Teraz jest 4 mar 2025, 17:14

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2006, 02:17 
Moderator forum

matek12 napisał(a):
Czy ja dobrze widze? Jakby mi zachcialo sie polatac heli i by takie "panisko" kazalo wysiadac bo on chce grac z kolega, w zyciu bym nie wysiadl. :lol: Co to jakies dziecko z piaskownicy ze musi latac z kolega?

Kto komu coś kazał? Jak prośba to dla Ciebie rozkaz to współczuje. Tragedia jakaś i farsa. W BF42 nawet zazwyczaj prosić nie trzeba było jak się brało sprzęt którym potrafiło się krzywde zrobić przeciwnikowi i też sprzęt się oddawało jak był eng lub ktoś dobry. A teraz jest teamplayowy BFCS2 w którym pojawiła się dzika dzieciarnia obecna codziennie na polskich serwerach w godzinach przed ciszą nocną i "bedzie latać". Syf nie gra - zero klimatu, zero przyjemności. Zamiast naprawde się fajnie bawić jak ma to miejsce jeszcze w BF42, to wy właśnie (również pan panie matek12) robicie kupe i dziwicie się potem że wam brzydko na serwerze pachnie. Nie dziwcie się - to wasza głównie zasługa.

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2006, 02:20 

Piotr3k napisał(a):
CS_JUBY napisał(a):
Ważne jest to, że każdy chce mieć frajdę z gry

Juby, jezeli frajda dla ciebie jest kampienie w nieprzejmowalnej bazie, gdzie twoj team nie ma zadnej flagi w polu to sorry...

Gdybys wszedl do mnie do heli, tez bym cie wyprowadzil za mape....

Ps. nie pisz do mnie pm'ow ze sie poprawiles itp

ps2. dla mnie jestes idiota

Ciekawe, kiedy kampiłem w nie przejmowanej bazie, bo jakoś sobie nie kojarzę, jeśli tak to na pewno nie specjalnie, ale z jakiegoś powodu np. wroga. I na koniec wiesz, co nie wypominaj się na mój temat, bo prawie w ogóle nie grałeś zemną i w sumie nie wiele wiesz na mój temat i jak gram, wiec zamknij się w domu miedzy czterema ścianami grac sobie w BF2 i uważając się już za Pro gracza, a co do idiotów to poszukaj sobie ich w domu z pewnością znajdziesz ich całą gromadkę począwszy od siebie, póki, co to dla mnie jesteś zwykłym frajerem, który zabłysnąć umie tylko na forum i w grze, życzę powodzenia.

Morthag: Mi nie chodzi o to, że źle latam i czy płacze, w sumie już się poprawiłem i to sporo z lataniem. Ale wracając do tego, co napisałeś to gdzie jest napisane, kto może a kto nie, płacisz masz i koniec a że tobie się nie podoba to nie musisz grać nikt cię nie zmusza, każdy się chce nauczyć jak ci nie pasuje droga wolna. Ciekawe czy jak na siłownie się zapisujesz to też masz taki afisz, jeśli nie masz dokładnego planu treningowego na trzy lub cztery dni w tygodniu i na klatkę nie wyciskasz koło 120kg, to dziękujemy ci idź wpierw poćwiczyć w domu, płacisz masz na dodatek pomogą i poradzą a nie zgnoją. Ale to jest wypowiedz, 15latków i co tu począć.

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2006, 02:29 

CS_JUBY napisał(a):
Piotr3k napisał(a):
CS_JUBY napisał(a):
Ważne jest to, że każdy chce mieć frajdę z gry

Juby, jezeli frajda dla ciebie jest kampienie w nieprzejmowalnej bazie, gdzie twoj team nie ma zadnej flagi w polu to sorry...

Gdybys wszedl do mnie do heli, tez bym cie wyprowadzil za mape....

Ps. nie pisz do mnie pm'ow ze sie poprawiles itp

ps2. dla mnie jestes idiota

Ciekawe, kiedy kampiłem w nie przejmowanej bazie, bo jakoś sobie nie kojarzę, jeśli tak to na pewno nie specjalnie, ale z jakiegoś powodu np. wroga. I na koniec wiesz, co nie wypominaj się na mój temat, bo prawie w ogóle nie grałeś zemną i w sumie nie wiele wiesz na mój temat i jak gram, wiec zamknij się w domu miedzy czterema ścianami grac sobie w BF2 i uważając się już za Pro gracza, a co do idiotów to poszukaj sobie ich w domu z pewnością znajdziesz ich całą gromadkę począwszy od siebie, póki, co to dla mnie jesteś zwykłym frajerem, który zabłysnąć umie tylko na forum i w grze, życzę powodzenia.

Wiesz w sumie to kampi sie w bazie "wroga" tylko i dlatego ze tam jest przeciwnik :lol:

nastepnie co do Piotrka, jemu wystarczy to w jaki sposob wypowiadasz sie na forum i twoja "dysgrafia" ? (moze tak WORD), i powiedz mi masz 12 lat? czy pakujesz w siebie sterydy zeby "zablysnac" przed kolegami i juz Ci czasu nie starcza na nauke naszego kochanego ojczystego "języka"?

Ostatnio edytowano 13 lut 2006, 02:31 przez Maniac, łącznie edytowano 4 razy

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2006, 02:30 

CS_JUBY napisał(a):
a co do idiotów to poszukaj sobie ich w domu z pewnością znajdziesz ich całą gromadkę począwszy od siebie, póki, co to dla mnie jesteś zwykłym frajerem, który zabłysnąć umie tylko na forum i w grze, życzę powodzenia

n/c

znajdz sobie dziewczyne

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2006, 02:35 

Heh, kolejny temat, ze Wilda be. Zazdrość paskudna rzecz...

Dzisiaj po raz pierwszy od chyba dwoch miesiecy wlazlem na Gamesnet i co - przez wszystkie 3 czy 4 rundy, jakie tam grałem, leciały kicki na jakiegoś Qbę z Wildy. Non stop, ale to naprawdę non stop - chyba ze 20 razy. W końcu któryś z mastahów robiących kicka w końcu wytłumaczył czemu - bo "skacze jak głupi". ROTFL.

pozdr,
Ognacy (skaczący jak głupi)

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2006, 02:39 

ognacy napisał(a):
Heh, kolejny temat, ze Wilda be. Zazdrość paskudna rzecz...

Dzisiaj po raz pierwszy od chyba dwoch miesiecy wlazlem na Gamesnet i co - przez wszystkie 3 czy 4 rundy, jakie tam grałem, leciały kicki na jakiegoś Qbę z Wildy. Non stop, ale to naprawdę non stop - chyba ze 20 razy. W końcu któryś z mastahów robiących kicka w końcu wytłumaczył czemu - bo "skacze jak głupi". ROTFL.

pozdr,
Ognacy (skaczący jak głupi)

ja wole wytlumaczenie "bo on jest z Wildy" ;)

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2006, 02:41 

Piotr3k napisał(a):
CS_JUBY napisał(a):
a co do idiotów to poszukaj sobie ich w domu z pewnością znajdziesz ich całą gromadkę począwszy od siebie, póki, co to dla mnie jesteś zwykłym frajerem, który zabłysnąć umie tylko na forum i w grze, życzę powodzenia

n/c

znajdz sobie dziewczyne

A ty może jak byś nie obrażał było by dobrze i to już koniec.

PostNapisane: 13 lut 2006, 02:49 

O! Znowu o mnie piszą :D

CS_JUBY napisał(a):
Po chwili jeden z Wildy: proszę, błagam, czy mógłbyś itp. jak dla mnie ośmieszające ich (żałosne, jakby narkoman o drągi się prosił) zwroty skierowane do mnie bym wysiadł i dał im polatać któryś raz z kolei.

Stefan z którym chciałem latać napisał "czy możesz wysiąść", odpisałeś że nie masz samolotu i teraz będziesz latał heli, szczerze to nie wiem co gorsze. Nie potrafisz latać, nie używasz kamer, latasz za nisko, nie wystawiasz celów, rozbijasz się. Właśnie przez takich jak ty cała drużyna siedzi lokowana w bazie, bo jakiś juby wziął helikopter i strzela do drzew.

btw. żałosna, to jest twoja ortografia, już narkoman ma lepszą...

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2006, 02:52 

CS_JUBY napisał(a):
A ty może jak byś nie obrażał było by dobrze i to już koniec

Widzisz, w przeciwienstwie do ciebie nie "pojechalem" po twojej rodzinie, a moglem. Jezeli slowo idiota jest dla ciebie niewybaczalną obarazą, to moze powinienes wiecej przebywac z ziomalami na pakerni i robic sobie z mózgu gówno...

btw. w pracy jak bedziesz musial cos napisac to też wytlumaczysz sie "dysmózgowiem" :?:

chyba ze przyszlosc wiążesz z wyżej wymienionymi ziomalami, wtedy umiejetnosc pisana nie bedzie ci potrzebna...

PostNapisane: 13 lut 2006, 03:09 

MohammedZaherSzah napisał(a):
O! Znowu o mnie piszą :D

CS_JUBY napisał(a):
Po chwili jeden z Wildy: proszę, błagam, czy mógłbyś itp. jak dla mnie ośmieszające ich (żałosne, jakby narkoman o drągi się prosił) zwroty skierowane do mnie bym wysiadł i dał im polatać któryś raz z kolei.

Stefan z którym chciałem latać napisał "czy możesz wysiąść", odpisałeś że nie masz samolotu i teraz będziesz latał heli, szczerze to nie wiem co gorsze. Nie potrafisz latać, nie używasz kamer, latasz za nisko, nie wystawiasz celów, rozbijasz się. Właśnie przez takich jak ty cała drużyna siedzi lokowana w bazie, bo jakiś juby wziął helikopter i strzela do drzew.

btw. żałosna, to jest twoja ortografia, już narkoman ma lepszą...

No ciekawe cały czas kosiłeś fragi i nie narzekałeś jak ci wystawiałem a ze nie jestem tak wspaniały jak ty to na pewno jest to straszne i nie wiem, co tera pocznę. A twój kolega chyba z 3 razy napisał proszę wiec nie odwracaj kota ogonem.

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2006, 03:13 

Od: CS_JUBY
Do: Piotr3k
Wysłany: Pon Lut 13, 2006 2:03 am
Temat: elo
--------------------
Powiedz czy tak bardzo cie rajcuje pisanie na glównym forum postów nie tyczacych sie wogule tematu bo to tera mnie zastanawia kto tu jest idiota i brdzjej chce zabłysnac jesli ci cos nie pasie pisz na pm tu sie mozemy rozmowic a co do siłwni to zecze ci powodzenja jesli myslisz ze wszyscy co tam chodza to zwykli miesniacy którzy sobie robia z muzgu gówno idz to i powiedz czy strach jest wiekszy, bo sam tam ruzni ludzie kazdy chce nad soba popracować jden by poprostu spox wyglodac a drugi by naprzyklad tekiemu jak ty który po wypowiedzeniu tego co powiedzjal mjal by okazie ryja obic i sprwdzuc jak daje taka siłka efekt. Nie pisz na forum jesli cie nie pasi cos omnie wole tu sie rozmowic, ale to juz nie jest takie latwe by nie pokazac sie jaki to ja jestem.

ps1. widze ze dysmozgowie nie ogranicza sie wylacznie do robienia bledow ale rowniez do braku rozumienia tekstu czytanego...
ps2. wyraznie napisalem zebys nie przysylal mi pm...
ps3. z mojej strony EOT...

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2006, 03:17 

Ładny sie offtop zrobił :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2006, 03:23 

Piotr3k napisał(a):
Wysłany: Pon Lut 13, 2006 2:03 am
--------------------
Powiedz czy tak bardzo cie rajcuje pisanie na glównym forum postów nie tyczacych sie wogule tematu bo to tera mnie zastanawia kto tu jest idiota i brdzjej chce zabłysnac jesli ci cos nie pasie pisz na pm tu sie mozemy rozmowic a co do siłwni to zecze ci powodzenja jesli myslisz ze wszyscy co tam chodza to zwykli miesniacy którzy sobie robia z muzgu gówno idz to i powiedz czy strach jest wiekszy, bo sam tam ruzni ludzie kazdy chce nad soba popracować jden by poprostu spox wyglodac a drugi by naprzyklad tekiemu jak ty który po wypowiedzeniu tego co powiedzjal mjal by okazie ryja obic i sprwdzuc jak daje taka siłka efekt. Nie pisz na forum jesli cie nie pasi cos omnie wole tu sie rozmowic, ale to juz nie jest takie latwe by nie pokazac sie jaki to ja jestem.

ps1. widze ze dysmozgowie nie ogranicza sie wylacznie do robienia bledow ale rowniez do braku rozumienia tekstu czytanego...

O lol i to pisałem szybko bez Worda. Cóż już tego nie poprawie.

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2006, 03:43 

mam propozycje, zalozcie osobny dzial : Wilda jest Beee : tu zamieszczac wypowiedzi dotyczace Wildy....

Tytuł:
PostNapisane: 13 lut 2006, 04:11 

Wysłany: Pon Lut 13, 2006 2:27 am
------------------
A jednak napisze bo jesteś lol i tyle, mówiłem nie pisz na forum tego co nadodatek nie tyczy sie tematy ale chyba za głupi jestes by to zrzoumieć.

Olewam to i twoje błyskotliwe zagranie uznjac sie za .......... Nie pisz na forum omnie ja nie pisze na pm.
Z MOJEJ STRONY Pie.... się.

ehhh n/c :wink:
czekam na kolejny pm :?

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2