceny bf2" czyli 90s, na gamesnecie, freeplayowcy zainicjowali votekicka za ... basecamping na nieprzejmowalnej fladze us, na cleen sweepie.
zapytany za co ten vote, zaczal obracac to w 'zart' , "ze popatrz na moje statsy, ja malo tam zabilem".
nie mam pytan do pana o podwojnej moralnosci - jednej dla siebie, drugiej dla Wildy itp. 90s - nie traktuj tego jako zachety do 'dyskusji' z toba, nie mam takiego zamiaru, zaznaczylem ze to offtopic i ciekawostka. ja ci dobrze zycze, z takim biciem piany prognozuje ci kariere polityka... moze nawet w sejmie?
:lol:

Taa ale przede mna polecial TKowiec.a na mnie glosowaly tylko 4 osoby i nie mowilem ile ja zabilem tylko ile razy mnie zabito!! czyli raz
wiec tylko raz sie pofatygowalem na ich baze.
wiec nie myl pojec.poza tym u nas baz kampin to tez technika gry i w przeciwniestwie do was.robie to sporadycznie.
a Ty powiedz mi jak nabijaliscie punkty samolocikiem na operation clean sweep?czyli na tej wlasnie mapie?
bo ani jeden przeciwnik nie dostal sie na przeciwna strone wyspy.
zapewne czekaliscie jak wejda do wody.bo to juz strefa niczyja?

I ja sie nie czepiam jak blokujecie respawny ale za TK zwyzywam kazdego kto to zrobi.i nie jestem adminem bym musial pilnowac swojego jezyka jak jakis smiec zabija kolege z druzyny.dostane kicka za wulgaryzmy trudno.

A wasze "treningi" sa smiechu warte
tepicie graczy ktorzy sa slabi i chca sie tylko pobawic.
to ma byc wasz trening?
doskonale to widac pozniej na waszych turniejach jak po dupie dostajacie.

Jedno :!: wasze TK i tylko o to mi chodzi :!:
a od reszty klanow sie odwalcie bo ani razu nie widzialem by ktos z nich cos takiego robil
a jak zobacze to o nim tez tu napisze :!:
I jak cos widziales to napisz a nie sciemniaj ze tez to robia.
boisz sie prawdy??czy moze boisz sie klamac ??

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 08:26 

Lailonn napisał(a):
Cytuj:
i odpowiem wam na kolejne nurtujace pytanie : czemu gramy na polskim serverze :

bo tylko po grze na takim serverze mozemy byc pewni ze pojawi sie kolejny topic na tym forum...

Znaczy podniecaja was obelgi, wyzwiska i oskarzenia? tak nie wiele trzeba by zaspokoic wasze ego? Po kim jak po kim ale po Wildzie sie tego nie spodziewalem... :shock: A moze nie tylko Wildzie co paru graczach, co by nikogo nie krzywdzic.

ps. niewiem czemu Tom@s tak temu przyklaskujesz wszystkiemu. Zalapac sie chcesz? :}

Teraz juz napewno nie zobaczycie tylu graczy Wildy naraz, podniecaja? chyba sobie zartujesz, naszego ega tez nie zaspokaja, poprostu po kilku sparach wchodzilismy sie rozladowac "po ciezkich bojach" z np Utopianerem.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 08:31 

90s napisał(a):

A wasze "treningi" sa smiechu warte
tepicie graczy ktorzy sa slabi i chca sie tylko pobawic.
to ma byc wasz trening?
doskonale to widac pozniej na waszych turniejach jak po dupie dostajacie.
hmm, a z tego co ja wiem to Team w ktorym gram, bedzie teraz walczyl o 3 w EC, naprawde bardzo dostajemy po dupie.

90s napisał(a):
Jedno :!: wasze TK i tylko o to mi chodzi :!:
a od reszty klanow sie odwalcie bo ani razu nie widzialem by ktos z nich cos takiego robil
a jak zobacze to o nim tez tu napisze :!:
I jak cos widziales to napisz a nie sciemniaj ze tez to robia.
boisz sie prawdy??czy moze boisz sie klamac ??

Widzisz 90s nie powiem kto to, beda chcieli sami napsza, ale ze nie wiesz o takiej sytuacji to poprostu znaczy ze znasz scene od strony FFA, klany posiadaja takie cos jak TS/VNT na ktorym sie rozmawia o roznych sprawach, i w jednej z tych rozmow wyszlo wlasnie to, testowali reakcje jaka bedzie wlasnie na tego typu sytuacje.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 08:51 

Maniac napisał(a):
Cytuj:
hmm, a z tego co ja wiem to Team w ktorym gram, bedzie teraz walczyl o 3 w EC, naprawde bardzo dostajemy po dupie.

To zycze powodzenia(szczerze).I tak zawsze kibicuje Wam i wszystkim Polskim klanom

Cytuj:
Widzisz 90s nie powiem kto to, beda chcieli sami napsza, ale ze nie wiesz o takiej sytuacji to poprostu znaczy ze znasz scene od strony FFA, klany posiadaja takie cos jak TS/VNT na ktorym sie rozmawia o roznych sprawach, i w jednej z tych rozmow wyszlo wlasnie to, testowali reakcje jaka bedzie wlasnie na tego typu sytuacje

Ja widze tylko to co na serwerze sam zobacze.
I nie chce sie z wami klucic i miec z wami siekiery.
Prosze tylko byscie poszanowali zasady jakie wszyscy szanuja na publikach.nie robimy sobie TK i o tyle prosze was i wszystkich graczy.zaraz napisze PM do admina GamesNETu z prosba o wpisanie tego.

Nie bede juz tego tematu poruszal,mam nadzieje ze juz dosc powiedziano.I ze zmieni sie cos w koncu.

pozdrawiam
miss uciskanych:)

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 09:09 

Nie widzicie w tym nic złego OK (ponownie przypominam - wylatywanie za mapę, przejeeżdżanie rozpędzonym jeepem, albo wyskakiwanie śmigłowcem rozpędzonym w skały - tak właśnie wczoraj w 5 minut - zachowywał się wasz kolega: Pop - niby nie gówniarz a jednak , o czym zresztą wiecie, zresztą nie tylko na mnie - oczywiście znam wszystkie te metody z innych serwerów gdzie to 13-latki rekompensują sobie rozmiary fiutka. (jakby co mam screeny bo raczej nie latam śmigłowcem jednak byłem ciekaw czy rzucanie tym miechem ma podstawy)

Wiec OK chyba nie ma o czym gadać jeśli tak jak rozumiem wszelkie metody dozwolone, jeśli tak rozumiecie zabawę. Zwracam się tedy do Qbka i innych graczy nie żałujcie sobie nie ma w tym nic złego, co więcej powód do chwały wal w plecy Wildzie nie ma w tym nic złego - oni tak robią. (pamiętajcie żeby nie przekroczyć dopuszczalnych minimów TK bo was z serwera wywali), więc nalepiej wsiada do ciebie do BH to się rozwal tylko wcześniej wyskocz, widzisz na drodze dawaj jeppem w plecy - tylko wyskocz wcześniej.

Czy aby na pewno o to chodzi czy aby napewno tak się rozluźniacie po meczu cały czas doszukuję się u was jakichś oznak normalności i kolejny raz nie znajduję, chyba poprostu te gry was pokrzywiły skoro nie jesteście w stanie odróżnić co wypada a co nie, w takim wypadku powodzenia w prawdziwym życiu.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 09:18 

**Czesc wypowiedzi usunieta**
Jak mnie ktos wywiezie poza obszar gry zeby mnie zabic (jeszcze mi sie to nie zdarzylo).. no to zginalbym trudno.. poszedlbym po ten sam pojazd jeszcze raz i jeszcze raz.. Zrobilbym wszystko zeby takie kmioty dobrze sie nie bawily. Raz mialem sytuacje ze wsiadlem do samolotu i gosc strzelil mi w glowe z M95 po czym odlecial.. Dlugo nie latal bo zalapalem drugi samolot i zrobilem wszystko zeby juz nie latal.. To samo bedzie z heli jesli najdzie mnie ochota zeby nim polatac i ktos wpadnie na pomysl zeby mnie zabic bo chce polatac heli z kolega to juz taka para dobrej zabawy miec nie bedzie.
Moze zachowanie Wild wynika z ich wieku.. Same malolaty tam.. i jeden dziadek :wink:

Ostatnio edytowano 31 sty 2006, 12:26 przez Mordoklej, łącznie edytowano 3 razy

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 10:37 

Zaledwie raz w ciagu ostatniego polrocza zabilem kogos dla sprzetu... albo raczej z zemsty, bo upolowalem snajpera, ktory minute wczesniej "wyjal" mnie z heli... Nie zabijam nikogo biegnacego do heli bo uwazam, ze serwer publiczny jak sama nazwa wskazuje jest dla wszystkich i kazdy ma takie same prawo, do kazdej zabawki znajdujacej sie na mapie... i nie wazne kto kogo odstrzeli, jak dla mnie jest to zachowanie chamskie, ktore powinno byc tepione... :roll: Niezaleznie od tego czy zrobi to ktos z klanu czy nie...

Sam do sprzetu latajacego raczej sie nie pcham (choc czasami najdzie mnie ochota) bo raczej z lataniem u mnie kiepsko..., ale jakbym wsiadl, a ktos by mnie odstrzelil to bym sie wpienil :twisted:

Zeby nie bylo tak piknie to powiem ze stwierdzenia w stylu zakaz na polskich serwerach dla Wildy brzmia jak placz dziecka, ktoremu ktos zabral lopatke w piaskownicy :lol: Wiekszosc osob nie "placze" dlatego, ze Wilda TKuje (bo narazie ty(L)ko jedna taka sytuacja zaistniala), a dlatego ze dopada ich frustracja gdy dostaja head`a, ktorys raz z kolei... no coz musicie sie przyzwyczaic bo serwer publiczny jak sama nazwa wskazuje jest dla wszystkich, a to, ze ktos co chwila was rozwala to plus dla tej osoby, ze tak dobrze umie grac 8) Zawsze mozecie zmienic serwer, bo zabijac jednym strzalem chyba nikomu nie zabronicie :?: :shock: albo ustalcie nowa zasade na polskich serwerach "no one shoot killing" :lol:

Jeszcze dodam, ze argumenty ze strony 90s i wszelkie zale, jak dla mnie stracily na wartosci... bylem sobie akurat wczoraj na polskim serwerku kolo godziny 17.30 - 18 i zobaczylem ta piekna sytuacje, gdzie nasz "Straznik Teksasu", ktory mowi innym zeby przestrzegali zasad na serwerze, sam wjechal sobie do nieprzejmowanej bazy, zeby ponabijac fragi... jako argument podal "nudzilo mi sie na wyspie"... :roll: Sorry, ale slowa osoby, ktora uczy innych przestrzegania zasad, a sama ich nie przestrzega, sa poprostu puste...
Wjechales tam raz :?: no to osoba z Wildy (juz nie pamietam o kogo chodzilo po tylu topicach :P ) tez Ciebie zabila raz, wiec nie wiem czemu masz pretensje... przeciez on zabil Cie zaledwie raz... moze poprostu nudzilo mu sie latanie z Toba...

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 10:54 

Ja tam w obleganiu nieprzejmowalnej bazy nie widzę nic złego - jak po 5 śmierciach na lotniskowcu uda mi się wejśc do samolotu to od razu lecę na lotnisko MEC, chociazby po to żeby samolot znowu nie wystartował, ale jesli na danym serwerze jest taka zasada to się do niej stosuję - zazwyczaj jest to kwestia tego jak zachowuje się druga strona - raczej jako pierwszy nie lecę do bazy.

Tak samo nie widze nic złego w tym że ktoś jest lepszy - nie wiem czy nie dostrzegacie sedna sprawy czy nie chcecie go zobaczyć i wszystko tłumaczyć naszym rzekomym płaczem rozpaczy, pewnie też bym sie złościł jakby mnie cała wilda wzięła w locka ale nie odważyłbym się wylewać żalów na forum pokazując że jestem słaby.

Chodzi o podstawowe zasady kultury osobistej panujące na publicu - sprzęt nie jest twój, jedyne co możesz to albo być pierwszy albo poprosić i w obu przypadkach albo ci się uda albo nie jeśli tego nie rozumiesz to jesteś burak i tyle, i spodziweaj się tego samego z drugiej strony co więcej miej świadomość że jesli grasz z tagiem to twoje zachowanie wyrabia opinie reszcie osób z klanu.

Poprostu nie brońcie tezy która się obronić nie da.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sty 2006, 11:00 

JUHA a od kiedy nie ma bazkampingu?
i gdzie mozna stac by strzelac?
poza tym ja nie placze jak ktos mnie zabija
i nie wposmne ze raz wjechalem na ich baze i pozniej palentalem sie po mapie.
a ze jakas lamka dala Vote bo ja dwa razy ubilem to juz macie pretekst.zabijalem wrogow nie swoich.
.Wiec nie myl pojec
i nie byl to jedyny przypadek TK od wildy
przeczytaj sobie dokladnie posty powyzej
a jak malo to jeszcze na http://www.wilda.pl/forum/viewtopic.php?t=8
tez sobie mozesz poczytac.

JEDNO WAM POWIEM QBKA ZWYZYWALISCIE
ALE SWIETA KROWE TO KLEPAC PO ZADZIE BEDZIECIE.

i nie porowmuj mnie do gosci ktorzy maja zal ze od jednej kuli gina
ja mowie o TK i tylko o tym.wiec jak cos pijesz do mnie to w tej sprawie
a nie z innymi zalami graczy ktore mi przypisujecie.

Poza tym nie jestem gosciem ktory ma reprezentowac cnoty na serwach
ale jakies zasady musza byc.
bo jak nie to z checia kazde swoje C4 poloze na smigle w ktore sie nie wbije
byscie w koncu zrozumieli czym jest TK

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 495 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 33  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2