Teraz jest 4 mar 2025, 17:34

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2006, 22:36 

Pany spokojnie bo zaraz poleca tu siekiery Scyzoryki i inne badziewia xD. A tak na poważnie to nie wina Grzegorza tylko jakichs cepków z Usa co podciagaja wymagania ciągle ;/ Bakwiecie Pier^&&Z* :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2006, 23:31 

U mnie na przykład FPS skoczyły do góry i mogłem włączyć dodatkowe efekty. Całościowo patch bardzo mnie zadowolił, w końcu EA wydało coś, co nadaje się do gry. A ucięcie rozdziałki 640 x 480.. no cóż, nie mogę się domyśleć co nimi kierowało, by to zrobić

Tytuł:
PostNapisane: 15 lut 2006, 23:35 

Hmmm...ale Grzegorz ma ulture i przeprosił wszystkich że jego faworytem była Wilda.No ale Cretive X-fi Fatality nawet nieźle,ale za 3 słuchawki z Creative??Kpina??Mogliby dać bardzo fajne Discpeny :)

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 01:42 

Co do turnieju...aktualnie nie ma w Polsce klanu, ktory by zagrazal Wildzie. Rownie dobrze mozna im oddac od razu nagrody - po co maja sie meczyc i tracic czas jadac gdzies tam? :lol:

To jak w Strong Man'ach. Niby biora udzial ale na widok Pudziana ich szlag trafia bo wiedza, kto wejdzie na podium ;P

Co do Grzegorza...Za co mamy mu dziekowac? Co zrobil dla sceny? Slucham? Turniej jakis? 70-80% sceny to FFA i maja w dupie turnieje. Pozostale 15% i tak nie ma szans na cokolwiek. Turniej nie jest DLA NAS prezentem. Turniej to forma REKLAMY i jest w interesie producentow. Tak samo jak zainteresowanie w/w. Na zachodzie kazda gra, ktora nie ma turniejow z duzymi nagrodami sie nie liczy. Fakt, ze w Polsce turnieje sa male to potwierdzenie tego co kazdy wie. Polska jako rynek zbytu jest ignorowana. Za duzo piractwa, za male zarobki, za malo klientow.

Za co mozna jednak krytykowac Grzegorza? Oj np za totalny brak informacji. Dlaczego serwisy z Niemiec etc dowiaduja sie nowych info o patchach etc? 1.2 jest juz od kilkudziesieciu godzin a na polskiej stronie EA wciaz NIE MA go do sciagniecia !!!

osobiscie EA zaczyna mnie ostro irytowac. M.in dlatego, ze ostatnio kupilem ich pare gierek i dostalem Antologie BFa z blednym CD-Keyem. Po wysluchaniu wymagan, ktore musze spelnic by uzyskac to za co ZAPLACILEM. Zdobyciu aparatu cyfrowego i odczekaniu dnia dowiedzialem sie, ze EA nie ma poprawnych CD-Key !!! oczywiscie jak dostana to i mi podesla :shock: :evil:

Kolejna zakupiona gra bylo C&C Generals rzekomo w wersji polskiej. Niestety dostalem gre angielska z instrukcjami w 100% po...czesku !! :lol:

I znow info, ze nie doczekam sie pomocy i musze latac po Empikach(a jesli cala partia taka poszla to...)

Jednym slowem EA schdozi na psy. Polska strona jest tego dowodem. Brak aktualizacji dzialu download jest tak widoczny, ze az boli(tu uzyskalem info, ze gra mi moze sama sie zaktualizowac-suuper) A to co robia dla sceny BFa sprawia, ze mam ochote ich unikac...

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 10:19 

Lailonn te gry sa z promocji EA o ktorej pisales??
z tego co widze ne warto nawet zeta na to wydawac jak co gra to jakis problem.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 10:42 

Lailonn napisał(a):

osobiscie EA zaczyna mnie ostro irytowac. M.in dlatego, ze ostatnio kupilem ich pare gierek i dostalem Antologie BFa z blednym CD-Keyem. Po wysluchaniu wymagan, ktore musze spelnic by uzyskac to za co ZAPLACILEM. Zdobyciu aparatu cyfrowego i odczekaniu dnia dowiedzialem sie, ze EA nie ma poprawnych CD-Key !!! oczywiscie jak dostana to i mi podesla :shock: :evil:

kumpel ma to samo... SWW mu niedziała... lol

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 12:12 

Oj Lailoon jak nie chcesz to nie graj, ot i filozofia. Bierzesz udział w tym turnieju? Jak nie to brak mi słów...

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 13:16 

Meewosh ja wiem, ze to sie moze ci nie podobac. Ale po co te udawanie? Wy sami wiecie, ze to wygracie(na 90% bo patch troche namotal) a czesc osob z Wildy ma taki charakter, ze wybitnie daja innym odczuc "kto tu rzadzi" 'kto jest pr0"

W sytuacji gdy turniej 'wspoltworzy" bfcentral, ktory dla wielu ma prosta przekladnie "Bfcentral=Wilda" to wyglada jakbyscie po prostu wybierali sobie prezenty na spozniona gwiazdke ;D Skoro nawte Grzegorz ma was za faworytow i przy turnieju z wami wspolpracuje to cos nie tak...

Tu juz ironia wiec no offence ;] Ale ustalanie nagrod mogloby wygladac tak:

"To co chlopaki, czego wam brakuje? Myszek? Klawiatur? A moze nowa karte dzwiekowa? Spiszcie liste i podeslijcie" :lol:

Wiem, ze to co pisze jest "niepoprawne politycznie" ale czy tego chcecie czy nie tak wielu uwaza. Najlepszym rozwiazaniem byloby gdyby turniej wspieral serwis NEUTRALNY jak np bf.pl ggdzie zaden klan nie ma wplywow i znajomosci(a na pewno nie w takim stopniu)

ps. 3C jest w tym turnieju zapisane. Zmierzymy sie m.in. z Wilda II :P

pss. Sam autor topicu napisal:

Cytuj:
Hmmm moze kazdy sie udzieli i dorzuci swoje "kazikowe 12 groszy" i wysle Grzesiowi[EA] zeby dokupil chlopaka z WILDY podkladki pod myszki

Ostatnio edytowano 16 lut 2006, 13:52 przez Lailonn, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 13:47 

Zgadzam się z Tobą Lailonn w 100%. Poza tym u niektórych graczy z Wildy zauważam kompleks wyższości...

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 14:02 

Lailonn ma racje.ale mysle ze problem nie lezy w tym ze Grzegorz kogos faworyzuje ani ze "wiadomo ze Wilda wygra"
ale w tym ze nagrody nie sa wspolmierne.25.000zl to masa kasy
do tego wyjazd do niemiec.
a drugie miejsce porownujac do 1 to gowno maja
i nasuwa sie stwierdzenie ze ktos walek zrobil i interes zycia.

Nie wiem jak wy ale ja to widze tak

1.miejsce 12,500zl+wyjazd do niemiec
2.miejsce 8,25 kary
3.miejsce 4,25 sluchawki
albo uciac koncowki i podzielic to na dalsze pozycje

bo szczerze mowiac jakbym gral w klanie i podzial nagrod pozostal tak jak jest teraz to polozylbym lage na ta cala impreze bo to WAł :!:
a jechac i kase wykladac,czas poswiecac by wrocic do domu z dyplomem i padem na ktorym jest wizerunke Chucka Norisa za zajecie drugiego miejsca gdy zwyciesca zbiera 1/4 miliona zlotych to az w oczy KOLEEE :!:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 14:07 

90s napisał(a):
1/4 miliona zlotych to az w oczy KOLEEE

moze caly milion odrazu?

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 14:12 

jechac ? 1/4 miliona ? ... n/c

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 14:18 

Ethan napisał(a):
jechac ? 1/4 miliona ? ... n/c

sorr :oops: jedno zero za duzo:roll:
ale dysproporcji to nie zmienia
i suma nie jest mala

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 14:41 

A co wy takie psy ogrodnika jesteście - ktoś jest dobry - inny za najlepszych płaci - trenować i wygrywać a niech nawet i po bańce dostają - w sporcie też wynagrodzenia dla najlepszych nie są małe.
A sponsor może sobie wybrać nagrody jak chce - i nikomu nic do tego - pozostaje się cieszyć że ktoś chce wyłożyć kasę.

Ni e taka wilda straszna potrenujcie - nie wierzę że nie ma w Polsce na nich mocnych - zwłaszcza po łacie. Może czas już na pstryczek w nos, no i panowie troche wiary w siebie -
jeśli na starcie mają wszyscy takie same szanse to ja nie widze problemu - no może poza tym że wypadałoby walczyć o prawdziwe pieniądze.

Ciekawe że telewizje nie są zainteresowane transmisjami - przecież jest niezła liczba graczy. Ciekawe czy ktoś dostrzeże że to może być sport 21-go wieku. na tym na prawdę można zarobić duuuużo kasy.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 14:51 

Dramich nie znam cie wiec moze palne glupstwo ale skad wiesz jaka jest Wilda? :P To, ze nie ma lepszych w Polsce to juz udowadniali pare razy. masz racje sponsor placi z najlepszych. Ale tu nikt o to nie ma pretensji. Problem w tym, ze Sponsor oficjalnie oglosil kogo "faworyzuje" oraz z tym swoim faworytem wspolorganizuje turniej. Tu tkwi problem ;]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2