Pabl

zanim mnie będziesz chciał dalej kopać, to najpiew się zastanów o co mogło mi chodzić. Nigdy, a tym bardziej teraz, nie zmuszam nikogo do robienia czegokolwiek. Nie jestem Bogiem tak więc mogę się mylić, albo nie mieć racji. Tobie pozostaje tylko wytknąć mój błąd, lub niedoświadczenie w kwestii BF-a. Niestety wolisz krzyczeć i czepiać się, nie podejmując rękawicy, którą jest konstruktywna krytyka.
Wszystkie te punkty zrodziły się z jakiś powodów. Każdy miał okazję widzieć graczy typu Rambo i wiedzą że niektóre z tych punktów mogą mieć jakiś sens (większy lub mniejszy).
Jeżeli masz jakieś wątpliwości, albo się nie zgadzasz z którymś punktów, to mi napisz, a ja Ci się odwdzięczę i wyjaśnię o co mi chodziło.
Te punkty nie są i nie maiły być żelaznymi zasadami, chciałem aby to były podpowiedzi, albo też wskazówki. Wydaje mi się że grając w opisany sposób prawdopodobieństwo wygranej jest większe,a mnie nie interesują fragi, mnie interesują wygrane.
PS proszę nie mówić do mnie per Pan
Pozdrawiam Pabl, wyluzuj troszkę to tylko gra, a to tylko forum. Nie rozmawiamy o życiu i śmierci (no może troszeczkę

). Ja jestem tylko skromnym fragiem, którego już pewnie kilka razy ustrzeliłeś tak więc nie bierz wszystkiego do siebie, tb bardziej tego postu.
'be

'