Witam wszystkich
Cóż sądzę, że path jest naprawdę w porządku. Nowe pukawki są niezłe i np dla mnie P90 teraz jest lepszą bronią od Dao 12, ale to tylko moje odczucie. Co do AA jest nareszcie użyteczne, a nie stojące na pokaz. Teraz DOBRY pilot śmigłowca lata jak prawdziwi piloci, tzn używa przeszkód terenowych i leci niziutko szorując o podłoże. Ważna jest też współpraca pomiędzy strzelcem a pilotem, bo np strzelec dostrzeże czołg a pilot nie i na odwrót. Według mnie bardzo trafionym pomysłem jest obniżenie HP ludzi. Teraz trzeba będzie kombinować i przemyśleć kolejny ruch. Co do granatników. Zauważyłem, że klasa tak wcześniej lubiana przez ludzi lubiących bawić się granatnikiem

coś ostatnio stała się mało popularna. Szkoda tylko, że nie można podnosić Min(nie C4). Broń supporta stała się teraz taka jaka według mnie powinna być. Nie przegięta ale i nie słaba. Co do polepszenia broni medyka teraz da się to odczuć(Sa85). Cóż nareszcie nie ma króliczków i delfinków i dla samego usunięcia tego powinni wydać path!! Toż to było bezsensowne i wkurzające choć nie niepokonane. Teraz sądzę, że gra jest naprawdę zrównoważona i każda klasa ma swoje plusy i minusy, choć nadal Inżynier jest troche za słąby na dalsze dystanse(nie bawiłem sie MP7). Jednym słowem path jest udany i dla mnie dał dużo przyjemności.
Aha tak na marginesie czy ktoś oprócz mnie zauważył, że w Armiach pojawiła się Unia Europejska?? Oznacza to, że modele postaci i bronie są już zawarte w grze(przynajmniej tak mi się wydaje). Więc jak to będzie z tymi Boosterami