Co do turnieju...aktualnie nie ma w Polsce klanu, ktory by zagrazal Wildzie. Rownie dobrze mozna im oddac od razu nagrody - po co maja sie meczyc i tracic czas jadac gdzies tam?
To jak w Strong Man'ach. Niby biora udzial ale na widok Pudziana ich szlag trafia bo wiedza, kto wejdzie na podium ;P
Co do Grzegorza...Za co mamy mu dziekowac? Co zrobil dla sceny? Slucham? Turniej jakis? 70-80% sceny to FFA i maja w dupie turnieje. Pozostale 15% i tak nie ma szans na cokolwiek. Turniej nie jest DLA NAS prezentem. Turniej to forma REKLAMY i jest w interesie producentow. Tak samo jak zainteresowanie w/w. Na zachodzie kazda gra, ktora nie ma turniejow z duzymi nagrodami sie nie liczy. Fakt, ze w Polsce turnieje sa male to potwierdzenie tego co kazdy wie. Polska jako rynek zbytu jest ignorowana. Za duzo piractwa, za male zarobki, za malo klientow.
Za co mozna jednak krytykowac Grzegorza? Oj np za totalny brak informacji. Dlaczego serwisy z Niemiec etc dowiaduja sie nowych info o patchach etc? 1.2 jest juz od kilkudziesieciu godzin a na polskiej stronie EA wciaz NIE MA go do sciagniecia !!!
osobiscie EA zaczyna mnie ostro irytowac. M.in dlatego, ze ostatnio kupilem ich pare gierek i dostalem Antologie BFa z blednym CD-Keyem. Po wysluchaniu wymagan, ktore musze spelnic by uzyskac to za co ZAPLACILEM. Zdobyciu aparatu cyfrowego i odczekaniu dnia dowiedzialem sie, ze EA nie ma poprawnych CD-Key !!! oczywiscie jak dostana to i mi podesla
Kolejna zakupiona gra bylo C&C Generals rzekomo w wersji polskiej. Niestety dostalem gre angielska z instrukcjami w 100% po...czesku !!
I znow info, ze nie doczekam sie pomocy i musze latac po Empikach(a jesli cala partia taka poszla to...)
Jednym slowem EA schdozi na psy. Polska strona jest tego dowodem. Brak aktualizacji dzialu download jest tak widoczny, ze az boli(tu uzyskalem info, ze gra mi moze sama sie zaktualizowac-suuper) A to co robia dla sceny BFa sprawia, ze mam ochote ich unikac...