Teraz jest 4 mar 2025, 17:13

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2006, 13:53 

Heh Kerin,początek filmu dość dobry,ale później coś ci nie wychodziło :twisted: No ale jakość jest zła więc raczej za dużo nie wyjaśniłeś powiedz tylko na jakim programie to nagrywałeś??

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2006, 15:59 

A skad wiesz ze to on?
Aaa bylo napisane lol nie zauwazylem
Alkatraz fajny filmik ;)

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2006, 16:20 
Redaktor Battlefield.pl

Aż żal mi... oczy ściska OMG! A może ściągnijcie sobie taki fajny programik do auto-headów? Rany przecież sanjperką nie trafia się ot - tak. Przedewszystkim leż na ziemi i celuj w góre głowy - czoło, włosy i nie będzie problemu,* wydaje się że trudno znaleźć kogoś kto się nie rusza, ale to nie tak bo przecież np. grenadier który celuje w czołg, ten kto przejmuje flage czy ten kto zmienia broń przeważnie się nie rusza :| A jak używasz SWD czy typ 88 to nawet może sobie chodzić, długo nie pożyje :D To tak samo jak ci narzekający że pistol badge trudno zdobyć, lol graj sobie mechanikiem / grenadierem z dao to odkryjesz że pistolet to P.O.T.Ę.Ż.N.A broń w dobrych rękach, wystarczy seria w ryj i po krzyku, chyba że na bardzo bliskie odległości. Ja sam zanim zacząłem grać sanjperem uważałem że to głupie itp., wściekałem się jak ktoś mi walnął heada, ale jak spróbowałem, mniammmmm ;D niema to jak trzebnąć między oczy z m24 - najlepszej IMO snajpery. Podzro heh

* no, chyba że używasz m95 i się wściekasz że nie trafia, no cóż jeśli chcesz campić tą wyrzutnią krów i walnąć heada z odległości >5 metrów, powodzenia BUEHEHE

I'm as cold as the cold wind blows

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2006, 16:50 

Zuaw_Smierci napisał(a):
A skad wiesz ze to on?
Aaa bylo napisane lol nie zauwazylem
Alkatraz fajny filmik ;)

Alkatraz??To nagrywał Kerin :| :|

Tytuł:
PostNapisane: 7 lut 2006, 17:26 

Haha nie rozumiemy sie jak ja to kocham ;]]]]]
A alkatraz to co strone wczesniej niby zapodal? :D

BTW ten drugi film dobry tez, gratulacje takiego opanowania TV ;D

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2006, 14:00 

W BF2 snajpuje dosc krotko, ale od 6 lat biegam z Railgunem, Snajperkami i pokrewnymi oneshot-onekill i co powiedziec... to Ci po prostu wchodzi w krew, takze zupelnie nieprzytomnie korygujesz ruch celownikiem do opoznienia ruchu albo laga. Po 10 grach circa zrobilem wczoraj 31 punktow samym snajpowaniem, wiec czuje sie dumny.
Pare wskazowek:
- mysle ze warto trzymac sie z dala od srodka mapy, mozesz sie wtedy bardziej zrelaksowac, ze Cie nit od tylu nie dziabnie. Swietnie do dziala na KarkaGRANDZIE...
-jak masz chwilke to nie strzelaj od razu do ruchomego celu, gosc bedzie musial stanac choc na chwilke, albo przynajmniej zdecydowac sie na cos i biec jednostajnie w jakims kierunku.
- fajna calkiem taktyka to padazac za jakas grupa swoich w pewnej odleglosci i dobijac "nadgryzionych" boze w srodku mapy, szczegolnie na publicznych serwerach, gdzie masz tych beznadziejnych "samarytan" z supply czy medykiem, chcacych C.
- claymore'y, broni boze w srodku mapy, bo Ci waleni "samarytanie" niosa Ci "pomoc", supply i medic, co 2 sekundy. Nawet na dach za Toba wleza by Ci ulzyc, i odkryc pozycje. A potem nie przebaczaja jak ich wyp... w powietrze. Grrr...

I jak juz wielu powiedzialo, grac, grac i grac - znalezc ulubione pozycje (jest taka jedna np. w Mashtuur, przebieglo po moscie kolo 20 gosci, 5 nie dobieglo do konca :P )

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2006, 21:30 

A ja tam bym radził nauczyć się raczej sprzedawać heady z m16/ak/m4 na single fire niz ze snajpy, bo snajper to imho profesja beznadziejna i bezużyteczna. A nie ma bardziej klimatycznej rzeczy niż widok ziomka wyskakującego zza rogu z granatnikem 20m od ciebie, który pada od heada z kałacha....

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2006, 22:55 

Aha,dobra strzele do ciebie z M95 w głowe a ty mi z M4 ok??Zobaczymy kto wygra :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2006, 23:09 
Redaktor Battlefield.pl

Remis? :lol: A tak btw. niedawno byłem na kolonii, i oczywiście obstawiłem wszyastkie kafejki, rypiąc w CS :lol: i wiecie co? nauczyłem się że zamiast wywalać cały magazynek we wroga lepiej przykucnąć i spróbować heada i.. to działa :D Jakiś typ cały magazynek wemnie srataatata ;) z ak-74u a ja wyceluje 1 strzal z m16a1 w ten zakuty terrorystyczny leb ;) i wychodze na tym lepiej niz tez strzelajac mu w brzuch, to tak btw.

I'm as cold as the cold wind blows

Tytuł:
PostNapisane: 10 lut 2006, 23:57 

po pierwsze, o ile jeszcze kojarzę to w cs nie ma ani ak74 ani m16 ^^ tylko ak47 i m4 ale to tak btw ^^.
po drugie w cs grasz na o wiele mniejszych lokacjach więc, łeb jest większy ^^

A Michausz w topicu o poradach dla snajpera musiał napisać jak to fajnie nie jest się snajperem, choć ten temat o tego typu dyskusjach nie traktuje...

Moja mała i mało użyteczna (choć sprawdza się w moim wypadku) rada:
Gdy grasz z lepszymi graczami (znaczy - nie kompletnymi noobami), dobrymi miejscówkami na strzał stają się najbardziej oczywiste pozycje, bo kto normalny wejdzie ci tak bardzo widoczne pozycje? :D
Oczywiście taktyka sprawdza się przez dosyć krótki czas, musisz też dosyć szybko zmieniać pozycje ^^

Tytuł:
PostNapisane: 11 lut 2006, 00:01 

łał naprawde lepiej jest walic w głowe niż w klate :wink: pozatym ta broń to m4a1 a nie m16a1.snajper i komadno to 2 różne klasy.na dużą odległośc komandos niema szans,na bliskie snajpuś wysiada(czasami jednak pistolet robi swoje 8) )w twj grze prawie każda profesja jest potrzebna,nieraz tak było że dobry snajper powstrzymał atak 4 komandosów(sam byłem tym snajperem :twisted: ).co do cs'a-gostek próbował mnie zdjąc z shotguna z drugiego końca mapy.i prosze niemówic że snajper to beznadziejna i bezużyteczna klasa,bo ona właśnie jest jedną z moich ulubionych klas :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2006, 17:35 

To tak na koniec topica który sam założyłem:

!!!JUŻ TRAFIAM ZE SNAJPY!!!

Do dobrego snajpera to mi daleko (i nie wiem czy wogule chce nim być) ale ważne że już co któryś strzał trafia, może jeszcze nie zabijam za często bo lubią mi uciekać ranni :lol: ale i z pistoleta uda się czasem dobić.

A teraz skąd ta zmiana:

TYLKO I WYŁĄCZNIE zmniejszenie sensa! Na tym co miałem musiałem trzymać 5 sec celownik na miesjcu w które chce trafić, na tym wolnym na którym teraz gram to trafiam czasem gościa w biegu (wiem-nic wilekiego) czyli ruszając celownikiem! Podniecam się tak bo jak na moje snajperskie możliwości to jest to konkretna zmiana!

wszystkim b.dziękuje za wszelkie porady do których teraz mogę zacząć się stosować

pozdro

PS. sorry za to poniżej, nie wiem jak usunąć posty jeżeli wogule się da,
przyznam też że forum coś ostatnio dziwnie działa, przycina się , chodzi jak żółw i przy próbie umieszczenia postu wywala -> co zaowocowało tym ostrym spamem, za co jeszcze raz sorx

Ostatnio edytowano 14 lut 2006, 19:12 przez Loco Skysmoker, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 14 lut 2006, 18:42 

no to się nazywa spam :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 43 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 2