Teraz jest 27 cze 2025, 05:52

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 66 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 18:55 

ETCS Uncle Blues napisał(a):
ObrazekA lubie kłaść calymory na maskach samochodów we wrogiej bazie... :lol: albo ze srawem polowac na startujace ptaki w okolicach lotniska.

apropo startujących ptaków

przypomniało mi się jak kiedyś natretnie każdą rundę na pewnym servie kiedy leciała gulf of oman a ja byłem po amerykańskiej stronie, rozpoczynałem od wpadnięcia w czołg z najbardziej wysuniętej na północ flagi, inzynierem i pojechanie prosto na koniec ich pasa startowego

tam utrudniało się starty heli (64 sloty) i rozwalało z końca pasa samolot jak wskoczył do niech chłopek
z czasem jak kazdy pilot wiedział że jeżeli ma ochotę wystartować to musi spawnować się jako antitank to przeżuciłem się na kładzenie min AT mniej więcej w połowie i pod koniec pasa startowego - przy odrobinie szczęścia pilot przy starcie robił kaab00m

kiedyś na asterze na daquing oilfields wmiare zbliżoną metodą ekipa USMC blokował samoloty PLA
leżeli w kilka osób gdzieś w lesie za hangarem i zakazdym razem jak spawnował się samolot to podbiegał do niego inzynier i rzucał minę na skrzydło
ciężko było ich zupełnie wykurzyć (coby się tam nie spawnowali) więc przez wiekszość rundy PLA była bez samolotów

na sporej ilości map są miejsca w które da się dostać przy wykorzystaniu odpowiedniej techniki skakania itp.
oraz tzw. vodtrick'i - czyli mozliwość wspięcia się po vodniku na dach
ciężko to wykonać w gorączce walki ale jak się uda może zaprocentować kilkoma łatwymi fragami (większośc osób się niebędzie spodziewać że stantąd padły strzały)
oprócz tego moża sobue urzadzać długie wycieczki po rurociągach na niektórych mapach

wszystko jest ładnie opisane (czasem nawet z obrazkiem ilustrującym) na stronce do której adres podał już Ikasprzak
czasami jest nawet po kilkadziesiąt na mapę :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 19:05 

Gdy latasz myśliwcem i nie masz juz pocisków, a wróg przeją bazę, na której jest twoje lotnisko wiec nie możesz uzupełnić amonicji.
Więc co robić?
Ja latałem bardzo nisko nad wrogim lotniskowcem i strącałem sobą biegających gości. Trzeba tylko uważać, aby za nisko nie latać :)

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 20:47 

panowie niechce sie chwalic ale rozwaliłem heli z pistolca z tłumikiem 8) .co do akcji z c4 to miałem pare: heli ląduje,wybiega z niego paru gości do flagi,ja spokojnie c4 na heli zakładam.jedzie sobie czołg i postanowił mnie przejechac,ja schowałem sie pod nim, 2 c4 na podwozie :twisted:.i akcja miesiąca-lece BH i widze że 2 czołgi przejmują flagę,wyskoczyłem z heli,spadłem na 1 czołg-2 c4-przeskoczyłem na 2 czołg-2 c4-uciekłem i boom.raz udało mi sie zarzucic c4 na jadący na pełnym gazie samochód.co do budynków na strike'u to widziałem jak gostek najpierw parkował samochód MEC(ten większy) pod budynkiem i wskakiwał na samochód na później na dach :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 21:13 

Według mnie najlepszy jast anti tank z dao 12.Na bliski dystans z daosa ,na dlaszy ze sprawa.I możesz rozwalać czołgi.

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 21:17 

pitermaster napisał(a):
Według mnie najlepszy jast anti tank z dao 12.Na bliski dystans z daosa ,na dlaszy ze sprawa.I możesz rozwalać czołgi.
a na srednie lipa

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 21:30 

Na średnie też sraw lub jak zabraknie to pistol.W sumie teraz przeczytałem post autora topicu o iżynierze i zdaje mi się ,że niezły z niego pr0. :)

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 21:34 

pitermaster napisał(a):

rama, rama
om, om

mój guru przemówił

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 21:41 

a moim zdaniem najlepszy trik to taki a zeby niedac sie zabic 8) :D :D :) :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 21:45 

najlepszy trick to ja dzis wyciąłem 8) dostałem 4 razy kicka na tym samym servie :lol: a to przez to że cały czas adminów zabijałem ze snajpy :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 21:48 

A ja znalazłem serwer który dawał auto kick za zabicie admina.Po 8 kickach dostałem bana :) .

Tytuł:
PostNapisane: 8 lut 2006, 22:56 

Mi tylko raz udalo sie skosić pilota w heli.
Na gulf of oman byłem jako snajpa z M95.
Umiesciłem dupsko na hotelu i podziwialem widoki co jakis czas uwalajac jakąś mrówe na dole 8)
Ale cos sie dlugo nic nie trafiło, przelazłem na drugą strone i lukam na flage poniżej przy basenie.
A tu nagle gosć podlacial Mi-28 i zawisł na mojej wysokości jakies 10m ode mnie. Jak tylko sie obrocił bokiem do mnie to wykonalem wyrok.
Najbardziej to chyba był zdziwiony ten drugi, ktory siedział na działku :twisted:
Niestety heli sie od tego nie rozpiepszył, tylko powoli usiadl na ziemie.

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2006, 02:19 

najlepszy trik robi dodatek SF pieknie zmniejsza FPS to najlepszy trik w tej calej po********nej grze :lol: :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2006, 04:27 

tutaj coś co sam zaobserwowałem an karkandzie , lufe trzeba miec nastawiona w przejscie naprzeciw flagi i ostrzeliwac ciagle na slepo ;o po to aby ktos c4 nie rzucil an przod , a przy wysokim refleksie zdazysz odwrocic llufe jak kogos ujrzysz przez sciany wokol flagi
Obrazek[/img]

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2006, 15:24 

Odpalasz granatnik, a reszta przychodzi sama, proste ale skuteczne nawet na wygibasy przeciwnika 8)

Tytuł:
PostNapisane: 9 lut 2006, 17:44 

Szkoda że Assault będzie wymagał do gry maestrii po patchu... Maestrii bądź idiotyzmu. Mi udało się raz granatnikiem wybić gunnera chyba z AH-1Z. Albo z tego chińskiego... :P . Chyba się zdziwił bo niemalże głowę bym dał że w tym zwisie miał mnie na celu.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 66 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2