Teraz jest 4 mar 2025, 17:28

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2006, 13:21 

ważne jest aby zrozumieć sytuację (i motywację) "drugiej" strony
tutaj łatwo jest zrozumieć obie i hmm obie mają trochę racji

pozostaje jedynie prowokująca pewne zachowania kwestia ich bezkarności

Ps. adresowanie winnych jako "wildę" a nie konkretne ksywki sugeruje że problem leży nie tyle w samym TK itp. a w twojej zwiści do tego klanu

Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2006, 13:45 

Irytujące jest stwierdzenie "gracze z Wildy" czy "Wilda" w kontekście tego co napisałes Juby.Nie był to mecz międzyklanowy.Jeżeli czujesz się skrzywdzony napisz konkretnie przez kogo,a tak jeżeli nie zgodzisz się z moją wypowiedzią napiszesz : PFT pisze głupoty , czy PfT -Romek pisze głupoty????

Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2006, 15:11 

ImRo|Keyser.Soze napisał(a):
jak cię prosili, to powinieneś wysiąść - taka odrobina kultury nikomu nie zaszkodzi :) poza tym nie dziwię się, że nie chcieli ci oddać heli - widziałem kiedyś jak latasz - siedziałem jako twój gunner na Zatarze, całą mapę zwiedziłem, szczególnie obrzeża, oczywiście nie było mowy o żadnym fragu, a potem samolot cie rozwalił...

Powiedz mi jak ustąpię raz to później drugi i trzeci wiec, po co w ogóle odpalać BF2 no, ale to jest twoja technika. A co ma moje granie do tego czy ustąpię czy nie, a z tego, co napisałeś to z pewnością lataliśmy jak w ogóle lataliśmy helikopterem to ja zaczynałem się uczyć latać wiec Pro nie byłem i nie jestem, bo mam przeplatane dopiero 30h z tego trzeba odjąć pozycje strzelca.

A co do screena zapomniałem, bo byłem trochę hehehe, ale jak to czytałem to może jak zacznę wchodzić na serwer będę kręcił całą swoja grę by było klarowne. Co tu się tłumaczyć, kto zabija swoich z drużyny ten winny i nie ma wytłumaczenia np. jak zastrzelę jadanego z was to sond mnie uniewinni, ponieważ was nie lubię i ze nie gracie normalnie w BF2.

Zuaw_Smierci ja latałem od połowy mapy wiec już latali niech nie stękają, a ze na tej mapie mam swój patent na wejście do helikoptera to nie moja winna na innych mapach to znów ja patrzę jak inni latają i jakoś nic z tego sobie nie robię ile to razu Wilda jest pierwsza na sprzęt i jakoś mnie to rybka. Potrafię dodać helikopter i potrafię się dogadać z innymi graczami w ten sposób ze na zmianę latam z nimi i jakoś bardzo dobrze lata mi się z Fireworkss, 90s czy z SiemankoPL

Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2006, 20:37 

Oto co napisałem w jednym z wątków miesiąc temu nt. "KLANOWICZÓW" z wildy

Cytuj:
Włazi koleś do heli i miejsce gunera jest puste, no to wskakuje, gościu sie unosi ale za chwile każe mi wyskaiwać. Myśle każdy chce sobie polatać i pouczyć sie a więc polatam z dobrym pilotem... A ten sk... podlatuje nad krawędź mapy tak że sam jest jescze na mapie ale ja już "opuszczam teren działań" Zachwile umieram
No tak koleś mnie uśmiercił, bo niechciał zemną latać.
Odradzam sie i co widze? papużki nie rozłączki z WILDY nie lubią gdy im sie wsiada do ich OSOBISTEGO helikoptera, wsiadłem w jeepa i rozjechałem...
Wylazłem ze serwera i zjadłem zniesmaczony obiad

A więc nie pierwszy i ostatni raz :evil:

Ostatnio edytowano 12 lut 2006, 23:31 przez TANK26, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2006, 20:38 

CS_JUBY napisał(a):
i nie ma wytłumaczenia np. jak zastrzelę jadanego z was to sond mnie uniewinni

sond napewno cię nie uniewinni

po wylataniu 30h powinieneś się już czuć całkiem pewnie w powietrzu
w "realu" zabronione jest jeździć w stanie "trochę hehehe" z konkretnych przyczyn - to samo myslę że powinno się zaaplikować do latania helim w grze :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2006, 21:02 

CS_JUBY napisał(a):
Po chwili jeden z Wildy: proszę, błagam, czy mógłbyś itp. jak dla mnie ośmieszające ich (żałosne, jakby narkoman o drągi się prosił) zwroty skierowane do mnie bym wysiadł i dał im polatać któryś raz z kolei.

Zamiast się zachować jak się zachowałeś ty mogłeś ichpoprtosić żeby ci dali polatać. Powinno pomóc. A proszenie kogoś nie jest takie żałosne. W końcu jak jesteś ranny to też prosisz meda o pomoc :wink: Szkoda tylko, że gracze baaardzo rzadko za taką pomoc dziękują :(

Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2006, 21:07 

rozumiem ból Jubego.moim zdaniem,jeżeli taka sytuacja zaszła,nic nieusprawiedliwia TK.uważam że najpierw gracze którzy chcą latac razem powinni poprosic innego gracza co w heli siedzi by wyszedł-"sory,ale czy możesz wyjśc z heli,bo my jesteśmy z jednego klanu,chcemy polatac razem i wogóle klan w heli zdziała więcej niż 2 przypadkowych graczy".

Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2006, 21:13 

Nie no przygnietli Cie samochodem chamy :twisted: ja bym ich za to rozwalil, 1.bierzesz grenadiera i przywalasz im z rakiety 2. bierzesz assaulta i przywalasz w nich z granatnika a jak jeszcze podskakuja zmieniasz zespol i rozwalasz ich do konca :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2006, 23:35 

Shadowek napisał(a):
Ja calkowicie rozumiem Wilde. Od poczatku mapy latali heli, a jemu w trakcie zachcialo sie polatac. A z tym co Cie zabil i wrocil po kolege to sie nie dziwie mu. Gral ze swoim kolega, a Ty mu sie wbiles na strzelca.

Czy ja dobrze widze? Jakby mi zachcialo sie polatac heli i by takie "panisko" kazalo wysiadac bo on chce grac z kolega, w zyciu bym nie wysiadl. :lol: Co to jakies dziecko z piaskownicy ze musi latac z kolega?

Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2006, 23:44 

Znam jeszcze jeden sposób - rozpędzony heli w skały oczywiście grac o nicku Wilda^Pop.cs4u wyskakuje przed rozbiciem - skąd innąd oba poprzednie sposoby na mnie wypróbowane - zresztą skutecznie,
żeby nie bylo się nie użalam - po naszych rozważaniach w topicu "Przykro..." zauważam poprawę zachowania ww kalnu, teraz proszą i dopiero potem zabijają, nireformowalni za dobrzy żeby się s plebsem liczyć. Muszę jednak stwierdzić że od kąd się nie pcham do heli nie ma problemu - no chyba że są z 2 strony wtedy cieszy każdy frag.

Tytuł:
PostNapisane: 12 lut 2006, 23:53 

Yamsza napisał(a):
CS_JUBY napisał(a):
Po chwili jeden z Wildy: proszę, błagam, czy mógłbyś itp. jak dla mnie ośmieszające ich (żałosne, jakby narkoman o drągi się prosił) zwroty skierowane do mnie bym wysiadł i dał im polatać któryś raz z kolei.

Zamiast się zachować jak się zachowałeś ty mogłeś ichpoprtosić żeby ci dali polatać. Powinno pomóc. A proszenie kogoś nie jest takie żałosne. W końcu jak jesteś ranny to też prosisz meda o pomoc :wink: Szkoda tylko, że gracze baaardzo rzadko za taką pomoc dziękują :(

Rozczaruje ci, ale nie będę się prosił tym bardziej Wildy czy mogę polatać i tu nie chodzi czy to jest żałosne czy nie no, ale chodzi tu oto, że wszyscy mamy takie same prawo i ten, kto jest pierwszy lata a wiadomo ze zawsze się pierwszym nie będzie do sprzętu no chyba, że patentem Wildy.

nom4k napisał(a):
rozumiem ból Jubego.moim zdaniem,jeżeli taka sytuacja zaszła,nic nieusprawiedliwia TK.uważam że najpierw gracze którzy chcą latac razem powinni poprosic innego gracza co w heli siedzi by wyszedł-"sory,ale czy możesz wyjśc z heli,bo my jesteśmy z jednego klanu,chcemy polatac razem i wogóle klan w heli zdziała więcej niż 2 przypadkowych graczy".

Sory, ale mnie to guzik obchodzi, co oni umia razem i jak grają, zapewne większości graczy też to kompletnie nie interesuje każdy chce polatać i nieważne jak długo i jak: dobrze czy źle. Ważne jest to, że każdy chce mieć frajdę z gry, za która zapłacił. A niestety nie widziałem napisu jak wchodziłem na serwer i na helikopterze zresztą jak na większości sprzętu: wszystko jest nasze (Wilda) wykupiliśmy na to abonament roczny i bez naszej zgody nie rusz.

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2006, 00:02 

CS_JUBY napisał(a):
Ważne jest to, że każdy chce mieć frajdę z gry

Juby, jezeli frajda dla ciebie jest kampienie w nieprzejmowalnej bazie, gdzie twoj team nie ma zadnej flagi w polu to sorry...

Gdybys wszedl do mnie do heli, tez bym cie wyprowadzil za mape....

Ps. nie pisz do mnie pm'ow ze sie poprawiles itp

ps2. dla mnie jestes idiota

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2006, 00:03 

hmmm ciekawe do ilu owocnych stron dobije ten topic. jak do 100 to zaproponuje Wildzie samorozwiazanie i rytualne se puku.

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2006, 01:07 

CS_JUBY napisał(a):
Sory, ale mnie to guzik obchodzi, co oni umia razem i jak grają, zapewne większości graczy też to kompletnie nie interesuje każdy chce polatać i nieważne jak długo i jak: dobrze czy źle.

i tu sie nie zgodze. Jesli masz wziac heli zeby wystartowac i za chwile sie rozbic to sorry, ale potrenuj sobie na singlu. Pozniej tacy jak ty placza, ze smiglo z drugiego teamu ich wybija w na spawnie. A dlaczego ? Dlatego, bo kolega chcial miec "frajde z gry"...

ps. nie "umia", lecz umieja.

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2006, 01:58 

z lekturki jubego mozna stwierdzic pare faktow iz juby ma po troche racji i zgadzma sie z tym iz kazdy am prawo sobie polatac ale tak np. ja naprzyklad jak mam byc na ganerce to wyiadam albo sie pytam pilota czy sie niezmienie bo weim ze jestem kipeskim ganerem wiec poco ma wsiac i tylko krajobraz podziwiac :wink:

ale no jak ci juz zabrali to heli albo np cos ci zrobili samochodzik albo poza strefa to mozna chwile poczekac bo heli wiecznie latac niebedzi :P z tego co wiem albo zakosc heli przeciwnikowi a jesli 2 raz sie przytrafi to samo no to poczynic jakies kroki w ta strone

i ogolem trzeba miec farta bo to pilot ma wldze 8) :twisted: :P

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2