Teraz jest 4 mar 2025, 17:26

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2006, 21:34 

BF to gra zespołowa, dużo więcej można zdziałac grając w teamie .jeżeli grasz dla statów i masz gdzieś czy twoja drużyna wygra czy nie to niegraj w teamie,ale pamiętaj że w pojedynke wojny niewygrasz.miło miec pewnośc że ktoś cie osłania,że medyk jest na miejscu gdy dostaniesz.trzeba grac tak aby również inni mieli przyjemnośc z gry.jak niechcesz tak grac to nie.widac że jesteś egoistą który gra dla siebie.i po co wyzywasz Pana ojej??to niejest jego styl gry tylko większości mądrych graczy lubiących zabawe w drużynie i grę zespołową

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2006, 21:36 

nom4k napisał(a):
,ale pamiętaj że w pojedynke wojny niewygrasz
wygrasz wygrasz np. Call of Duty
:lol:

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2006, 21:42 

nom-a 4 cośtam ja go skrytykowałem za sposób w jaki ogłasza swoje tezy niczym Luter wpadł na nasze forum i jakieś podejrzane zasady próbuje nam wcisnąć :) . A co do słów kierowanych pod moim adresem to nierzucaj słów na wiatr bo bynajmniej nigdy nie gram sam , a zawsze w teamie i walczę zespołowo :roll: , więc następnym razem zastanów się czego bronisz i jak :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2006, 21:54 

Ja sie zastanawiam tylko jak i gdzie graja ci co maja po 200.000pkt i wiecej :shock: Siedza cala dobe przed kompem??? Az dziw ze jeszcze nie stracili wzroku :lol: A najbardziej mnie ciekawi jakie to maja krzemowe bestie do grania :idea: Ja to moze ledwie wyciagam 17fps na swoim 5 letnim wraku i czesto gine zanim zobacze na ekranie przeciwnika :wink: Albo strzelam centralnie w goscia, lub wale z dziala czolgowego a tu zonk po celnym strzale nie ma sladu straszne straty pakietow :evil:

Ostatnio edytowano 1 lut 2006, 22:01 przez Arctico1, łącznie edytowano 3 razy

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2006, 21:56 

bynajmniej niewpadł, bo ma już troszke postów.pozatym przed swoją wypowiedzią napisał że to są jego przemyślenia a ty niczym jakieś dziecko go zaatakowałeś(ja tak niebęde robił)i to jeszcze w niezbyt kulturalny sposób.nienapisałem nigdzie że niegrasz zespołowo bo i skąd mam to wiedziec,napisałem że jeżeli niegarsz zespołowo to jestes egoistą itd.pozwól że będę bronił czego chce i w jaki sposób. btw.ojej wspomniał chyba o wszystkich formach gry zespołowej więc niewiem jak możesz grac zespołowo i ich nieużywac :wink: .a i jeśli nieumiesz przepisac jakieś ksywki to ją skopiuj

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2006, 22:04 

Gdyby nie bylo mulow na swiecie, nie musialyby powstawac takie listy w ktorych jest napiane: "musisz grac zespolowo", "zachowaj kulture" itp. itd. Przeciez to wszystko wedlug mnie jest po prostu oczywiste!

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2006, 22:12 

Hmmm,zainteresował mnie post Arctico i chetnie odpowiem,widzisz najlepszy na świecie(w statach) jest FireStorm,jak przejrzysz dokładnie jego staty zobaczysz że chyba zaczał grać dokładnie po wydaniu BF2 10.07.2005!!!Wiec niedziwne że ma tak dużo pkt. ostatnio z nim grałem na publicu udowodnil ze nietylko jest dobry w statach naprawde koleś świetnie gra :o

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2006, 22:19 

Raiven2 napisał(a):
zobaczysz że chyba zaczał grać dokładnie po wydaniu BF2 10.07.2005!!!
mozesz inaczej napisac bo cos dziwne te zdanie

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2006, 22:30 

Ja jeszcze nie milem przyjemnosci grac ze "sztabka zlota" :wink: Dlatego ciekawi mnie gdzie tez oni siedza i jakim cudem zdobyli tyle pkt. Moze maja atomowke na wyposazeniu :lol:

Ostatnio edytowano 1 lut 2006, 22:32 przez Arctico1, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2006, 22:31 

matek12 napisał(a):
Gdyby nie bylo mulow na swiecie, nie musialyby powstawac takie listy w ktorych jest napiane: "musisz grac zespolowo", "zachowaj kulture" itp. itd. Przeciez to wszystko wedlug mnie jest po prostu oczywiste!

Kolega poniekąd powiedział to co ja chciałem powiedzieć :)

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2006, 22:35 

Arctico1 napisał(a):
Ja jeszcze nie milem przyjemnosci grac ze "sztabka zlota" :wink: Dlatego ciekawi mnie gdzie tez oni siedza i jakim cudem zdobyli tyle pkt. Moze maja atomowke na wyposazeniu :lol:

Ale to bardzo łatwo sprawdzić wystarczy wejść na statsy np. http://bf2s.com/
i tam jest lista najlepszych graczy (chyba 10), i patrzymy gdzie taki mistrz gra i wchodzimy się z nim zmierzyć 8)

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2006, 23:04 

Pabl napisał(a):
Arctico1 napisał(a):

i tam jest lista najlepszych graczy (chyba 10), i patrzymy gdzie taki mistrz gra i wchodzimy się z nim zmierzyć 8)
a tu bach okazuje sie ze jest Głupim komendantem. Ja tak miałem w większści przypadków. Raz pamietam jak gralem z Maxpowerem na Warlord jak pozycja komendanta była obsadzona to nie wiedział chyba jak przejąc flage bo jezdzil w kółko :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 1 lut 2006, 23:21 

Ubi napisał(a):
Pabl napisał(a):
Arctico1 napisał(a):

a tu bach okazuje sie ze jest Głupim komendantem. Ja tak miałem w większści przypadków. Raz pamietam jak gralem z Maxpowerem na Warlord jak pozycja komendanta była obsadzona to nie wiedział chyba jak przejąc flage bo jezdzil w kółko :lol:

Może to była jakaś tajna taktyka połączona z czarami :o , a może tylko palił dla odprężenia gumę na trawniku :wink:

PostNapisane: 2 lut 2006, 01:55 

ojej113 napisał(a):

2.9 Nigdy, ale to nigdy nie pilotuj samolotów, albo bojowych helikopterów,

:lol: :lol: Dobre to... :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 2 lut 2006, 10:05 

Pabl :arrow: zanim mnie będziesz chciał dalej kopać, to najpiew się zastanów o co mogło mi chodzić. Nigdy, a tym bardziej teraz, nie zmuszam nikogo do robienia czegokolwiek. Nie jestem Bogiem tak więc mogę się mylić, albo nie mieć racji. Tobie pozostaje tylko wytknąć mój błąd, lub niedoświadczenie w kwestii BF-a. Niestety wolisz krzyczeć i czepiać się, nie podejmując rękawicy, którą jest konstruktywna krytyka.
Wszystkie te punkty zrodziły się z jakiś powodów. Każdy miał okazję widzieć graczy typu Rambo i wiedzą że niektóre z tych punktów mogą mieć jakiś sens (większy lub mniejszy).
Jeżeli masz jakieś wątpliwości, albo się nie zgadzasz z którymś punktów, to mi napisz, a ja Ci się odwdzięczę i wyjaśnię o co mi chodziło.

Te punkty nie są i nie maiły być żelaznymi zasadami, chciałem aby to były podpowiedzi, albo też wskazówki. Wydaje mi się że grając w opisany sposób prawdopodobieństwo wygranej jest większe,a mnie nie interesują fragi, mnie interesują wygrane.

PS proszę nie mówić do mnie per Pan
Pozdrawiam Pabl, wyluzuj troszkę to tylko gra, a to tylko forum. Nie rozmawiamy o życiu i śmierci (no może troszeczkę :wink: ). Ja jestem tylko skromnym fragiem, którego już pewnie kilka razy ustrzeliłeś tak więc nie bierz wszystkiego do siebie, tb bardziej tego postu.
'be 8) '

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2