Teraz jest 6 mar 2025, 11:57

Strefa czasowa: UTC + 2

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 661 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 45  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 14:05 

Nie marudzimy tylko mówimy jak jest, ja nie widze skilla w tym ze wygrywa ten kto pierwszy sie polozy i ma wiecej sczescia w trafianiu seria pkm'a czy innego shitu. To że ktos pierwszy zauwazy przeciwnika to tez nie znaczy że musi wygrać, roznica skillow jest napewno, tzn była bo juz jej nie ma widocznej

ta ale np teraz low pingerzy zyskali jeszcze wieksza przewage :/

ale jak to :(

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 14:08 

LOL, filmik za je bisty!!! :-) Ta muzyczka... Aż się łezka w oku kręci - pamiętam jak jeszcze na początku tygodnia zabiłem kogoś robiąc naleśnika i ten mi się odgrażał, że w nowym patchu to będzie zablokowane, że to w ogóle jest exploit :-)

Ognacy

p.s. gram w tego pacza 10 godzin i nie mam jakoś problemów z przejmowaniem flag. I nie, nie gram z lamkami, tylko grałem na krapie, gamesnecie i z innymi zachodnimi klanowiczami, czyli chyba nie jest tak źle.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 14:33 

jaki płacz :lol:
standardowo - narzekają ci których udupiło
i teraz gra jest bee i fuj bo "pro'gej'gamer" którego cała l33t'arność polegała na bunnyhopingu i granatniku, nagle został zrównany do zwykłego poziomu zwykłego lamera, którym zwykle pogardzał - cóż za zniewaga
no poprostu szok, szał i tragedia w jednym - włosy się jeżą na karku, oczy wytrzeszczone, zeby od zacisnięcia trzeszczą...

:lol:

a już nalepszy jest tekst o "tych paskudnych snajperach"
drogi kolego - jak ci przeszkadza grupka snajperów w przeciwnym teamie to wiesz co możesz zrobić ?
możesz poprosić i po uzyskaniu zgody, cmoknać ich centralnie między półdupki :lol:

jeżeli gra z ekipą pełną snajpahów po przeciwnej stronie jest dla ciebie nieprzyjemna to bądź swiądom jednego - dokładnie to samo odczucie występuje gdy zamiast snajpahów jest kumulacja klanowców (pominę tu już słowo klucz ;) )
o wzroście celności mozna mówić jedynie względem type-88, SWD i M95 - a te snajperki są obecnie w niełasce (pozatym to niewyrecza gracza w robieniu headshotów)
a L96A1 nieróżni się niczym szczególnym od M24 - tak więc wszelkie gadki o przegiętej snajperce to bzdury z palca wyssane (BTW - wczoraj chyba widziałem MZS latającego z ta bronią ;) )

kiedyś liczył się praktycznie tylko assault z granatnikiem - teraz support ze swoim szatańskim unlockiem może mu dotrzymać pola - poprostu zgroza w czterokrotnym zoomie
BTW - całe to pieprzenie przypomina mi okrzyki o "czitowaniu" :roll:

jezeli dla kogoś skill polegał głównie na skakaniu i granatnikowaniu to może powinien się przesiąść na quake'a albo unreal'a (quad-jumpy napewno się spodobają )
dlamnie zawsze pojecie skilla w BF2 odnośiło się do umiejętności przemieszczania po mapie tak by zachodzić innych z boku lub tyłu, na spostrzegawczości pozwalającej jako pierwszy otwierać ogień
wiedzieć kiedy się wycofać i zastawic pułapkę na goniących cię kolesi oraz przewidywaniu ich trasy itp.
i na "takie" podejście właśnie położył nacisk patch 1.2

walka powietrzna zrobiła się hardcore'owa (rzadko się pcham do samolotu bo brak joy'a skutecznie eliminował do tej pory dogfight przy wykorzystaniu działka - teraz dzięki skutecznym rakietom łatwo jest coś zestrzelić.... i o wiele łatwiej zostać zestrzelonym)

ogólnie duży plus dla EA

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 14:39 

pasqdnick napisał(a):
http://www.secretsofbattlefield.com/ode.wmv
Nie wiem czy było czy nie ale już się pogubiłem w tym i innych tematach związanych z patchem 1.2

O maŁo sie nie zesikałem ze śmiechu... :D
To wyglądało jakby walka była na księżycu... mniejsza grawitacja :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 14:42 

TANK26 napisał(a):
pasqdnick napisał(a):
http://www.secretsofbattlefield.com/ode.wmv
Nie wiem czy było czy nie ale już się pogubiłem w tym i innych tematach związanych z patchem 1.2

O maŁo sie nie zesikałem ze śmiechu... :D
To wyglądało jakby walka była na księżycu... mniejsza grawitacja :wink:

najlepszy był fragment gdzie koleś przemieszczał się do przodu półlecąc, półleżąc z lewą nogą która się jako jedyna ciągneła po ziemi :mrgreen:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 14:50 

Adasi napisał(a):
Każdy po prostu wyraża swoją opinie :?

Tak jak codziennie najwcześniej kończyłem grę o 2-3 rano to teraz na dziś mi już starczy a grałem może pare godzin. Chyba zrobie tak że do grania 4fun będę używał 1,12 a do klanówek debilnego 1,2 dopóki czegoś nie poprawią (o ile w ogole kiedys) bo to co się dzieje jest po prostu przegięciem pały.
Tak jak Lailonn mówił, teraz najwięcej mają do powiedzenia ci którzy dostawali baty na 1,12 i ci którzy w ogóle bardzo mało grają i tylko 4fun. Niestety, na nowym patchu nie liczy sie zaden skill, tylko kto pierwszy sie polozy a potem juz wygra albo jeden albo drugi, zaleznie od szczęścia. Nawet pewnie relacje na BFTV zrobią się nudne jak flaki z olejem, jestem ciekaw jak to teraz będzie wyglądać :|

Powiedz mi czemu nie liczy sie zaden skill? No bo MOWIE PORAZ KOLEJNY ze nie widze konkretnych zmian, ktore by wplynely na dynamicznosc. I pisze poraz kolejny, zebus napisalm co tak na te dynamicznosc wplynelo. No mi sie wydaje ze placzesz, bo nie mozesz sobie poskakac i sstrzelac jednoczesnie, bo wkoncu usuneli te glupia taktyke gry. I myslisz sie - teraz skill sie liczy, bo noob wkoncu nie zabije cie przez przypadek, skaczac jak pojeb i wymachujac myszka po calym biurku, tylko bedzie trzeba przycelowac i oddac strzal, chowac sie. To bedzie mialo sens, a nie wybiega koles na srodek walki i skacze sobie i 40 rozwala ;s

Jak widzisz wielu osobom sie podoba nowy patch (np. Ognacemu), wiec chyba niej est taki zly jak myslisz.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 14:55 

Latwiej zginac - nalezy grac ostrozniej - mniej dynamiki
Wiecej kamperki - mniej dynamizmu
Mniej hardcorowych akcji 3v1 - mniej dynamizmu
To tak w skrocie ;p

Pare razy juz tu pisalem, ze patch jest OK. Wiec to nie placze "klanowca co mu zabrali granatnik"

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 14:58 

Lailonn napisał(a):
Latwiej zginac - nalezy grac ostrozniej - mniej dynamiki
Wiecej kamperki - mniej dynamizmu
To tak w skrocie ;p

gralem wczoraj na paru mapach, bylo sporo klanowcow, byli tez wildy i nigdy nie gralem w tak dynamiczna gre, flagi caly czas zmienialy wlasciciela.
to tak w skrocie :P

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 14:59 

Zuaw jak zwykle ja o jednym a ty o drugim, na wszystkie zadane przez Ciebie pytania odpowiedzialem juz wyzej. Co wy macie z tym płakaniem ?:| Ktos ma inne zdanie i od razu płacze?
Zacytuje też jednego z członków topowych polskich klanów "patch jest zjebany", tyle z mojej strony w tym temacie. Dla mnie jak ktos tego nie widzi to jest chyba ślepy lub ma naprawde niewiele do powiedzenia na temat stylu gry na poprzednim patchu.

Co do tej ody do 1,12 to fakt, niektorzy tak robili ale nie bylo to tak strasznie widoczne, teraz za to mozna jeszcze lepsza ode zrobic, szczegolnie z AT :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 15:05 

Lailonn napisał(a):
u
. "

ta a szkoda tutaj wpadniecie na 3 gosci zregulykonczy sie zgonem bez fraga a w codzie jak sie mialo skilla to i 3 mozna bylo zabic
:-/

ale jak to :(

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 15:12 

No to jezeli cod jest taki super to idz sobie grac w coda i po problemie. Same mapy w BF2 sa bardzo duze, wiec tez nie mozna liczyc na duza dynamicznosc. W cod sa malutkie i gdzie sie nie objerzales to bylo do kogo walic, a BF2 kladzie nacisk na gre zespolowa wiec jakos nie ubolewam ze nie moge 3 na raz rozwalic.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 15:18 

Zuaw zapominasz o jednej NAJWAZNIEJSZEJ rzeczy. Nie pojdziemy na CODa czy co tam. Ja KUPILEM BF2 po zoabczeniu dema. Po oceneniu gameplaya i zaakceptowaniu go. Skoro wiec nagle w patchu wydanym tak pozno po premierze zmieniaja mi CALY gameplay to mam prawo sie irytowac prawda? To "TY" mogles isc na Americas Army zamiast grac w BF2 skoro chciales "teamplaya" itd A nie zostac i marudzic tworcom gry aby ja pod ciebie przerobili- a tak sie wlasnie stalo.

Zwroty skierowane "do ciebie" byly przenosnia :p Chodzi mi o ogol pewnej grupy graczy ;]

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 15:19 

Kolec napisał(a):
jezeli dla kogoś skill polegał głównie na skakaniu i granatnikowaniu to może powinien się przesiąść na quake'a albo unreal'a (quad-jumpy napewno się spodobają )
dlamnie zawsze pojecie skilla w BF2 odnośiło się do umiejętności przemieszczania po mapie tak by zachodzić innych z boku lub tyłu, na spostrzegawczości pozwalającej jako pierwszy otwierać ogień
wiedzieć kiedy się wycofać i zastawic pułapkę na goniących cię kolesi oraz przewidywaniu ich trasy itp.

Amen ;)

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 15:24 

Cytuj:

czyli co ? TY majacy mylne pojecie o grze do czasu 1.2 masz miec wiecej do powiedzenia niz pozostali? to co opisales jest w Americas Army i Operation Flashpoint. Na prawde widze czesc osob pomylila gry... ;]

Tytuł:
PostNapisane: 16 lut 2006, 15:45 

Adasi napisał(a):
Zacytuje też jednego z członków topowych polskich klanów "patch jest zjebany", tyle z mojej strony w tym temacie. Dla mnie jak ktos tego nie widzi to jest chyba ślepy lub ma naprawde niewiele do powiedzenia na temat stylu gry na poprzednim patchu.

Aha czyli jak wielki klanowicz przemówi, że patch jest bee to musi mieć racja...przypominam, że gra nie została stworzona tylko pod grę klanową ale też pod zwykłą grę 4 fun :|

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 661 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 45  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2