Piotr3k napisał(a):
CS_JUBY napisał(a):
Ważne jest to, że każdy chce mieć frajdę z gry
Juby, jezeli frajda dla ciebie jest kampienie w nieprzejmowalnej bazie, gdzie twoj team nie ma zadnej flagi w polu to sorry...
Gdybys wszedl do mnie do heli, tez bym cie wyprowadzil za mape....
Ps. nie pisz do mnie pm'ow ze sie poprawiles itp
ps2. dla mnie jestes idiota
Ciekawe, kiedy kampiłem w nie przejmowanej bazie, bo jakoś sobie nie kojarzę, jeśli tak to na pewno nie specjalnie, ale z jakiegoś powodu np. wroga. I na koniec wiesz, co nie wypominaj się na mój temat, bo prawie w ogóle nie grałeś zemną i w sumie nie wiele wiesz na mój temat i jak gram, wiec zamknij się w domu miedzy czterema ścianami grac sobie w BF2 i uważając się już za Pro gracza, a co do idiotów to poszukaj sobie ich w domu z pewnością znajdziesz ich całą gromadkę począwszy od siebie, póki, co to dla mnie jesteś zwykłym frajerem, który zabłysnąć umie tylko na forum i w grze, życzę powodzenia.
Morthag: Mi nie chodzi o to, że źle latam i czy płacze, w sumie już się poprawiłem i to sporo z lataniem. Ale wracając do tego, co napisałeś to gdzie jest napisane, kto może a kto nie, płacisz masz i koniec a że tobie się nie podoba to nie musisz grać nikt cię nie zmusza, każdy się chce nauczyć jak ci nie pasuje droga wolna. Ciekawe czy jak na siłownie się zapisujesz to też masz taki afisz, jeśli nie masz dokładnego planu treningowego na trzy lub cztery dni w tygodniu i na klatkę nie wyciskasz koło 120kg, to dziękujemy ci idź wpierw poćwiczyć w domu, płacisz masz na dodatek pomogą i poradzą a nie zgnoją. Ale to jest wypowiedz, 15latków i co tu począć.